Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 11 17, 19:13)
bigsmile.gif prašom prisiminti ir čia parašyti, nes labai domina visokios naminės kaukės. thumbup.gif

pasitengsiu, bet sunkiai blush2.gif zinau, kad Rusyte ta kauke daro ar darydavo mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai iki siol geriausia kauke- C:EHKO su linu semenimis. Plaukai tapo zvilgantis, nebeliko suskilinejusiu plauku galiuku. mano plaukuciams ji tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2007 11 16, 21:25)
O kaip dažnai dedate tokia kauke?

Dedu kai tik turiu laiko pries galvos plovima (visgi naturali kauke is naturaliu medziagu, tai ja reikia ilgiau palaikyti).
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2007 11 18, 23:07)
help, labai veliasi plaukai, patarkit kokia  gera kauke ax.gif

Man irgi žiauriai veliasi. Kažkaip visada galvojau, kad tik brangios priemonės daro stebūklus, bet, va, nusipirkau Avon kaukę su papajais ir kiviais. Kainavo gal 7 lt. Labai gera. Plaukai nesivelia ir yra "tvarkingai purūs" biggrin.gif Tvarkingų plaukų kaukė biggrin.gif
Atsakyti
o gal galit patarti kokia laabaai stipiriai drekinancia kauke, bet nebrangia blush2.gif zaidziu ir su tais visokiais aliejais, nu bet nervina, 5 kartus su sampunu kol perplaunu tai visas geris turbut issiplauna.
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 11 19, 15:32)
zaidziu ir su tais visokiais aliejais, nu bet nervina, 5 kartus su sampunu kol perplaunu tai visas geris turbut issiplauna.

nu rimtai nesuprantu kaip jus ten tu alieju neisplaunat doh.gif Neisivaizduoju kiek ten reikia jo pritepti, kad 5 kartus tektu plauti -daug metu naudoju visus tuos aliejus ir plaunu maximum 2 kartus -niekada nera buve taip, kad neissiplautu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 19 lapkričio 2007 - 16:25
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 19, 17:23)
nu rimtai nesuprantu kaip jus ten tu alieju neisplaunat  doh.gif Neisivaizduoju kiek ten reikia jo pritepti, kad 5 kartus tektu plauti -daug metu naudoju visus tuos aliejus ir plaunu maximum 2 kartus -niekada nera buve taip, kad neissiplautu  schmoll.gif

nu as privarau gerai, kaip uz tevyne biggrin.gif kokie 5 saukstai jauciu tikrai yra...
Atsakyti
naudoju Biotraitement kauke tiesinacia garbanotiems plaukams ar pan smile.gif mano plaukai shiaip tiesus, bet ta kaukyte atradimas thumbup.gif sulygina plauka, nesisiausia 4u.gif liux thumbup.gif
pirkau is prekiu kirpykloms mickeviciaus gatveje kaune, pirrkau pilstoma ir naudoju jau labai seniai o mokejau vos 6 lt. wub.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 11 19, 16:30)
nu as privarau gerai, kaip uz tevyne  biggrin.gif kokie 5 saukstai jauciu tikrai yra...

g.gif o neteko girdeti- kas per daug -tas nesveika?
mano plaukai labai ilgi ir as pilnai issiverciu su saukstu, jei noriu geresnio poveikio palaikau per nakti-tikrai nereikia apsunkinti plauko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 19, 18:09)
g.gif  o neteko girdeti- kas per daug -tas nesveika?
mano plaukai labai ilgi ir as pilnai issiverciu su saukstu, jei noriu geresnio poveikio palaikau per nakti-tikrai nereikia apsunkinti plauko  schmoll.gif

na as manau kad tu visu naturaliu dalyku tai plaukas prigeria kiek jam reik, nebus per daug. tik bus be reikalo pritepta ir tiek. sintetines tos kaukes tai jos pasilieka ant plauko ir tada ji apsunkina, o aliejus jei ne susigeres, tai nusiplauna (per 5 kartus lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 11 19, 18:48)
tai nusiplauna (per 5 kartus  lotuliukas.gif  )

tai manai, kad plaukui labai gerai kai jis plaunamas 5 kartus neypatingai aukstos kokybes vandeniu g.gif (nebent pas tave stovi super galingi filtrai arba gyveni kaime ir vanduo is sulinio)
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 19, 19:11)
tai manai, kad plaukui labai gerai kai jis plaunamas 5 kartus neypatingai aukstos kokybes vandeniu  g.gif (nebent pas tave stovi super galingi filtrai arba gyveni kaime ir vanduo is sulinio)

as manau kad plaukui blogiau nuo penkis kartus uzpilto sampuno kiekio mirksiukas.gif
nors aliejaus tepu tikrai ne viena sauksta,nes mano pakankamai ilgi,man pakanka dvieju plovimu o ne penkiu blink.gif
Atsakyti