Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Malina @ 2007 10 25, 00:27)
Sveikutes, Nusipirkau Semi de Lino Diamonte kauke plaukams. Gal kas bandete?

taip bandziau.Nieko visai gera.čia tom, kurioms patinka .kad plaukai butų minkšti,švelnus, bet manau kad ji labiau tinka galbanotiems nepaklusniems palukams.O šiaip ji atgaivina, sktina augima, pamaitina,plaukai blizga.Bet tik po to , bent jau man reikia putų,nes nesusitvarkau.Bet šiaip ji puiki.
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2007 10 23, 14:58)
Aš iš LT parsivežiau labai paprastą papigiaiską placentinę kaukę. Bano, ar kažkaip panašiai vadinas, oranžiniam indely, kainuoja ne daugiau 5 litų, bet man padėjo daug daugiau už bet kokias brangiausias priemones kurias naudojau thumbup.gif: Plaukai atsigavo, tapo lengviau iššukuojami, atgavo blizgesį. wub.gif

Siandien irgi isbandziau sita pacia, nu zinokit thumbup.gif plaukai tokie svelnus ir minksti, jaucias kad pamaitinti, manieji sausi tai tikrai jiem patiko bigsmile.gif
Atsakyti
o man dazytiems plaukams labai tinka keune firmos kauke ja perku pas kirpeja si kauke kainuoja apie 60 lt tokiam sidabriniam indelyje su geltonu dangteliu labai gerai pamaitina plaukus ir ilgam uztenka
Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 10 27, 17:19)
Siandien irgi isbandziau sita pacia, nu zinokit  thumbup.gif  plaukai tokie svelnus ir minksti, jaucias kad pamaitinti, manieji sausi tai tikrai jiem patiko bigsmile.gif

gal gali parasyti jos sudeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 27, 22:05)
gal gali parasyti jos sudeti  ax.gif

Deionized Water, Cetearyl Alcohol, Cetyl Lactate, Cerimonium Chloride, Fragnecnde(Parfum), DiazolidnylUrea, Phenoxyethanol, Methylparben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Hydrolizes Placenta Protein, Oleic/Palimitic/Lauric/Myristic/Lonoleic Triglycerine, Methlchloroisothiazolinone,Methylisothiazolione, Citric Acid.

Idomu kam tie parabenai, kazkaip man atrodo jie kenksmingi ane? g.gif bet ir Lorealio Elvital yra...

va Milk Shake kaukes, kur 45 kainuoja sudetis:
Sudėtis: aqua, cetrimonium chloride, cetyl alcohol, glycerin, decyl oleate, cetearyl alcohol, dimethicone, phenoxyethanol (and) methylparaben (and) butylparaben (and) ethylparaben (and) propylparaben (and) isobutylparaben, behenyl alcohol, dicaprilyl carbonate, caprylic /capril glycerides, avocado oil, rice bran oil, fragrance, imidazolidinyl urea, tocopheryl acetate, aqua (and) hydroxypropyltrimoniumhydrolyzed caseine (and) hydrolyzed milk protein (and)sodium cocoyl glutamate, propylene glycol (and) aqua (and) honey extract, carica papaya (fruit) extract, biliberry fruit extract, bark extract, butylene glycol (and) aqua (and) sunflower seed extract, benzophenone-4, octyl ethoxycinnamate, citric acid

visi tie patys parabenai, ir dar skaiciau kad brangiu firmu irgi visur jis naudojamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemuogine_arbata: 27 spalio 2007 - 21:14
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 10 27, 18:19)
Siandien irgi isbandziau sita pacia, nu zinokit  thumbup.gif  plaukai tokie svelnus ir minksti, jaucias kad pamaitinti, manieji sausi tai tikrai jiem patiko bigsmile.gif

Taip, taip as ta pati,esu pajutusi su savp plaukais naudojant placentine kauke.Nesvarbu kieno gamybos, svarbu, kad placentine. Pabandykite, gal tiks.As megstu kaukes keisti,kad plaukai gautu ir kitu medziagu. bet vis griztu prie placentines.Mano plaukams tiko.Pabandykite. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kasola @ 2007 10 27, 23:05)
Taip, taip as ta pati,esu pajutusi su savp plaukais naudojant  placentine kauke.Nesvarbu kieno gamybos, svarbu, kad placentine. Pabandykite, gal tiks.As megstu kaukes keisti,kad plaukai gautu ir kitu medziagu. bet vis griztu prie placentines.Mano plaukams tiko.Pabandykite. thumbup.gif

ten parasyta laikyti 5 minutes, o kiek tu laikai? bigsmile.gif as tai 10 minuciu, galvoju gal ilgiau verta, dar egriau gal suveiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 10 27, 20:49)
Idomu kam tie parabenai, kazkaip man atrodo jie kenksmingi ane? g.gif  bet ir Lorealio Elvital yra...
visi tie patys parabenai, ir dar skaiciau kad brangiu firmu irgi visur jis naudojamas g.gif

dekui, turint omeny kelintoje vietoje tie parabenai yra ir kiek ju -tai ju tikrai labai daug yra doh.gif
jie yra laikomi toksiskais, ypac kai toks kiekis viename produkte (o tokiu produktu per diena ne vienas naudojamas) blink.gif , o parabenai naudojami kaip antibakterinė medžiaga, todėl ilgėja produkto galiojimo laikas. Ju nebuna tik naturalioje kosmetikoje, o ne taip save vadinanciose
Ne paslaptis, kad toksinai, slakai ir kitokie "geriai" yra celiulito ir veziuku priezastys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 10 27, 23:09)
ten parasyta laikyti 5 minutes, o kiek tu laikai? bigsmile.gif as tai 10 minuciu, galvoju gal ilgiau verta, dar egriau gal suveiktu ax.gif

merginos, gal galite ideti nuotraukele kaip ta placentine kauke atrodo? ir kur jos ieskoti? aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2007 10 27, 23:33)
merginos, gal galite ideti nuotraukele kaip ta placentine kauke atrodo? ir kur jos ieskoti? aciu labai 4u.gif

jei nepatingetum paskaityti sios temos paskutiniu psl, tai rastum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 28, 01:41)
jei nepatingetum paskaityti sios temos paskutiniu psl, tai rastum  ax.gif

o apie kuria jus cia snekat. ta is IKI parduotuves su oranziniu buteliuku ta sita rusiska?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 27 spalio 2007 - 23:45
QUOTE(pepė @ 2007 10 25, 09:49)
kai isbandysi butinai papasakok apie poveiki bigsmile.gif

Butinai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kasola @ 2007 10 27, 11:49)
taip bandziau.Nieko visai gera.čia tom, kurioms patinka .kad plaukai butų minkšti,švelnus, bet manau kad ji labiau tinka galbanotiems nepaklusniems palukams.O šiaip ji atgaivina, sktina augima, pamaitina,plaukai blizga.Bet tik po to , bent jau man reikia putų,nes nesusitvarkau.Bet  šiaip ji puiki.

Dekui, as dar nebandziau, bet parasysiu irgi, koks poveikis bus plaukams
Atsakyti