Tokią ar panašią galiu ir Jums numegzti ar nunerti
Ką tik baigtas mano kūrinys . Jei kas norit kažko panašaus - kreipkitės, stnegsiuos pagelbėti
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
PARDUODU
[/URL][/IMG]
Matmenys:
Visas rankovių ilgis ( nuo kakliuko) - 33cm. Jos turėtų "pasismaugti", kad rankovytės pasipūstų
Plotis per krūtinę, liemenį - 63 cm
Suknutės ilgis - 56 cm
[/URL][/IMG]
Matmenys:
Visas rankovių ilgis ( nuo kakliuko) - 33cm. Jos turėtų "pasismaugti", kad rankovytės pasipūstų
Plotis per krūtinę, liemenį - 63 cm
Suknutės ilgis - 56 cm
jjurgaaa rubeliai nerealus butent taip kaip noreciau,kad mano vaikas but papuostas
QUOTE(happy @ 2008 01 25, 12:29)
jjurgaaa rubeliai nerealus butent taip kaip noreciau,kad mano vaikas but papuostas
labai ačiū , jei tik norėsi, būtinai pasiūsiu rūbelius ir tavo sūnelio šventei - krikštynom
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 01 25, 11:32)
labai ačiū , jei tik norėsi, būtinai pasiūsiu rūbelius ir tavo sūnelio šventei - krikštynom
tikrai noresiu tik del datos reik nusprest Man dabar gaila,kad kai pirma sunu krikstijau jis tokiu rubeliu neturejo Dabar mastau gal reik ir antram sunui kazka tokio pasiut , na gal ne visai tokio "krikstisko",bet,kad deretu prie brolio ir liktu atminimui
QUOTE(happy @ 2008 01 25, 12:37)
tikrai noresiu tik del datos reik nusprest Man dabar gaila,kad kai pirma sunu krikstijau jis tokiu rubeliu neturejo Dabar mastau gal reik ir antram sunui kazka tokio pasiut , na gal ne visai tokio "krikstisko",bet,kad deretu prie brolio ir liktu atminimui
Žinoma, galima pasiūti irgi lininius rūbelius, tik mažiau juos dekoruoti ( nertom juostelėm, gražiais užsegimais)
Na rubeliai tokie visi grazus super Yra i ka paziureti tikrai ir pasirinkti is ko
Rubeliai net seile varva mes ir jau issirinkom modeliuka pas jjuurrggaa beliko sulaukti krikstynu datos
QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 26, 14:24)
Rubeliai net seile varva mes ir jau issirinkom modeliuka pas jjuurrggaa beliko sulaukti krikstynu datos
Labai smalsu pamatyti, gal pasirodysit?
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 01 23, 14:26)
Ką tik baigtas mano kūrinys . Jei kas norit kažko panašaus - kreipkitės, stnegsiuos pagelbėti
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Nu fantastika Daug grozybiu prisiziurejau, bet rinkciausi kazka panasaus turbut Planuojam krikstyri suneli balandi, tai net nezinau ar su lininiais rubeliais nebus salta tokiu laiku?
jjuurrggaa, o kiek mazdaug kainuoja tokie groziai?