Įkraunama...
Įkraunama...

mma ir sūnūs

Labai grazios nuotraukos. Seimyna ir mamyte SUPER!
Atsakyti
Pavydziu tau - net trys vyrai salia... Smagu, kai seimyna tokia didele smile.gif
Atsakyti
Labai grazus tavo maziukas wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, kad aplankot 4u.gif O jau kad pagyrimu negailejo, tai tikrai blush2.gif

Jo, tarp triju vyru jauciuosi visiskai saugi, tik va vis dar knieti tas kasytes papinti blush2.gif
Atsakyti
ach... wub.gif truksta zodziu doh.gif nuostabu 4u.gif
Atsakyti
Labai gražios nuotraukytės.Kažkur tave esu mačius g.gif O berniukai tai fainulkos.Pas mane irgi tokia pat padėtis, vis vargstu su trim vyrais viena... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai siltos nuotraukytes, o vaikuciai labai grazus, cia teveliu nuo pelnas itariu blush2.gif Prasom daugiau nuotraukyciu. Beje, ar ne laikas butu mergytes kopustuose paieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Staarm @ 2005 04 01, 10:03)
Labai siltos nuotraukytes, o vaikuciai labai grazus, cia teveliu nuo pelnas itariu  blush2.gif Prasom daugiau nuotraukyciu. Beje, ar ne laikas butu mergytes kopustuose paieskot biggrin.gif

Kaip ten sako, mergaites konstruoja tik juvelyrai, manau ka mes konstruosim mergaite kai tetis ismoks bent jau siuvineti ar megzti tongue.gif biggrin.gif

Matot mergaites, as savo vyresneli jau dabar mokau rankdarbiu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
- Nu, mažas, pats įlipsi ar įkelti reiks, tamsta g.gif
- Kantrybės, budeli, leisk pabaigti malda notworthy.gif už žuvusius šiukšlinėj blink.gif

[attachmentid=19224]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mma: 01 gegužės 2005 - 09:22
Arė, arė traktoriukas thumb_yello.gif
Garsiai burzgė motoriukas laugh.gif

[attachmentid=19225]
Atsakyti
Po visų sunkių darbų blink.gif
Atsipusti aš galiu wub.gif 4u.gif

[attachmentid=19226]

[attachmentid=19227]
Atsakyti
Na smagiai leidziate laika smile.gif Labai idomios nuotraukos, modeliai labai grazus ir mamyte su savo sukuosena thumbup.gif
Atsakyti