QUOTE(spyglis2 @ 2008 01 10, 21:01)
o kuom gali pagelbėt kiba siūni?
Taip, kreipkitės, kuo galėsiu - tuo padėsiu
Papildyta:
QUOTE(martinna @ 2008 01 10, 23:21)
nu labai grazi suknele o is kur tokia galima uasisakyti ? man irgi svaigsta jau galva nuo tu sukneliu grozio mes irgi planuojame krikstyti savo dukryte kai atsils tad labai jau akualu isrinkti jai puosnu ruba
Čia www.pikinini.co.uk galie rasti įvairiausių modeliukų
Papildyta:
Šiuo metu parduodu šį komplektuką Galiu pasiūti ir skraistę, jeigu ruošiatės krikštynų šventei
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
o jau kokiu grozybiu prisiziurejau, net galva apsvaigo. Nu mamukai kokios SAUNUOLES.
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 01 11, 13:06)
Taip, kreipkitės, kuo galėsiu - tuo padėsiu
įtariu sunkus atvejis, nesu mačius tavęs pas kaimynkas, o tai reiškia, kad į kitą miestą siūtis tikriausiai nevažiuosiu
QUOTE(Indruxa @ 2008 01 11, 15:21)
QUOTE(spyglis2 @ 2008 01 11, 20:34)
įtariu sunkus atvejis, nesu mačius tavęs pas kaimynkas, o tai reiškia, kad į kitą miestą siūtis tikriausiai nevažiuosiu
Aš iš pajūrio
Man sitas
pasirodom ir mes savo gaminamas grožybes
1. Skraitė pailga dedama ant rankos
2. Skraitė -palerina, dedama ant pečių
3. Papuošimai žvakei
4. komplektukas berniukui su siauru nėrinuku
5. komplektukas berniukui su plačiu nėrinuku
6. komplektukas mergytei
1. Skraitė pailga dedama ant rankos
2. Skraitė -palerina, dedama ant pečių
3. Papuošimai žvakei
4. komplektukas berniukui su siauru nėrinuku
5. komplektukas berniukui su plačiu nėrinuku
6. komplektukas mergytei
QUOTE(martinna @ 2008 01 10, 22:21)
nu labai grazi suknele o is kur tokia galima uasisakyti ? man irgi svaigsta jau galva nuo tu sukneliu grozio mes irgi planuojame krikstyti savo dukryte kai atsils tad labai jau akualu isrinkti jai puosnu ruba
suknele radau čia
Sveikos mamytes!mano atzala buvo pakrikstytas praeita vasara.Nupirkau baltas drobines kelnytes ir tunika.Skraiste siuvomes patysdar buvau numezgusi megztuka,jei butu salta,bet negaliu pademonstruoti,nes jau pardaviau.Jeii butu mergaite-buciau mezgusi ar nerusi suknele,o kaip berniukui,tai emiausi paprasciausio varianto.Jei,kuri norite siuskite modeliuka i az,galiu numegzti ar nunerti suknele ir t.t.