Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(uoga22 @ 2007 10 02, 09:46)
Kad ir kaip viena ar kita kauke tiktu, po kazkurio laiko ja reiktu pakeisti, nes plaukas pripranta ir nebepasiekiama norimo efekto
Papildyta:
Avokadai (kaip ir papajos) atstato plauku elastinguma ir zvilgesni. Nebandziau, bet yra tokia vitaminine- drekinamoji kauke: indelis naturalaus jogurto+ 2 saukstai sutrinto avokado, palikti pusvalandziui ir nuplauti. Nznau ar veiksminga, bet pabandyt galima rolleyes.gif

aciu labai 4u.gif reikes pabandyt,paziuresim kas ten gausis bigsmile.gif vakar pasidariau kiausinio,majonezo ir alyvuogu aliejaus su cesnaku kauke.tai plaukams labai patiko thumbup.gif bet jau tas kvapas,tai fui.visa vakara kiausiniais smirdejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gulfos @ 2007 10 02, 16:33)
aciu labai 4u.gif reikes pabandyt,paziuresim kas ten gausis bigsmile.gif vakar pasidariau kiausinio,majonezo ir alyvuogu aliejaus su cesnaku kauke.tai plaukams labai patiko thumbup.gif bet jau tas kvapas,tai fui.visa vakara kiausiniais smirdejau doh.gif

as tai kazakip nelinkus su tais maisto produktais ant galvos eksperimentuot g.gif
manau,jei jau norisi kazko naturalaus,tai zymiai efektyviau tiesiog aliejus(jojobu,kokosu,ar kt.) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 02, 17:37)
as tai kazakip nelinkus su tais maisto produktais ant galvos eksperimentuot g.gif
manau,jei jau norisi kazko naturalaus,tai zymiai efektyviau tiesiog aliejus(jojobu,kokosu,ar kt.) rolleyes.gif

As irgi mieliau su aliejais pazaidziu.Kiausinis nieko gero plaukam neduoda,netgi atvirskciai ax.gif
Atsakyti
Man lb patinka nauja fructis kauke dazytiems plaukams, nors ir jie pas mane naturaliai sviesus ir neesu ju daziusi, ji man tinka kuo puikiausiai, palukuciai tampa ypac svelnus, slidus, kaip silkiniai thumbup.gif
o dar as pasigaminu namines kauke: siek tiek pasildau alyvuogiu aliejaus,ipilu medaus ir ismaisau, po to dedu kiausinio tryni ir ispaudziu citrinu sulciu(jei nera citrinos galma pilti citrinos rugsties praskiestos vandeniu, arba siek tiek acto taip pat skiesto), ir visa ta mase gerai ismaisius tepu ant plauku, uzsivinioju plevele.
Girdejau kad tamsiaplaukes dar pila konjako.
Kauke darausi kai tik turiu laiko, viska pilu is akies, buna kad net per nakti miegu, plaukai kvepia medumi bei aliejumi ir lieka minkstuciai....
o siaip kasdien naudoju sampuna2/1 po to balzama ir visada dar uzsidedu fructis kauke, siek tiek laiko uzima, bet rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blonde131 @ 2007 10 02, 20:16)
Man lb patinka nauja fructis kauke dazytiems plaukams, nors ir jie pas mane naturaliai sviesus ir neesu ju daziusi, ji man tinka kuo puikiausiai, palukuciai tampa ypac svelnus, slidus, kaip silkiniai thumbup.gif
o dar as pasigaminu namines kauke: siek tiek pasildau alyvuogiu aliejaus,ipilu medaus ir ismaisau, po to dedu kiausinio tryni ir ispaudziu citrinu sulciu(jei nera citrinos galma pilti citrinos rugsties praskiestos vandeniu, arba siek tiek acto taip pat skiesto), ir visa ta mase gerai ismaisius tepu ant plauku, uzsivinioju plevele.
Girdejau kad tamsiaplaukes dar pila konjako.
Kauke darausi kai tik turiu laiko, viska pilu is akies, buna kad net per nakti miegu, plaukai kvepia medumi bei aliejumi ir lieka minkstuciai....
o siaip kasdien naudoju sampuna2/1 po to balzama ir visada dar uzsidedu fructis kauke, siek tiek laiko uzima, bet rezultatas thumbup.gif

nu as turejau fructis kauke,bet kitokia,sausiems plaukams,tai ispudzio nepaliko schmoll.gif
o kam tamsiaplaukems konjakas?
cia gal toms kuriu plaukai riebus nes alkoholis sausina.. g.gif
Atsakyti
na va,kiek galvu,tiek nuomoniu rolleyes.gif vieni sako,kad kiausinis labai gerai,o kiti atvirksciai.na,bet kadangi man tiko,tai as tada busiu linkusi manyti,kad kiausinis yra gerai drinks_cheers.gif o del eksperimentavimo su maistu,tai as cia neeksperimentuoju,o mano sesuo,kuri,beje,yra blondine su labai issausejusiais nuo dazymo plaukais,visa laika dedavos sia kauke ir visada likdavo patenkinta,tai ir as nusprendziau pabandyt,kodel gi ne ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gulfos @ 2007 10 03, 02:31)
na va,kiek galvu,tiek nuomoniu  rolleyes.gif vieni sako,kad kiausinis labai gerai,o kiti atvirksciai.na,bet kadangi man tiko,tai as tada busiu linkusi manyti,kad kiausinis yra gerai drinks_cheers.gif o del eksperimentavimo su maistu,tai as cia neeksperimentuoju,o mano sesuo,kuri,beje,yra blondine su labai issausejusiais nuo dazymo plaukais,visa laika dedavos sia kauke ir visada likdavo patenkinta,tai ir as nusprendziau pabandyt,kodel gi ne ax.gif  mirksiukas.gif

Cia tarybiniais laikais manyta kad kiausinis gerai plaukams,bet naujausi tyrimai parode,kad jis netgi kenkia.Gerai yra aliejai,cia jau minetas avokadas,bulves,dilgeles...
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 10 03, 12:46)
Cia tarybiniais laikais manyta kad kiausinis gerai plaukams,bet naujausi tyrimai parode,kad jis netgi kenkia.Gerai yra aliejai,cia jau minetas avokadas,bulves,dilgeles...

Tai gal žiūrint, koks tas kiaušinis - ar naminis, ar parduotuvinis (sinetinis)? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 10 03, 12:52)
Tai gal žiūrint, koks tas kiaušinis - ar naminis, ar parduotuvinis (sinetinis)?  mirksiukas.gif

Nea nuo pacio kiauso niekas nepriklauso ar anties ar putpeles vis vien blogis ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 10 03, 16:48)
Nea nuo pacio kiauso niekas nepriklauso ar anties ar putpeles vis vien blogis ir tiek ax.gif

Bet įdomu, kodėl? Kad blogis tai tikrai nepasakyčiau. Vaikystėje mama man plaudavo plaukus kiaušiniu, tai plaukai buvo verti dėmesio, jau nekalbu apie ilgį ir storį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 10 03, 12:46)

o tai ka su tom bulvem daryt blink.gif tarkius kraut ant galvos? jauciu MB pamanytu ka visai nupezau,tai kiausini pilu ant galvos,tai dar bulviu uzsitarkuoju lotuliukas.gif belieka tik i orkaite pasaut lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif apie bulves ir kazka girdejau...kad deda. o del kiausinio dedu tik tryni, bet manau ir be jo apseiciau, o kam tamsiaplaukems konjakas tixliai nzn, gal zvilgesio priduoda, gal spalva paryskina, girdejau kad tokia kauke naudoja G.Rusyte, o jos plaukuciai tai tikrai zvilga smile.gif
kartais nakciai plaukus isskyrus saknis issitepu alyvuogiu aliejum, arba neriebiu majonezu, kauke gera tikrai galiu nusipirkti, bet medus su aliejum ir citrina mano plaukams kuo puikiausiai tinka thumbup.gif
Atsakyti