Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Malina @ 2007 10 25, 01:27)
Sveikutes, Nusipirkau Semi de Lino Diamonte kauke plaukams. Gal kas bandete?

kai isbandysi butinai papasakok apie poveiki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 24, 19:01)
na, del vitaminu tai nieko negaliu patarti, nes niekada ju negeriu, juolab visi tie, kurie skirti gerinti plauku, nagu augima -tai skatina, ne tik tu plaukeliu augima, kuriu reikia, bet  ir visu, kuriu nereikia  ax.gif
plauku galams (galima ir per visa ilgi, tik saknu nereikia) galiu pasiulyti plaukus pries plovima (galima ir per nakti palaikyti) istepti kokosu ar jojobos aliejum ir paskui ispauti -labai gerai

cia kaip suprantu kokosu ar jojobos aliejus - tai eterinis? ar yra specialus? ir ar ji grina tepti? daug klausimeliu rolleyes.gif
Atsakyti
O as va sianakt visa nakti miegojau uzsitepusi Generos kauke su kokosais. Isplovus plaukus jie tokie svelnus bigsmile.gif
Atsakyti
tai kiekviena kauke per nakty palaikius svelnus manau plaukai butu... o tai kaiptiu miegojai? su kepurele ta ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2007 10 25, 13:44)
tai kiekviena kauke per nakty palaikius svelnus manau plaukai butu... o tai kaiptiu miegojai? su kepurele ta ar kaip? unsure.gif

Tai ir stengiuosi kai tik neinu vakare niekur palaikyti kauke per nakti, nes mano plaukams labai jau tai patinka. O uzsidejau maudymosi kepurele ir tiek smile.gif nera kazkaip kad butu nepatogu.smile.gif
Atsakyti
nu jo, nereikia geros fantazijos kad yzivaizduotum koki apagalve tada butu doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
as cia nelabai y tema bet nakciai vis aliejukus iatepu plaukus ir einu gulti - kol atsigulu ysigeria o y darba negaliu issitepus eiti - man susiriebalina plaukas, tai irgi dziaugiuosi atradimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2007 10 25, 12:50)
Tai ir stengiuosi kai tik neinu vakare niekur palaikyti kauke per nakti, nes mano plaukams labai jau tai patinka. O uzsidejau maudymosi kepurele ir tiek smile.gif nera kazkaip kad butu nepatogu.smile.gif

o vyras nieko nesako? manasis tikriausiai is pado iskristu mane tokia pamates lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 10 25, 12:12)
cia kaip suprantu kokosu ar jojobos aliejus - tai eterinis? ar yra specialus? ir ar ji grina tepti? daug klausimeliu  rolleyes.gif

nei kokosu nei jojobos eteriniu nebuna rolleyes.gif -jie tik augaliniai ir juos galima tepti grynus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2007 10 25, 13:31)
O as va sianakt visa nakti miegojau uzsitepusi Generos kauke su kokosais. Isplovus plaukus jie tokie svelnus  bigsmile.gif

man irgi ta kauke labai patinka drinks_cheers.gif naudoju jau nebezinau kelinta indeli, svarbiausia poveikis jos ne iki kito plovimo, o gerokai ilgiau. plauka svelnus, neapsunkinti bigsmile.gif
Atsakyti
kaip ta generos kauke atrodo ar kur ja galima rasti, kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2007 10 25, 21:50)
kaip ta generos kauke atrodo ar kur ja galima rasti, kiek kainuoja?

http://www.fairness....o...0&Itemid=29

naudoju sita: Maschera Impacco per capelli - plaukų kaukė su regeneruojančiu kokosų aliejumi. pirkau is platintojos, fairness temoj parasiau kad noreciau pirkt sios kosmetikos, parase nemazai konsultanciu, tai ir perku is tos kuri arciausiai manes gyvena... nezinau galbut galima i ofisa vaziuot g.gif
tiesa, per nakti nelaikau, nes MB per daug kreivai ziuretu. valanda daugiausiai kol SM pasedziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 10 25, 15:39)
o vyras nieko nesako? manasis tikriausiai is pado iskristu mane tokia pamates  lotuliukas.gif

MB jau priprtato biggrin.gif Atsibodau as jam kad taip perdetai rupinuos plaukais tai nieko nebesako blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti