Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

Yra Fructis dviejų rūšių atrodo kaukės g.gif Na tai nusipirkau, ne tą skirtą dažytiems plaukams, bet tą kitą. Dabar galvoju, gal geriau reikėjo nusipirkti skirtą dažytiems plaukams, gal geresnė g.gif Gal kas bandėt ir žinot?
Atsakyti
man kirpeja sake,kad fruktis kaukes yra ne kokios blush2.gif ir kad kai perki produktus plaukam,reikia zet,kad butu sudetyje kiek imanoma maziau alkoholio.as pati nauoju kanebo intensive hair mask,tai po jos plaukuciai buna superiniai thumbup.gif
Atsakyti
o aš šiuo metu turiu Davines kaukę Nounou (sausiems ir trapiems plaukams), šiaip plaukai po jos būna šlkiniai, bet toks pat efektas būdavo ir po Loreal professional absolute repair kaukės, be to lorealio kaukė kažkaip gražiai papūsdavo plaukus nuo šaknų ir buvo šiek tiek pigesnė. Kai baigsiu Davines tikriausiai vėl pirksiu loreal, nebent kas nors vėl "susišvies" flirt.gif
Atsakyti
Man drekinimui geriausia kauke Body shop brazil nut, buvau palikus per nakti tai ryte isplovus super plaukuciai, jos sudety daug alieju thumbup.gif
Dar patiko kauke Milk_Shake, turejau meginuku, tai man labiau pieno patiko nei jogurto kazkaip
Momentiniam efektui, pvz pries vakareli, man labai gera Gaia kauke biggrin.gif lb svelnus plaukai po jos ir glotnus biggrin.gif

Labiausiai nusivyliau Lakme kauke.. schmoll.gif
Atsakyti
Išbandžiau fructis, po pirmo karto tai tikrai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Aš turiu fructis kaukę dažytiems plaukams,po jos plaukai tampa mikštučiai bigsmile.gif
Atsakyti
Kažin ar kas bandėtė Generos kaukę, nauja kažkokia su vaisiais (na gal jau prieš pusmetį atsirado)? g.gif Naudoju su ryžių aliejumi ir taukmedžiu, tai thumbup.gif , ta baigiasi, tai galvoju reiktų pakeisti ax.gif
Atsakyti
Aš neseniai pradėjau naudoti Loreal professionnel kaukę plaukams is solar sublime serijos, kol kas visai patinka, nes plaukučiai tampa žvilgantys, lengvučiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(careless_of_danger @ 2007 07 19, 15:44)
Aš neseniai pradėjau naudoti Loreal professionnel kaukę plaukams is solar sublime serijos, kol kas visai patinka, nes plaukučiai tampa žvilgantys, lengvučiai  smile.gif

kiek kainuoja ta kaukė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 20, 20:54)
kiek kainuoja ta kaukė?  4u.gif

Loreal profesionaliu kaukiu kaina apie 45lt
Atsakyti
Gal kas naudojot Cutrin kaukę sausiems ir pažeistiems plaukams,būtų įdomu sužinoti ar verta ją pirkti ar padėjo kam kas turi sausus plaukučius,žadėjau pirkti ją šiandien,bet susilaikiau,nes kaina kažkur 85lt(500ml).
Atsakyti
Naudoju avon planet spa kauke, siaip patinka nes plaukai po jos purus, minksti ir svelnus, bet ji siek tiek riebina.
Taip pat naudoju Generos kauke su kokosais, tai labai thumbup.gif
Atsakyti