Lauksim, kol pasirodys pipiriukai šioje ar kitoje krikštynų temelėje su šiais, mano siūtais, modeliukais
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
P.S. Ant skraistės vėliau "atsirado" žydros rožytės ir buvo papuoštas papuošaliukas žvakei
ATSIPRAŠAU mamyčių, kurioms neatsakiau į AŽ, nes itin retai prieinu prie interneto ir labai trumpam
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 04 11, 14:50)
Galėti tai galėčiau, bet jau užsakymų turiu visai vasarai
kaip gaila norėtume mes tokio grožio...
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 04 11, 15:14)
Lauksim, kol pasirodys pipiriukai šioje ar kitoje krikštynų temelėje su šiais, mano siūtais, modeliukais
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 04 11, 18:28)
kaip gaila norėtume mes tokio grožio...
Matytumėt tą grožį realiai
Niekaip negaliu atsidžiaugti
o mes tai atrodem per krikstynas
QUOTE(Viotinola @ 2008 04 11, 19:50)
Matytumėt tą grožį realiai
neerzinkit
noriu ir aš...
Nu tokiu groziu cia yra...mergaitems.. O ka kukliau bernuzeliui butu galima sugalvot? Ar nerti dalykeliai tinka berniukams? Dukra apneriau, o vat sunaus nesiryztu... ...
QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 12, 17:38)
Nu tokiu groziu cia yra...mergaitems.. O ka kukliau bernuzeliui butu galima sugalvot? Ar nerti dalykeliai tinka berniukams? Dukra apneriau, o vat sunaus nesiryztu... ...
gal patiks
www.krikstorubai.visiems.lt
QUOTE(vzilma @ 2008 04 13, 01:22)
Aciu, labai grazu, bet noriu kazka nunarpliot savo rankom. Siuti nemoku, tik nerti... Kepurele jau nuneriau, o del viso kito nesiryztu. Uztai ir klausiu jusu nuomones, ar nerti dalykeliai tinka berniukui...?
QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 13, 09:19)
Aciu, labai grazu, bet noriu kazka nunarpliot savo rankom. Siuti nemoku, tik nerti... Kepurele jau nuneriau, o del viso kito nesiryztu. Uztai ir klausiu jusu nuomones, ar nerti dalykeliai tinka berniukui...?
žinoma, kad tinka ir netgi labai gražu bei miela mamytės rankų darbo
QUOTE(Semile @ 2008 04 11, 21:45)
lbai grazu ir kiek balionu.
jjuurrggaa gal gali pasidalinti is kur perki lina, nes noriu savo pupai pasiuti irgi linine tik galvoju is kur grazu lina nupirkt