vat musu kostiumas, kadangi negavau labai laukto is Verboudet, nes dingo siuntinukas, tai pirkau toki
QUOTE(saule** @ 2007 10 13, 17:35)
vat musu kostiumas, kadangi negavau labai laukto is Verboudet, nes dingo siuntinukas, tai pirkau toki
kaip gražiai atrodė mažasis vyrukas
jetau kokiu grozybiu prisiziurejau mes krikstysim pavasari, geguzes menesi, maze bus 9 men. Bent jau kiek cia prisiziurejau, noriu visko oi kaip bus sunku issirinkti
Vis del to kokia grazi svente-krikstynos
Vis del to kokia grazi svente-krikstynos
QUOTE(villyte @ 2007 10 12, 11:00)
Super labai grazu
Papildyta:
QUOTE(saule** @ 2007 10 13, 17:35)
nuostabu tikras krikscionis vyrukas
O mano kriksto dukryte taip atrode
QUOTE(villyte @ 2007 10 26, 14:44)
Nesupratau..... Kodel nerodo nuotrauku, kazkas ne taip....
QUOTE(Rraitux @ 2007 08 12, 18:22)
super, pasakiskai grazu
Turiu šilta krikštynų kostiumėlį mergaitei, kas susidomės, rašykit į AŽ
[quote=Rraitux,2007 08 12, 17:22]
O kaip jums toks megztinukas Neapsisprendziu
[/quote]
Labai grazus, o gal toki pagal uzsakym numegztum? Mums labai reikia, dar kelnyciu siltu reiketu. Turiu netgi pavyzdeli, turime toki tik geltona, tik as megzti nemoku, mezge pagal uzsakyma tik atveze ish kitos valstybes.
Ar apsiimtum?
[quote=Delija,2007 09 06, 22:25]
Papildyta:
Man labai graži ši suknutė Jei kada turėsiu dukrytę, labai norėčiau ją papuošti tokia suknute per krikštynų šventę
[/URL][/IMG]
[/quote]
Be galo grazu! Niekur nemaciau dar nieko panasaus!
[/quote]
suknute superine, kur radai toki grozi?
O kaip jums toks megztinukas Neapsisprendziu
[/quote]
Labai grazus, o gal toki pagal uzsakym numegztum? Mums labai reikia, dar kelnyciu siltu reiketu. Turiu netgi pavyzdeli, turime toki tik geltona, tik as megzti nemoku, mezge pagal uzsakyma tik atveze ish kitos valstybes.
Ar apsiimtum?
[quote=Delija,2007 09 06, 22:25]
Papildyta:
Man labai graži ši suknutė Jei kada turėsiu dukrytę, labai norėčiau ją papuošti tokia suknute per krikštynų šventę
[/URL][/IMG]
[/quote]
Be galo grazu! Niekur nemaciau dar nieko panasaus!
[/quote]
suknute superine, kur radai toki grozi?