Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(nancy @ 2007 09 28, 15:11)
yep profesionali kosmetika
siaip nezinau kas isgasdino.... gal tai kad  ji gelsvos spalvos  blush2.gif o ir siaip tuo metu kiek pamenu turejau beveik desimti plauku kaukiu tai kaip ir nebuvo butinumo dar kazka bandyti (isskyrus pirkti doh.gif  biggrin.gif )

O kur sios firmos priemones butu galima rast?
Tai gal kokia kita stebulinga is tu megintu parekomenduotum mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 09 28, 15:17)
O kur sios firmos priemones butu galima rast?
Tai gal kokia kita stebulinga is tu megintu parekomenduotum mirksiukas.gif ?

nieko stebuklingo nezinau irnesakyk.gif manyciau jog nesvarbu kokios priemones bet svarbu pastovi ir intensyvi plauku prieziura ax.gif
o is kokio tu miesto? nes zinau tik kur Kaune siu priemoniu rast
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 09 28, 15:59)
nieko stebuklingo nezinau  irnesakyk.gif manyciau jog nesvarbu kokios priemones bet svarbu pastovi ir intensyvi plauku prieziura ax.gif
o is kokio tu miesto? nes zinau tik kur Kaune siu priemoniu rast

Tai aisku, kauke yra kauke, stebuklu nepadarys,nauju plauku nepriaugins, bet vistiek skirtumas yra, juk viena uzdejus nieko nesijaucia, o po kitu taip plaukai atsigauna bigsmile.gif
Siaip plaukais nesiskundziu, jie pas mane ilgi, bet dabar kazkaip pasauseje yra, tai manau gera kauke man butu butent tai ko reikia thumbup.gif
O esu as klaipedska biggrin.gif Bet gal koordinates galetum pasakyt, kai busiu Kaune, apsilankysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 09 28, 16:25)
Tai aisku, kauke yra kauke, stebuklu nepadarys,nauju plauku nepriaugins, bet vistiek skirtumas yra, juk viena uzdejus nieko nesijaucia, o po kitu taip plaukai atsigauna bigsmile.gif
Siaip plaukais nesiskundziu, jie pas mane ilgi, bet dabar kazkaip pasauseje yra, tai manau gera kauke man butu butent tai ko reikia thumbup.gif
O esu as klaipedska biggrin.gif Bet gal koordinates galetum pasakyt, kai busiu Kaune, apsilankysiu ax.gif

jeigu man reiketu sausuma plauku atstatyti i vezias tai rinkciausi kuria nors is TBS kaukiu, naturalius aliejus arba milkshaka (pastarojo kaukiu nesu bandzius bet is atsiliepimu taip sprendziu)
siaip tos spring kaukes labai daug kur buna (turiu omenyj plauku priez. priemoniu parduotuveles).
Kaune (bent jau anksciau) tik Zundoj nematydavau jos (dabar ten nesilankau nes kainos nesveikai uzkeltos) o pigiausia tai Mickeviciaus g-vej (einant link Akropolio, salia gerimu parduotuves)
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 09 28, 16:50)
jeigu man reiketu sausuma plauku atstatyti i vezias tai rinkciausi kuria nors is TBS kaukiu, naturalius aliejus arba milkshaka (pastarojo kaukiu nesu bandzius bet is atsiliepimu taip sprendziu)
siaip tos spring kaukes labai daug kur buna (turiu omenyj plauku priez. priemoniu parduotuveles).
Kaune (bent jau anksciau) tik Zundoj nematydavau jos (dabar ten nesilankau nes kainos nesveikai uzkeltos) o pigiausia tai Mickeviciaus g-vej (einant link Akropolio, salia gerimu parduotuves)

Dekui bigsmile.gif
Atsakyti
Isbandziau kauke RIGENOL, kuria pirkau is kirpejos. Patiko tai, kad plaukai kaip silkiniai, labai gerai issisukavo, ir zvilgesi sioki toki suteike 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
o gal zinot gera kauke garbanotiems plaukams....na, kad pamaitintu, o ne tiesintu. Nes, kai pasitepiu su kokia elvital raudonaja,- garbanos visai istysta. O juk plaukai ir taip sausi, tai kazka tept reikia verysad.gif ax.gif Aciuks.
Atsakyti
QUOTE(gosiukas @ 2007 09 29, 22:56)
Sveikutes,
o gal zinot gera kauke garbanotiems plaukams....na, kad pamaitintu, o ne tiesintu. Nes, kai pasitepiu su kokia elvital raudonaja,- garbanos visai istysta. O juk plaukai ir taip sausi, tai kazka tept reikia verysad.gif  ax.gif Aciuks.

tai ieskok spec.kosmetikos garbanotiems plaukams.kadangi man tai nera aktualu labai,tai vienintelis dalykas ka zinau,tai akd tigi turi serija garbanotiems plaukams.bet manau kad ir kitu firmu galima rast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 09 29, 22:07)
tai ieskok spec.kosmetikos garbanotiems plaukams.kadangi man tai nera aktualu labai,tai vienintelis dalykas ka zinau,tai akd tigi turi serija garbanotiems plaukams.bet manau kad ir kitu firmu galima rast smile.gif

aciu, uz atsakyma 4u.gif Esu isbandziusi daug......bet TOS tikrosios ir nerandu.
Atsakyti
QUOTE(gosiukas @ 2007 09 30, 10:27)
aciu, uz atsakyma 4u.gif Esu isbandziusi daug......bet TOS tikrosios ir nerandu.

o milksahe bandet garbanotiems? smile.gif girdejau, kad labai neblogi mirksiukas.gif

http://www.z-one.lt/...ofrizz1.lt.html
Atsakyti
labas,mergytes uogytes 4u.gif
gal as cia ne i tema,gal ir ne,taciau reik pagalbos,o labai neturiu laiko skaityt visu pasisakymu ax.gif tai vat,kazkur girdejau(VBS biggrin.gif ),kad plaukus labai pagrazina namines avokado kaukes.tai va,prisipirkau avokadu kruva sian ir... niekaip neberandu info apie tai hihihi.gif tai va sedziu apsikrovus tais avokadais ir nezinau ka daryt biggrin.gif gal kas zinote kaip ja pasidaryt,o gal as apsisapnavau ir sitas vaisius visiskai ne prie ko? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gulfos: 01 spalio 2007 - 22:54
Kad ir kaip viena ar kita kauke tiktu, po kazkurio laiko ja reiktu pakeisti, nes plaukas pripranta ir nebepasiekiama norimo efekto
Papildyta:
Avokadai (kaip ir papajos) atstato plauku elastinguma ir zvilgesni. Nebandziau, bet yra tokia vitaminine- drekinamoji kauke: indelis naturalaus jogurto+ 2 saukstai sutrinto avokado, palikti pusvalandziui ir nuplauti. Nznau ar veiksminga, bet pabandyt galima rolleyes.gif
Atsakyti