Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(saule.a @ 2007 08 29, 17:52)
mano plauku dazytoja patare naudoti KEUNE Reconstructor kauke/blazama( yra pirkti kirpyklose, prekiaujanciose KEUNE produkcija) . Man jis super, drauges, kurios bande irgi liko labai patenkintos. Plaukai mano dazyti, linke sauseti.

Kazkada sunaudojau 2 tokius rekonstruktorius, baigiasi mano kaukes tai galvoju gal vel isigyt, nes tikrai neblogas buvo bigsmile.gif Dar vis pamastau apie milk shake jogurto kauke, nes irgi mano plaukuciams tiko. Siuo metu baigineju Tigi firmos priemones ir noriu jas pakeist, nes pabodo ta pati visa laika naudot smile.gif
QUOTE(helena @ 2007 08 31, 17:29)
Tai aišku, kad šampūno užtenka, su balzamu -sviestas sviestuotas būtų  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Tik as kartais naudoju atstatancia kauke, o paskui nuplovus dar panaudoju slidumo plaukams teikianti balzama - cia kai yra laiko terliotis ir noriu kad plaukai labai grazuau atrodytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2007 08 28, 14:13)
Nusipirkau Droge Look'n Cream kauke doh.gif U=sidejau pries tris dienas, smarve jauciu iki siol net pykina jau nuo to kvapo, galva plaunu kasdien ir niekip neissiplauna ta smarve ka daryt? g.gif

issiplauk galva su svogunu sultimis ok.gif

jei jau rimtai kavpas neisnyksta niekaip, praskalauk su paprastu pienu plaukus, turetu isnykti
Atsakyti
o kiek kainuoja ta body shopo kauke "brazil nut"?
4u.gif
Atsakyti
Baigiu dabar naujaja "Fructis" kauke ir manau, kad tos senesnes, apvaliuose indeliuose man buvo geresnes, tirstesnes g.gif Kaip Jums? bigsmile.gif
Atsakyti
man ta nauja fructis kauke tai isvis nieko gero, kazkaip riebaluojasi plaukai jau ta pacia diena, o ir tokie apsunke atrodo, kaip negyvi blink.gif ta senoji, apvali, tikrai geresne. net ner ka lygint, jei rimtai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2007 09 16, 17:03)
man ta nauja fructis kauke tai isvis nieko gero, kazkaip riebaluojasi plaukai jau ta pacia diena, o ir tokie apsunke atrodo, kaip negyvi  blink.gif  ta senoji, apvali, tikrai geresne. net ner ka lygint, jei rimtai  doh.gif

Matai, kaip mums panasiai g.gif Tikrai naujoji apsunkina plaukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeja @ 2007 09 15, 18:15)
o kiek kainuoja ta body shopo kauke "brazil nut"?
  4u.gif

Kainavo 51Lt, bet rugsejo 27d.(ir tik viena diena) TBS visiems gaminiams 20% nuolaida. Tame tarpe ir kaukei "Brazil Nut" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2007 09 16, 21:29)
Kainavo 51Lt, bet rugsejo 27d.(ir tik viena diena) TBS visiems gaminiams 20% nuolaida. Tame tarpe ir kaukei "Brazil Nut"  thumbup.gif

O nuolaida galioja tik su kortele LYV?
Atsakyti
Na as cia paskaitinejau,manau savo patirima galiu parasyt.Kiek esu bandziu man pati patciausia kauke-Dove dazytiems plaukams,dar jei palaikai ilgeliau,tikrai neatpazystu savo plauku.Dar ,anksciau buvau isigudrinus chemini susukavima pasidaryt blush2.gif ,plaukai kaip stagarai .Be kaukes as prazuvus.
Atsakyti
QUOTE(Teodora_31 @ 2007 07 17, 13:42)
Kažin ar kas bandėtė Generos kaukę, nauja kažkokia su vaisiais (na gal jau prieš pusmetį atsirado)? g.gif  Naudoju su ryžių aliejumi ir taukmedžiu, tai thumbup.gif , ta baigiasi, tai galvoju reiktų pakeisti  ax.gif

Bandžiau visas Generos kaukės,tikrai neblogos.Geriausia tai vaisinė (visas žalias indelis).Dabar nusipirkau Alfaparf "SEmi di lino" pažeistiems,sausiems,dažytiems plaukams.Bandysiu,žiūrėsiu ar bent kiek padės plaukams.Dar labai patiko L'oreal profesional kaukės:tiek drėkinanti,tiek atstatanti,gydanti.Tikrai geros.
Apei kainas.Aš kai pirkau tiesiai iš kirpėjos tai L'oreal kaukė kainavo 36Lt, o specializuose plaukų priežiūros parduotuvėse mačiau kainuoja 45Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 18 rugsėjo 2007 - 14:25
Sakykit, o jum plauku spalvos nenueda tos visos kaukes? Nes as kai tik nusidazau plaukus ir jei dedu kaukes, tai spalva po kokiu 3 kartu is juodos i ryza pavirsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine_plastake @ 2007 09 18, 15:54)
Sakykit, o jum plauku spalvos nenueda tos visos kaukes? Nes as kai tik nusidazau plaukus ir jei dedu kaukes, tai spalva po kokiu 3 kartu is juodos i ryza pavirsta doh.gif

Nea tikrai nenueda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti