Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

user posted image[/URL][/IMG]

Atsakyti
QUOTE(DianaV @ 2008 02 05, 18:07)
labai grazu thumbup.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2008 02 05, 19:07)
La Perla, koks grožis  thumbup.gif gaila, kad neturiu mergaitės, tokių grožių krikštynom yra  ax.gif

aciu wub.gif
suknute jau rado savaja princese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 02 05, 13:51)

QUOTE(La Perla @ 2008 02 09, 15:58)
aciu  wub.gif
suknute jau rado savaja princese ax.gif

Mano princese puosis sia suknute tongue.gif Aciu La Perla, nors dar jos nemaciau bet isivaizduoju kad bus grazu wub.gif 4u.gif
Butinai veliau pasirodysim.
Atsakyti
QUOTE(July @ 2008 02 10, 20:03)
Mano princese puosis sia suknute  tongue.gif  Aciu La Perla, nors dar jos nemaciau bet isivaizduoju kad bus grazu wub.gif  4u.gif
Butinai veliau pasirodysim.

labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2007 09 03, 12:30)

Man labai graži ši suknutė  wub.gif  Jei kada turėsiu dukrytę, labai norėčiau ją papuošti tokia suknute per krikštynų šventę  smile.gif

o tokias suknutes irgi siuni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 02 11, 19:47)
o tokias suknutes irgi siuni rolleyes.gif

neeee, tokios pūstos dar nesiuvau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 02 11, 17:54)
neeee, tokios pūstos dar nesiuvau  mirksiukas.gif

bet suknute fantastiska,tik tubut stambesniai mergaitei nelabai tiktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 02 11, 20:05)
bet suknute fantastiska,tik tubut stambesniai mergaitei nelabai tiktu unsure.gif

Jolita.martyna, nepergyvenk dėl apvalutės dukrytės mirksiukas.gif Juk vaikams niekas aptemptų rūbelių nesiuva schmoll.gif Pamatysi, kaip nuostabiai atrodys tavo princesė per krikštynų šventę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 02 11, 18:22)
Jolita.martyna, nepergyvenk dėl apvalutės dukrytės  mirksiukas.gif  Juk vaikams niekas aptemptų rūbelių nesiuva  schmoll.gif Pamatysi, kaip nuostabiai atrodys tavo princesė per krikštynų šventę  smile.gif

as nepergyvenu mirksiukas.gif tik ieskau modeliuko,kuris tiktu butent jai wub.gif man ta suknute nuostabi,vat jei duotum patarima ar tiktu ir jei dar apsiimtum siuti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 02 11, 20:45)
as nepergyvenu mirksiukas.gif tik ieskau modeliuko,kuris tiktu butent jai wub.gif man ta suknute nuostabi,vat jei duotum patarima ar tiktu ir jei dar apsiimtum siuti rolleyes.gif

atsakiau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2007 07 11, 15:22)

as svaigstu kaip noriu tokio savo berniukui,bet jau nerandu pardavime tame tinklalapy verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaV @ 2007 08 02, 15:29)

gal galimabutu paklausti kur randate tokias grozybes? thumbup.gif
Atsakyti