Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

QUOTE(vaida L @ 2007 12 11, 19:53)
Nu mamytės pademonstruokit savo princeses krikštytas  4u.gif  Aš taip ir nežinau ką pirkti gruodžio mėn  doh.gif

niu iu ir man idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurggyte @ 2007 12 10, 14:28)
Pasidalinkit mamytes patirtimi, kur rasti siltu graziu kriksto drabuzeliu mergytei?  smile.gif  rolleyes.gif  Krikstinsim sausio men.

paziurek cia labai grazus
http://www.skelbiu.lt/3014281.html
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 12 19, 13:05)

Aha gražus wub.gif Aš tai nupirkau suknę trumpom rankovėm ir megztinuką, nežinau kaip čia bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2007 12 19, 17:06)
Aha gražus  wub.gif  Aš tai nupirkau suknę trumpom rankovėm ir megztinuką, nežinau kaip čia bus  blush2.gif

Tai paimk dar kokia sraiste maciau tokiu graziu siltuciu buvo cipoline ir vaiku mieste
Atsakyti
Mezgiau tokius drabužėlius
suknytė
user posted image

apsiaustėlis
user posted image

kepurytė

user posted image
user posted image

papuošimas žvakei
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jusda: 19 gruodžio 2007 - 23:08
QUOTE(jusda @ 2007 12 19, 23:48)
Mezgiau tokius drabužėlius
suknytė
user posted image

apsiaustėlis
user posted image

kepurytė

user posted image
user posted image

papuošimas žvakei
user posted image
user posted image

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Jei kam reikia baltų bodžiukų prašom rašykit, turiu 3-6mėn ir 6-12mėn po 5lt 4u.gif
user posted image
dar turiu tokį kostiumą mažam džentelmenui iš 3 dalių dydis 3-6mėn wub.gif
user posted image
Atsakyti
Ieskom kriksto kostiumelio berniukui 86 cm dydzio (vasariniu nesiulyti), rasyti i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolacka @ 2008 01 04, 11:06)
Ieskom kriksto kostiumelio berniukui 86 cm dydzio (vasariniu nesiulyti), rasyti i AZ  smile.gif

Galiu pasiūti 4u.gif Parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolacka @ 2008 01 04, 11:06)
Ieskom kriksto kostiumelio berniukui 86 cm dydzio (vasariniu nesiulyti), rasyti i AZ  smile.gif

jau turim rubelius, nebereikia, aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes
Ruošdamasi savo sūnaus krikštynoms peržvelgiau visas rūbelių nuotraukas, ieškodama idėjų.
Nors ir gerbiu kitas mamytes ir jų skonį, manęs niekas nebūtų privertęs savo vaiko aprengti atlasiniais, satininiais ir visokiais kitokiais kvarkliuotais "saldžiais tortais" schmoll.gif Lygiai taip pat pasisakau prieš berniukams velkamus kostiumus per krikštynas doh.gif Kostiumą reikia rengtis tuokiantis, o ne krikštijantis ax.gif
Aišku, neradau nieko panašaus šiame forume į mano įsivaizduojamą savo sūnaus krikšto rūbelį rolleyes.gif O jau kas be ko, jis turėjo būti ypatingas biggrin.gif Įpareigojo mus ypatinga gimimo diena ir ypatinga krikštynų diena: sūnaus pirmojo gimtadienio proga per šias Kalėdas jis tapo dar ir krikščioniu wub.gif
Net mumis krikštijęs kunigas pamatęs perrengtą sūnų bažnyčios raštinėj pasakė: "oho, tokio gražaus ir originalaus krikšto rūbo ir skraistės dar nebuvau matęs bigsmile.gif thumbup.gif "
Na, ilgai aš čia rašau, reikia pasirodyti biggrin.gif
user posted image
(atsiprašau už nekokybišką nuotrauką, nes ji skanuota..)

Pabandysim pasirodyti iš visų pusių:
Toks mūsų krikšto rūbas (bažnyčios raštinėj belaukiant ceremonijos)
user posted image

Ir mūsų krikšto skraistė (nebelinksma ceremonija vaikui patapo po apipylimo vandeniu, iškart kunigėlis priešu patapo lotuliukas.gif )
user posted image

Skraistės nugaroje buvo išsiuvinėtos auksiniais siūlais sūnaus vardų pirmosios raidės: HRG (sūnus turi du vardus, ir trečiasis krikšto)
user posted image

user posted image

user posted image

O dabar svarbiausioji dalis: idėjų aš turiu, o va jų siūti nemoku.. Todėl pamačiusi čia forume vienos supermamytės jjuurrggaa siūtą suknutę, kuri atitiko realiausią variantą ką aš įsivaizdavau bigsmile.gif suskubau ją susirasti per AŽ, ir ji sutiko įgyvendinti mano idėją per savaitę thumbup.gif (nes tiek laiko tebuvo likę iki krikštynų ax.gif ). Dar viena supermamytė naktibalda išsiuvinėjo mums raides siuvimo mašina ir prisiuvo prie skraistės (aš įsivaizdavau, kad sugebėsiu pati išsiuvinėti raides rankomis per paskutinę naktį doh.gif ). Šitos mamytės padėjo mums pasipuošti aukodamos savo laiką, skirtą pasiruošti savo šeimoje didžiosioms metų šventėms ax.gif
Todėl drąsiai galiu joms dėkoti už šitą grožį, už tai kad visi svečiai aikčiojo iš nuostabos ir susižavėjimo thumbup.gif
Taip kad kitoms mamytėms nuoširdžiai linkiu nebūti banalioms, ieškoti idėjų, fantazuoti, kurti ir paprašyti sugebančių mamyčių jų svajones įgyvendinti mirksiukas.gif
Tik gal neprašykit paskutinę savaitę (kaip padarėme mes blush2.gif ) nes streso tada užtenka abiems pusėms lotuliukas.gif
Dar kartą ačiū jjuurrggaa ir naktibalda jums 4u.gif
Atsakyti
įlindau idėjų pasisemt, krikštysim sūnaitėlį šią vasarą ax.gif man irgi ne prie širdies tie visi "vestuviniai" kostiumai schmoll.gif noriu kažko paprasto, lininio, todėl, mamytės, pasiskolinsiu jūsų idėjas blush2.gif tik spalvą pakeisiu, labai noriu žydro lininio kostiumėlio ax.gif
QUOTE(fotoŽiRaFa @ 2007 08 18, 21:48)
cia musu lininiai kriksto drabuzeliai siuti pagal mano nupiestus ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

thumbup.gif

QUOTE(anytė @ 2007 09 07, 08:10)
Mano mažiaus apranga per krikštynas ax.gif
user posted imageuser posted image

labai gražūs thumbup.gif