o mes taip buvom pasipose
]My Webpage[/URL]
QUOTE(tutifruti @ 2007 08 03, 18:45)
na jau modeliuko dailumas ,net suknutes grozi pranoksta
QUOTE(emaliuke @ 2007 08 03, 18:55)
na jau modeliuko dailumas ,net suknutes grozi pranoksta
aciukas
QUOTE(tutifruti @ 2007 08 03, 19:45)
man asmeniskai skrybeles nepatinka graziau juosteles arba nertos kepurytes patinka,bet suknele ir modeliukas
QUOTE(dsv @ 2007 08 03, 19:55)
man asmeniskai skrybeles nepatinka graziau juosteles arba nertos kepurytes patinka,bet suknele ir modeliukas
aciukas
buvau jau pasirosusiu deti nerta kepuryte bet mano mama nupirko syta skreibeliuka tai nepatogu buvo neuzdieti,bet ir su jo mano dukryte man pati graziause ,kaip ir kiekvienai mamai jos vaikas bus visada pats graziausias ir meiliausias
QUOTE(dsv @ 2007 07 09, 12:42)
o dabar noreciau jusu patarimo noriu savo mazylei tokios suknytes,bet abejoju del poros dalykeliu
1.ar daryt tokio ilgio ar iki kauliuku,kaip tutifruti detos sukneles ilgis???
2.galvoju gal dar reiketu isiuti po apacia pamosaliuka,kad siek tiek pustesne butu ir graziau kristu????
jei mergyte dar mazyte(na pati dar neviksto)tai butu graziau kad kojytes matytusi,nes vaikas daugiausiai guli arbasedi,ti kazkaip tarp neriniu susinarliojus netaip ziurisi na cia mano nuomone
ir as pamusalo nedeciau,visas grozis yra nerime o ne pustume.man nertos tuo ir patinka kad ne kaip tos silkines ir pustos
ir as pamusalo nedeciau,visas grozis yra nerime o ne pustume.man nertos tuo ir patinka kad ne kaip tos silkines ir pustos
maniske tai vaiksto tuoj bus pusantru metuku,as net nezinau kaip paaiskint,ne del pustumo labiau o del to kad nezinau ar garazu kaip persisviecia po apacia bodis
QUOTE(dsv @ 2007 08 04, 22:56)
maniske tai vaiksto tuoj bus pusantru metuku,as net nezinau kaip paaiskint,ne del pustumo labiau o del to kad nezinau ar garazu kaip persisviecia po apacia bodis
man grazu turim nertu suknyciu ir vizsos persimato man patinka
QUOTE(dsv @ 2007 08 04, 22:56)
as deciau pamusala, kad butu ir pustesne ir tas nerimas sijono labiau matytusi. Ir nuotraukos grazesnes su pustesne suknute. Nebent suknute ilga ir tiesi, tada be pamusalo galima.