Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(naktine_plastake @ 2007 09 18, 16:54)
Sakykit, o jum plauku spalvos nenueda tos visos kaukes? Nes as kai tik nusidazau plaukus ir jei dedu kaukes, tai spalva po kokiu 3 kartu is juodos i ryza pavirsta doh.gif

tai bandyk kauke specialiai skirta dazytiems plaukams smile.gif O gal dazai tokie, kad po kiek laiko pasiplauna?
Atsakyti
Geriausia kauke- majonezas thumbup.gif Ir veiksminga ir daug nekainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal girdėjot ar naudojot L Occitone kaukes, man sakė kad jos natūralios ir labai geros g.gif gal žinot kur rasti ir kainą maždaug?
Atsakyti
QUOTE(kondraciukas @ 2007 09 20, 19:15)
Geriausia kauke- majonezas thumbup.gif  Ir veiksminga ir daug nekainuoja mirksiukas.gif

tikra teisybe thumbup.gif dar geras dalykas yra alaus kauke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anime: 20 rugsėjo 2007 - 20:53
QUOTE(anime @ 2007 09 20, 21:51)
tikra teisybe  thumbup.gif  dar geras dalykas yra alaus kauke  smile.gif

kvapas turbūt irgi biggrin.gif
Atsakyti
ai va, kazkada girdejau, kad pvz sutarkavus bulbes, kai krakmolas nelabai reikalingas, bulviu krakmolo kauke labai naudinga plaukams. as nepamenu, bet man atrodo su kiausiniu maisiau ta krakmola g.gif

Sauluže, kvapas tai ir yra visos kaukes esme lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juokauju aisku smile.gif pirmiausia reikia pasidaryti kauke, o po to issiplauti galva sampunu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anime: 20 rugsėjo 2007 - 21:00
o alus neusausina plauku?
Atsakyti
majonezo kaukė nebloga, bet kai išsitepdavau ir iššukuodavau aš jį, kad pasiskirstytų - plaukus gali nusirauti biggrin.gif
Atsakyti
O aš nusipirkau Colore plaukų kremą - galima jį nuplauti arba ne, tai aš naudoju kaip kaukę, palaikau porą minučių ir nuplaunu. kol kas esu labai patenknta - labai suminkština ir sušvelnina plaukučius thumbup.gif
Atsakyti
esu naudojus hena,fructis maitinamaja,rasos alaus kaukes,les karites sausiems plaukams
visalaik pirkdavau hena,nes patiko man jos poveikis
fructis-ne
o alaus tai gal riebiems plaukams geriau g.gif
dabar kokosu aliejus mano atradimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 09 20, 21:51)
tikra teisybe  thumbup.gif  dar geras dalykas yra alaus kauke  smile.gif

Taip, ir alaus, bet ne kauke, o skalavimas. O kvapas visai normalus.
Atsakyti
Nedaug kaukiu esu turejusi. bet pati paciausia is visu turetu Avon su alyvuogem is planet spa. Dabar optimizuoju Genera su kokosu aliejumi, labai net neispudinga, nezinau ar iveiksiu iki galo. Manau sekanti bus Tigi pepermint. Kazkaip panasiai vadinasi. Gal yra bandziusiu?
Atsakyti