Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

QUOTE(spyglis2 @ 2008 01 08, 15:02)
įlindau idėjų pasisemt, krikštysim sūnaitėlį šią vasarą  ax.gif man irgi ne prie širdies tie visi "vestuviniai" kostiumai  schmoll.gif noriu kažko paprasto, lininio, todėl, mamytės, pasiskolinsiu jūsų idėjas  blush2.gif tik spalvą pakeisiu, labai noriu žydro lininio kostiumėlio  ax.gif

thumbup.gif
labai gražūs  thumbup.gif

Nebėda, žydro lininio audinio tikrai rasi thumbup.gif

Ačiū spkasz už gražius žodžius
Atsakyti
Gruodžio mėn ir mūsų dukrytė tapo krikščione wub.gif Kadangi labai šalta buvo bažnyčioje, tai visos foto su striuke buvo doh.gif , įdėsiu kelias foto
http://images34.fotk...229_3580-vi.jpg?
Papildyta:
foto
http://images32.fotk...229_3734-th.jpg?[/IMG]
Atsakyti
kadangi pries tai idetu nuotrauku nerodo, norime pasirodyti ir mes dar karteli blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
labai idomus variantas tie lininiai rubeliai krikstynoms, naturoje net neesu macius, bet orginalu thumbup.gif man tai norisi savo dukrytei megztu arba nertu rubeliu, labai man jie patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2008 01 09, 17:58)
labai idomus variantas tie lininiai rubeliai krikstynoms, naturoje net neesu macius, bet orginalu  thumbup.gif man tai norisi savo dukrytei megztu arba nertu rubeliu, labai man jie patinka thumbup.gif

man nerti irgi labai patinka, tik jie gražiausiai , mano nuomone, dar nevaikščiojančiam mažiukui (čia apie berniukus). O mergaitėm juk yra pasakiškų nertų suknelių . Man gražu - kas natūralu wub.gif , kur daug darbo ir krupštumo įdėta 4u.gif
Atsakyti
tik va brangus malonumas tos ranku darbo grozybes. Gaila pati nemoku tokiu sedevru...galvoju viena auksaranke giminaite pakalbint gal pagelbes smile.gif
Atsakyti
o aš kažkaip tik apie lininius savo sūnaitėliui galvoju ir su siuvėja jau tariausi, reikės tik medžiagos nuspirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 01 09, 21:08)
o aš kažkaip tik apie lininius savo sūnaitėliui galvoju ir su siuvėja jau tariausi, reikės tik medžiagos nuspirkt  ax.gif

Jei kam reikia, šiame reikale ir aš galiu pagelbėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

Man jau galva svaigsta, nuo krikšto drabužių paieškų doh.gif Žadam krikštyti mergytę, kai tik atšils, kad nereiktų jokių striukių ir panašiai. Mažei dabar 5,5 mėnesio. Tiesą pasakius pati nežinau ko noriu. Čia tiek gražių pavyzdžiu mačiau ir pasimečiau wub.gif wub.gif

Internete radau tokią suknelę - man ji labai patiko, tik bijau užsakinėti iš užsienio.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantazijaa: 10 sausio 2008 - 12:14
Praėjusią vasarą krikštijau vieną gražuolę smile.gif
Suknelę siuvau pati, o skrybėle pirkau viskas už vieną eura, tik juostelę prisiuvau, bet jos beveik nesimato
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 01 09, 20:26)
Jei kam reikia, šiame reikale ir aš galiu pagelbėti  mirksiukas.gif

o kuom gali pagelbėt bigsmile.gif kiba siūni? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazijaa @ 2008 01 10, 14:02)
Labukas

Man jau galva svaigsta, nuo krikšto drabužių paieškų  doh.gif Žadam krikštyti mergytę, kai tik atšils, kad nereiktų jokių striukių ir panašiai. Mažei dabar 5,5 mėnesio. Tiesą pasakius pati nežinau ko noriu. Čia tiek gražių pavyzdžiu mačiau ir pasimečiau  wub.gif  wub.gif

Internete radau tokią suknelę - man ji labai patiko, tik bijau užsakinėti iš užsienio.
user posted image

nu labai grazi suknele thumbup.gif o is kur tokia galima uasisakyti ? man irgi svaigsta jau galva nuo tu sukneliu grozio bigsmile.gif mes irgi planuojame krikstyti savo dukryte kai atsils tad labai jau akualu isrinkti jai puosnu ruba blush2.gif
Atsakyti