Taip bazeje buna, nesenai teko Rietavo turguj lankytis, tai daug graziu lininiu berniukisku kostiumu maciau nuo maziausio iki metrinio vaiko
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 28, 00:08)
jjuurrggaa labai grazus tavo drabuzeliai, keleta net naturoj maciau, tikrai super.
ačiū Kiek girdėti, tavo fotografijos
Papildyta:
QUOTE(saule. @ 2008 03 28, 00:53)
jjuurrggaa labai patiko ta linine suknute -noreciau suzinoti kaina ir pries kiek laiko reiketu uzsakyt .Krikstinsim rugpjucio 2
Papildyta:
ir gal yra koks tavo tinklalapis kur galima butu daugiau rubeliu paziuret vienoj vietoj
Papildyta:
ir gal yra koks tavo tinklalapis kur galima butu daugiau rubeliu paziuret vienoj vietoj
Tinklalapio neturiu Darbų turiu nemažai, o laiko , turbūt kaip visiems , trūksta, ypač kai mažas pipiriukas aplink laksto
Dėl suknutės parašiau į AŽ
Stai tokia suknute iskeliavo uz Lietuvos ribu, numezgiau ja vienai kriksto mamytei, kuri padovanojo ja savo kriksto dukrai
ir skrybelaite
Mezgu vaikuciams krikstynoms ir ne tik
ir skrybelaite
Mezgu vaikuciams krikstynoms ir ne tik
kaip grazu.
vasara krikstysiu savo pupa... o suknute siusiu pati... kriksto teveliu skoniu nepasitikiu
tai niekaip neapsisprendziu koki modeli rinktis kai tiek grozybiu...
vasara krikstysiu savo pupa... o suknute siusiu pati... kriksto teveliu skoniu nepasitikiu
QUOTE(azen @ 2008 04 01, 00:12)
kaip grazu.
sveika man tai buvo sokas kai krikstijant vyresnyji kriksto tevai atveze zvake suvyniota i "celofana" kur geles vynioja
Labukas!
gal kas gali patarti, ieskau 6 menesiu mergaitai kriksto drabuzeliu. kiek prisiziurejau nuotrauku jusu, mane labiau traukia meksti drabuzeliai. Tik nezinau kur juos galima gauti Vilniuje. Gal kas zino?
Ta problemeli drabuleziu man reikia jau siam savaitgaliui
gal kas gali patarti, ieskau 6 menesiu mergaitai kriksto drabuzeliu. kiek prisiziurejau nuotrauku jusu, mane labiau traukia meksti drabuzeliai. Tik nezinau kur juos galima gauti Vilniuje. Gal kas zino?
QUOTE(Jurguzia @ 2008 04 01, 07:19)
Labukas!
truputi velokai susigriebei..
QUOTE(La Perla @ 2008 04 01, 07:32)
truputi velokai susigriebei..
Kad tik si savaitgali paaiskejo kada bus krikstynos, o kaskaip anksciau nepamasciau!
QUOTE(La Perla @ 2008 04 01, 07:15)
sveika man tai buvo sokas kai krikstijant vyresnyji kriksto tevai atveze zvake suvyniota i "celofana" kur geles vynioja
labas
ziauru ir ka darei?
QUOTE(Jurguzia @ 2008 04 01, 07:38)
Kad tik si savaitgali paaiskejo kada bus krikstynos, o kaskaip anksciau nepamasciau!
na tai dabar belieka eiti per parduotuves ir ieskoti, gal ka uzmatysi gero
QUOTE(azen @ 2008 04 01, 10:23)
o ka jau padarysi? kai atvaziavo pries vaziuojant i baznycia... taip ir liko
QUOTE(La Perla @ 2008 04 01, 11:38)
o ka jau padarysi? kai atvaziavo pries vaziuojant i baznycia... taip ir liko
jo...... ne kas