Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

Gal yra atsiliepimų apie šias kaukes iš Cehko serijos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2007 10 11, 21:53)
Gal yra atsiliepimų apie šias kaukes iš Cehko serijos
user posted image

turejau raudonoj bonkej - nepatiko, nes nelabai skalsi, smirda, nepajutau poveikio doh.gif daugiau nepirksiu ir nebandysiu schmoll.gif
Atsakyti
As nusipirkau sia L`oreal kaukyte: blush2.gif

http://www.ingrossos...mask-repair.jpg

Tai jau man ji labai patinka,plaukuciai labai gerai issisukuoja,minksti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 10 12, 11:31)
turejau raudonoj bonkej - nepatiko, nes nelabai skalsi, smirda, nepajutau poveikio  doh.gif daugiau nepirksiu ir nebandysiu  schmoll.gif

Aišku 4u.gif Nors tokia ir kaina rolleyes.gif

QUOTE(Snargla @ 2007 10 12, 12:29)

Tai jau man ji labai patinka,plaukuciai labai gerai issisukuoja,minksti. thumbup.gif

drinks_cheers.gif man irgi šita kaukė patiko thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau neseniai Gliss Kur Kaukę tą geltoną, oil repair. Tai nežinau, vidutiniška ji man, tik ant galiukų tepų nes kitaip jau plaukai baisūs patampa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prieskoninė @ 2007 10 12, 22:41)
Nusipirkau neseniai Gliss Kur Kaukę tą geltoną, oil repair. Tai nežinau, vidutiniška ji man, tik ant galiukų tepų nes kitaip jau plaukai baisūs patampa biggrin.gif

Šiaip plauku grozis priklauso nuo musu vidaus. Pvz. pas mane tai tikrai grazus ir stori plaukai. cia per vasara sirgau antibiotikus naudojau,tai pati jauciu ir matau ,kad plaukai kazkokie "pavargę".
O šiaip naudoju placentinę kaukę, ją parveža iš Sovietsko,kas važinėja.Žinoma ji brangoka, vienam kartui 5lt.Bet poveikis nerealus,plaukai is proto eina.Bande ir drauges su plonesniais plaukais tai ar patiko.
Dar puikios yra kaukes su keramidais.pabandykite. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonbaj @ 2007 10 13, 00:21)
Šiaip plauku grozis priklauso nuo musu vidaus. Pvz. pas mane tai tikrai grazus ir stori plaukai. cia per vasara sirgau antibiotikus naudojau,tai pati jauciu ir matau ,kad plaukai kazkokie "pavargę".
    O šiaip naudoju placentinę kaukę, ją parveža iš Sovietsko,kas važinėja.Žinoma ji brangoka, vienam kartui 5lt.Bet poveikis nerealus,plaukai is proto eina.Bande ir drauges su plonesniais plaukais tai ar patiko.
    Dar puikios yra kaukes su keramidais.pabandykite. thumbup.gif  thumbup.gif

Gal gali parasyti pavadinima sios plauku kaukes? drinks_cheers.gif
Atsakyti
    Dar puikios yra kaukes su keramidais.pabandykite. thumbup.gif  thumbup.gif

maciau pirkti visokiu baltarusisku kaukiu su placenta, idomu ar cia ta pati? g.gif
kur gaminama ir kokia firma?
Atsakyti
QUOTE(Snargla @ 2007 10 12, 14:29)

Turejau, bet jokio poveikio nepastebejau, tik pinigai i bala schmoll.gif
Atsakyti

Būk gera, parašyk daugiau, kokį poveikį duoda šita kaukė, ir kieno gamybos ji yra? mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

kauke su aguonomis labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Kerastase tamsiai zaliam indely,tai gera,plaukai tokie svelnus lieka wub.gif tik,kad brangi,o ilgiem plaukam daug reikia doh.gif
Atsakyti