nesenai viesejau kinijoj. Tai ten su panasiais drabuziais zmones laidoja... uz tat as cia taip negatyviai reaguoju...nejauku kazkaip.
QUOTE(blondinas Nr.30 @ 2008 04 18, 22:18)
nesenai viesejau kinijoj. Tai ten su panasiais drabuziais zmones laidoja... uz tat as cia taip negatyviai reaguoju...nejauku kazkaip.
Kalbat apie tradicinius lietuviškus ar apskritai visus krikšto drabužėlių modelius?
QUOTE(matre @ 2008 04 16, 12:40)
Sveikutės,
po truputį ir aš narplioju suknelę savo mažutei.Bet iki pabaigos dar toloka.
o kodėl jūs merginos mergaičių rūbeliams dedat ružavus akcentus, o berniukams- žydrus? Krikštijant juk atvirkščiai turi būt.
po truputį ir aš narplioju suknelę savo mažutei.Bet iki pabaigos dar toloka.
o kodėl jūs merginos mergaičių rūbeliams dedat ružavus akcentus, o berniukams- žydrus? Krikštijant juk atvirkščiai turi būt.
Man sitas dalykas,nepaisant visu argumentu,vis dar lieka misle.
Kiekviena diena ar sventei,taip jau yra,mergaites megsta rengti ruzavai,o berniukus melynai.Na gali buti mergaite melynais,bet neteko matyt berniuko rausvais drabuzeliais.
O krikstynom gaunasi atvirksciai ir motyvuojama sventuju paveiksluose vaizduojamom spalvom.
Dilema
Mes irgi gegužės mėn krikštysim savo mažylį. Siuvomės drabužėlius, tačiau nusižengiau tradicijoms ir vietoj rožinės pasirinkau žydrą apipavidalinimą. Visaip galvojau, bet su rožiniu tiesiog jo neįsivaizduoju. Tikiuosi, kunigas nieko nesakys
QUOTE(kristalė @ 2008 04 20, 10:32)
Mes irgi gegužės mėn krikštysim savo mažylį. Siuvomės drabužėlius, tačiau nusižengiau tradicijoms ir vietoj rožinės pasirinkau žydrą apipavidalinimą. Visaip galvojau, bet su rožiniu tiesiog jo neįsivaizduoju. Tikiuosi, kunigas nieko nesakys
Nieko tie kunigai nesako... O mano dukra pries 9 metus buvo isvis su raudona-melyna su gelytem suknia ir melyna skrybelaite. man tada buvo labai grazu... O siaip daug kas krikstija isvis ne su baltais rubais, nors balti turbut grziausiai atrodo, taciau svarbiausia tas krikstynu veiksmas, o ne rubai (cia jau tevu apsisprendimas kaip papuosti savo angeleli)... O juosteles rausvos ar melsvos, mano nuomone neesme, cia patiems tevams svarbu, kiti net nepastebi to (mato tik grazu papuosta vaikuti)
Kriksto rubeliai mazam berniukui
QUOTE(saulenė @ 2008 04 21, 11:56)
Gražu tie nerti rūbeliai, bet kažkodėl aš jų nenoriu ir viskas... Rinksiuosi šiuolaikiškesnes sukneles. Žinau, kad dabar mada tų nertų, ir nerti neblogai moku, bet... ne, ir viskas
čia kaip kam...aš irgi neriu visai gražiai, bet krikštui nerto nesinori o kitai mamai tik tokia ir graži. skonis ne brolis
QUOTE(lotute @ 2008 04 23, 13:50)
nelabai suprantu, kas cia darosi, i kuria tema beieisi, visur skelbimai, vis parduoda ir parduoda, negi neimanoma atidaryti vienos temos ir ten pardavinekit, kiek sirdis geidzia tuos savo drabuzelius
Sutinku jau nebeidomu ir tema sekti
O man reikia nusipirkti
Nenoriu parduotuvinių lenkiškų, kurie atrodo suglamžyti jau iš kart
Kol yra paklausa, tol bus ir pasiūla. Norit, ar nenorit. Čia ne jūsų valia. Čia tokie rinkos dėsniai.
Nenoriu parduotuvinių lenkiškų, kurie atrodo suglamžyti jau iš kart
Kol yra paklausa, tol bus ir pasiūla. Norit, ar nenorit. Čia ne jūsų valia. Čia tokie rinkos dėsniai.