Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

Tokią ar panašią galiu ir Jums numegzti ar nunerti 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
mirksiukas.gif Ką tik baigtas mano kūrinys . Jei kas norit kažko panašaus - kreipkitės, stnegsiuos pagelbėti ax.gif

user posted image[/URL][/IMG]

Atsakyti
PARDUODU

Matmenys:
Visas rankovių ilgis ( nuo kakliuko) - 33cm. Jos turėtų "pasismaugti", kad rankovytės pasipūstų
Plotis per krūtinę, liemenį - 63 cm
Suknutės ilgis - 56 cm
Atsakyti
jjurgaaa rubeliai nerealus wub.gif butent taip kaip noreciau,kad mano vaikas but papuostas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 01 25, 12:29)
jjurgaaa rubeliai nerealus  wub.gif  butent taip kaip noreciau,kad mano vaikas but papuostas  wub.gif

labai ačiū smile.gif , jei tik norėsi, būtinai pasiūsiu rūbelius ir tavo sūnelio šventei - krikštynom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 01 25, 11:32)
labai ačiū  smile.gif , jei tik norėsi, būtinai pasiūsiu rūbelius ir tavo sūnelio šventei - krikštynom  mirksiukas.gif

tikrai noresiu wub.gif tik del datos reik nusprest doh.gif Man dabar gaila,kad kai pirma sunu krikstijau jis tokiu rubeliu neturejo verysad.gif Dabar mastau gal reik ir antram sunui kazka tokio pasiut , na gal ne visai tokio "krikstisko",bet,kad deretu prie brolio ir liktu atminimui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 01 25, 12:37)
tikrai noresiu  wub.gif  tik del datos reik nusprest  doh.gif  Man dabar gaila,kad kai pirma sunu krikstijau jis tokiu rubeliu neturejo  verysad.gif  Dabar mastau gal reik ir antram sunui kazka tokio pasiut , na gal ne visai tokio "krikstisko",bet,kad deretu prie brolio ir liktu atminimui  wub.gif

Žinoma, galima pasiūti irgi lininius rūbelius, tik mažiau juos dekoruoti ( nertom juostelėm, gražiais užsegimais) smile.gif
Atsakyti
Na rubeliai tokie visi grazus super thumbup.gif thumbup.gif Yra i ka paziureti tikrai ir pasirinkti is ko mirksiukas.gif
Atsakyti
Rubeliai net seile varva wub.gif mes ir jau issirinkom modeliuka pas jjuurrggaa ax.gif beliko sulaukti krikstynu datos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 26, 14:24)
Rubeliai net seile varva  wub.gif  mes ir jau issirinkom modeliuka pas jjuurrggaa  ax.gif beliko sulaukti krikstynu datos  smile.gif

Labai smalsu pamatyti, gal pasirodysit? blush2.gif
Atsakyti
wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 01 23, 14:26)
mirksiukas.gif Ką tik baigtas mano kūrinys . Jei kas norit kažko panašaus - kreipkitės, stnegsiuos pagelbėti  ax.gif

Nu fantastika thumbup.gif Daug grozybiu prisiziurejau, bet rinkciausi kazka panasaus turbut g.gif Planuojam krikstyri suneli balandi, tai net nezinau ar su lininiais rubeliais nebus salta tokiu laiku? g.gif

jjuurrggaa, o kiek mazdaug kainuoja tokie groziai? wub.gif
Atsakyti