dar vienas pavyzdėlis
[/URL][/IMG]
o mes savo mažąją buvom papuošę tokia suknele , krikštijom birželio mėnesį.
QUOTE(Miliux @ 2007 08 01, 00:17)
grazi
QUOTE(jjuurrggaa @ 2007 07 11, 15:22)
mes su tokiais krisktinom
QUOTE(dsv @ 2007 07 31, 23:25)
grazi
labai gražu
Papildyta:
QUOTE(Miliux @ 2007 07 31, 23:17)
čia apie šią suknutę
Papildyta:
QUOTE(vzilma @ 2007 07 31, 08:35)
šie rūbeliai
Aš savo dukrytę papuošiau taip:
O krikšto skraistė buvo tokia:
O krikšto skraistė buvo tokia:
QUOTE(Monique @ 2007 08 02, 16:10)
grazu
QUOTE(Monique @ 2007 08 02, 19:10)
Labai grazi suknele ir apsiaustelis , tik ant galvos as ka nors kita buciau dejus , man skrybeles visokios ne
koks grazus tas kostiumelis berniukiskas, nna tas, kur pats pirmas idetas....
as buvau nusprendusi saviski per krikstynas aprengti paprastai: kazkada nupirkau seloj kelnes baltas, na truputi su zydru ir oranziniu ir prie tu kelniu zaroj nupirkau marskinukus. nes pagalvojau, kad vis tiek tie rubeliai buna vienam kartui ir nebuvau graziu macius, bet kai pamaciau ana kostiumeli, tai isimylejau....
jauciu kad greitai pakeisiu nuomone del mazuliuko aprangos
bet mielos mamytes, gal vis tik galetumt isduot paslapti kur galima siu grozybiu nusipirkt???
as buvau nusprendusi saviski per krikstynas aprengti paprastai: kazkada nupirkau seloj kelnes baltas, na truputi su zydru ir oranziniu ir prie tu kelniu zaroj nupirkau marskinukus. nes pagalvojau, kad vis tiek tie rubeliai buna vienam kartui ir nebuvau graziu macius, bet kai pamaciau ana kostiumeli, tai isimylejau....
bet mielos mamytes, gal vis tik galetumt isduot paslapti kur galima siu grozybiu nusipirkt???
QUOTE(ausrenas @ 2007 08 02, 19:03)
koks grazus tas kostiumelis berniukiskas, nna tas, kur pats pirmas idetas....
tas pirmas kur tau patiko is la redoute,jei neapsirinku,bet labai panasius velvetinius maciau gariunuose kainavo 60 ar 80lt
QUOTE(Sin City @ 2007 08 02, 15:30)
Labai grazi suknele ir apsiaustelis , tik ant galvos as ka nors kita buciau dejus , man skrybeles visokios ne
Man tai visas kostiumelis labai patiko ,ir labai nematytas naujoviskas modeliukas turbut pati mamyte bus sukurus
Jau tos megztos skraistės gražumas Net nebūčiau pagalvojusi, kad galima taip orginaliai papuošti mažylę, pasiskolinsiu šią mintį....