Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Mojito @ 2007 08 26, 16:43)
man TIGI visiskas š..nusivyliau, neatsitaikiau...

o kokie tavo plaukai?
mano pats plaukas gan storas, bet ju nera labai daug, pakankamai sveiki, tik blizgesio siek tie truksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 08 26, 16:20)
o kokie tavo plaukai?
mano pats plaukas gan storas, bet ju nera labai daug, pakankamai sveiki, tik blizgesio siek tie truksta  blush2.gif

ilgi, ploni, ju nedaug, nes labai smarkiai slinko, saknys riebios galai sausi...bet issiplovus, kad ir su Garnier geriau atrodydavo nei su TIGI...
Atsakyti
o kur tų alwawes kaukių reikia ieškoti,šeip mane domina garbanotiems sausiems plaukams cray.gif
Atsakyti
QUOTE(ermelinda @ 2007 08 26, 20:45)
o kur tų alwawes kaukių reikia ieškoti,šeip mane domina garbanotiems sausiems plaukams cray.gif

o ko cia verkt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2007 08 26, 14:52)
Aš irgi išbandžiau Avon'o Planet spa kaukė su alyvuogių aliejumi ir Body shop'o kaukė su braziliškais riešutais abi kaukės pasaka  good.gif plaukai šilkiniai,paklusnūs...

Man planet spa kauke su alyvuogem tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
Man tai dabar Loreal Solar pati geriausia thumbup.gif (kol kas smile.gif )
Pas mane labai sausi, garbanuoti plaukai, paskutiniu metu buvo labai panasus i kempine lotuliukas.gif Tai panaudojus kauke 3 kartus jie llabai pasitaise thumbup.gif
Atsakyti
Esu maloniai nustebinta Margaritos alaus kaukes,kaip uz tokia kaina tai tikrai nebloga smile.gif
Atsakyti
patarkit, plaukai ploni, slenka, siukstus, blizgesio is vis nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2007 08 27, 23:58)
patarkit, plaukai ploni, slenka, siukstus, blizgesio is vis nera doh.gif

pabandyk ka nors is kerastase serijos, yra pirkti kirpyklose, kur lorial produkcija naudoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 27, 13:48)
Esu maloniai nustebinta Margaritos alaus kaukes,kaip uz tokia kaina tai tikrai nebloga smile.gif

Turiu margaritos alaus balzama, tai jis man labai sausina plaukus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2007 08 28, 10:59)
Turiu margaritos alaus balzama, tai jis man labai sausina plaukus  verysad.gif

Siame forume jau kazkas rase kad tos pacios linijos sampunas ir balzamas prasti,o kauke thumbup.gif jau antra karta siandien buvau uztepus trumpam,plaukai labai atsigavo smile.gif Rekomenduoju ir tau pabandyt,ne auksa kainuoja smile.gif
Atsakyti
Gal kuri yra bandziusi TBS kaukes? kokiu ju buna ir kuri labiausiai patiko? ax.gif
Atsakyti