Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

dar vienas pavyzdėlis wub.gif

user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
o mes savo mažąją buvom papuošę tokia suknele rolleyes.gif , krikštijom birželio mėnesį.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miliux @ 2007 08 01, 00:17)
o mes savo mažąją buvom papuošę tokia suknele  rolleyes.gif , krikštijom birželio mėnesį.
user posted image

grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2007 07 11, 15:22)
Įkelsiu nuotraukėlę, kad nereiktų laukti kol atsidarys  mirksiukas.gif

user posted image[/URL][/IMG]

mes su tokiais krisktinom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 07 31, 23:25)

labai gražu wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Miliux @ 2007 07 31, 23:17)
o mes savo mažąją buvom papuošę tokia suknele  rolleyes.gif , krikštijom birželio mėnesį.
user posted image

čia apie šią suknutę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vzilma @ 2007 07 31, 08:35)
o aš siuvu štai tokius lininius  wub.gif
user posted image

o mergytėms tokius  wub.gif
user posted image

šie rūbeliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš savo dukrytę papuošiau taip: user posted image

O krikšto skraistė buvo tokia: user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 08 02, 16:10)

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 08 02, 19:10)

Labai grazi suknele ir apsiaustelis wub.gif , tik ant galvos as ka nors kita buciau dejus ax.gif , man skrybeles visokios ne schmoll.gif
Atsakyti
koks grazus tas kostiumelis berniukiskas, nna tas, kur pats pirmas idetas.... wub.gif
as buvau nusprendusi saviski per krikstynas aprengti paprastai: kazkada nupirkau seloj kelnes baltas, na truputi su zydru ir oranziniu ir prie tu kelniu zaroj nupirkau marskinukus. nes pagalvojau, kad vis tiek tie rubeliai buna vienam kartui ir nebuvau graziu macius, bet kai pamaciau ana kostiumeli, tai isimylejau....
jauciu kad greitai pakeisiu nuomone del mazuliuko aprangos biggrin.gif
bet mielos mamytes, gal vis tik galetumt isduot paslapti kur galima siu grozybiu nusipirkt???
Atsakyti
QUOTE(ausrenas @ 2007 08 02, 19:03)
koks grazus tas kostiumelis berniukiskas, nna tas, kur pats pirmas idetas....  wub.gif
as buvau nusprendusi saviski per krikstynas aprengti paprastai: kazkada nupirkau seloj kelnes baltas, na truputi su zydru ir oranziniu ir prie tu kelniu zaroj nupirkau marskinukus. nes pagalvojau, kad vis tiek tie rubeliai buna vienam kartui ir nebuvau graziu macius, bet kai pamaciau ana kostiumeli, tai isimylejau....
jauciu kad greitai pakeisiu nuomone del mazuliuko aprangos  biggrin.gif
bet mielos mamytes, gal vis tik galetumt isduot paslapti kur galima siu grozybiu nusipirkt???

tas pirmas kur tau patiko is la redoute,jei neapsirinku,bet labai panasius velvetinius maciau gariunuose kainavo 60 ar 80lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sin City @ 2007 08 02, 15:30)
Labai grazi suknele ir apsiaustelis  wub.gif , tik ant galvos as ka nors kita buciau dejus  ax.gif , man skrybeles visokios ne  schmoll.gif

Man tai visas kostiumelis labai patiko bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ,ir labai nematytas naujoviskas modeliukas turbut pati mamyte bus sukurus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau tos megztos skraistės gražumas wub.gif Net nebūčiau pagalvojusi, kad galima taip orginaliai papuošti mažylę, pasiskolinsiu šią mintį.... tongue.gif
Atsakyti