Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

As savo kauke suradus, ji Fairness firmos, zoleliu gydomoji rolleyes.gif
Man labai padeda, neapsunkina plauku rolleyes.gif
Atsakyti
Atradau dabar kaukyte is Gliss Kur Hair repair tokiam geltonam buteliuki, kainuoja apie 18lt. sakyciau tikrai nebloga... bigsmile.gif sampunas taip pat.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 17 spalio 2007 - 00:02
QUOTE(Dalytė @ 2007 10 15, 21:12)
g.gif ties pasakius tai nzn g.gif
mano garbanoti plaukai tai man labai tinka thumbup.gif  sakyciau, kad gal nepurina g.gif nes man irgi negerai tada butu, jeu purintu blush2.gif

QUOTE(nancy @ 2007 10 15, 21:42)
tikrai ne
ji kaip tik plaukus pamaitina, suglotnina mirksiukas.gif

Aišku smile.gif , reikės ir man ją įsigyti, kai pabaigsiu savo Fructis (kurios tikrai nebepirksiu schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(sonbaj @ 2007 10 16, 21:41)
sory,kad taip ilgai netsakiau toms,kurios klausete apie placentine kauke. Ji kinų gamybos,ja galima rasti parduotuvese, kur prekiaujama rusiska kosmetika.na man ir kas bande is pazistamų ji buvo super.Nezinau kaip jums būtų. ir jos reikia pabandyti bent 3-4 kartus,nes iš pirmo karto galit nepajusti jokio efekto. Ji yra gydomoji.

http://public.fotki.com/sonbaj/kauke/

Nematyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 10 17, 12:04)

group.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2007 07 14, 17:21)
Yra Fructis dviejų rūšių atrodo kaukės  g.gif  Na tai nusipirkau, ne tą skirtą dažytiems plaukams, bet tą kitą. Dabar galvoju, gal geriau reikėjo nusipirkti skirtą dažytiems plaukams, gal geresnė  g.gif  Gal kas bandėt ir žinot?

esu bandzius ir ta ir ta, zinok vienodos jos, bent mano plaukams biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sonbaj @ 2007 10 16, 22:41)
sory,kad taip ilgai netsakiau toms,kurios klausete apie placentine kauke. Ji kinų gamybos,ja galima rasti parduotuvese, kur prekiaujama rusiska kosmetika.na man ir kas bande is pazistamų ji buvo super.Nezinau kaip jums būtų. ir jos reikia pabandyti bent 3-4 kartus,nes iš pirmo karto galit nepajusti jokio efekto. Ji yra gydomoji.

tokia tai esu macius, bet kazkaip nesusigundziau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sonbaj @ 2007 10 16, 18:41)

Aš iš LT parsivežiau labai paprastą papigiaiską placentinę kaukę. Bano, ar kažkaip panašiai vadinas, oranžiniam indely, kainuoja ne daugiau 5 litų, bet man padėjo daug daugiau už bet kokias brangiausias priemones kurias naudojau thumbup.gif: Plaukai atsigavo, tapo lengviau iššukuojami, atgavo blizgesį. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2007 10 23, 14:58)
Aš iš LT parsivežiau labai paprastą papigiaiską placentinę kaukę. Bano, ar kažkaip panašiai vadinas, oranžiniam indely, kainuoja ne daugiau 5 litų, bet man padėjo daug daugiau už bet kokias brangiausias priemones kurias naudojau thumbup.gif: Plaukai atsigavo, tapo lengviau iššukuojami, atgavo blizgesį. wub.gif

ar tik ne apie ta kalbi kur as cia klausiau, tokia IKI parduotuvese, lygtais pranziniam indelyje ir yra, gal nusipirkt reiktu bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes gal kas zinote kokiu geru vitaminu ar priemoniu kad atsistatyu plaukai? labai slenka ir luzineja g.gif
Atsakyti
niu man tai labia prilipo natural vital kauke zaliam indelyje, tik tiek kad reikia ilgiau palaikyti vis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(titulka14 @ 2007 10 24, 11:56)
4u.gif  sveikutes gal kas zinote kokiu geru vitaminu ar priemoniu kad atsistatyu plaukai? labai slenka ir luzineja g.gif

na, del vitaminu tai nieko negaliu patarti, nes niekada ju negeriu, juolab visi tie, kurie skirti gerinti plauku, nagu augima -tai skatina, ne tik tu plaukeliu augima, kuriu reikia, bet ir visu, kuriu nereikia ax.gif
plauku galams (galima ir per visa ilgi, tik saknu nereikia) galiu pasiulyti plaukus pries plovima (galima ir per nakti palaikyti) istepti kokosu ar jojobos aliejum ir paskui ispauti -labai gerai
Atsakyti
Sveikutes, Nusipirkau Semi de Lino Diamonte kauke plaukams. Gal kas bandete?
Atsakyti