Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Auksuolė @ 2007 09 27, 23:57)
Ne, pirkau "Sarmoje", ir kainavo tik 18 Lt už 500 ml. Indelis kaip grietinės  ax.gif .

Tikrai viliojanciai skamba rolleyes.gif Tai cia kaip kauke, nuplaunamas ar ne blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 09 28, 00:02)
Tikrai viliojanciai skamba rolleyes.gif  Tai cia kaip kauke, nuplaunamas ar ne blink.gif ?

Kaukė nuplaunama mirksiukas.gif . Manoji taip saldžiai kvepia - karamele, ne visoms gali patikti.
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 09 28, 00:06)
Kaukė nuplaunama  mirksiukas.gif . Manoji taip saldžiai kvepia - karamele, ne visoms gali patikti.

Man saldus kvapai visai nieko rolleyes.gif . Gal reiks ir pamegint bigsmile.gif . Domejausi cia tokia kauke su arkliu kaulu ciulpais, kazkada viena kirpeja sake, kad labai thumbup.gif , cia is prof kosmetikos, bet is mergaiciu per daug liaupsu neisgirdau, viena nebandzius pardave, kitai, kaip supratau nieko ypatingo. Nors cia gal kitu firmu g.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 09 28, 00:13)
Man saldus kvapai visai nieko rolleyes.gif . Gal reiks ir pamegint bigsmile.gif . Domejausi cia tokia kauke su arkliu kaulu ciulpais, kazkada viena kirpeja sake, kad labai thumbup.gif , cia is prof kosmetikos, bet is mergaiciu per daug liaupsu neisgirdau, viena nebandzius pardave, kitai, kaip supratau nieko ypatingo. Nors cia gal kitu firmu g.gif

Būna taip - kas vienai patinka ir tinka, kitai - ne, ir nuo plaukų daug priklauso, bet, jeigu daugumai nepatinka, tada gal ir ne kažin kas schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal žinot kaukių, kurios yra su alyvuogių aliejumi. Nueinu į parduotuvę tai pasimetu tarp tų kaukių ir išeinu nieko nepešus 4u.gif
Atsakyti
o man visai patinka Gliss kur momentinio poveiko kauke sausiems ir pazeistiems plaukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2007 09 28, 11:07)
o man visai patinka Gliss kur momentinio poveiko kauke sausiems ir pazeistiems plaukams  ax.gif

Bet ji purina plaukus, ar ne? Naudodavau Gliss kur kaukę dažytiems plaukams, tai man plaukai pasipūsdavo, ko man tikrai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 09 28, 12:17)
Bet ji purina plaukus, ar ne? Naudodavau Gliss kur kaukę dažytiems plaukams, tai man plaukai pasipūsdavo, ko man tikrai nereikia  schmoll.gif

Gliss kur momentinio poveikio kauke rudoj vienkartineje pakuoteje, kainuoja apie 4Lt
nepasakyciau , kad stipriai purina g.gif
bet plaukai minksti gerai gula sukuojant su fenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2007 09 28, 13:04)
Gliss kur  momentinio poveikio kauke  rudoj vienkartineje pakuoteje, kainuoja apie 4Lt
nepasakyciau , kad stipriai purina  g.gif
bet plaukai minksti gerai gula  sukuojant su fenu  ax.gif

Aišku smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 09 28, 00:13)
viena nebandzius pardave, kitai, kaip supratau nieko ypatingo. Nors cia gal kitu firmu g.gif

tai kuriai pardaviau ji kaip supratau patinka, o pirkau vienos labai graziu, ilgu plauku savininkes liaupsu prisiklausius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 09 28, 14:35)
tai kuriai pardaviau ji kaip supratau patinka, o pirkau vienos labai graziu, ilgu plauku savininkes liaupsu prisiklausius 4u.gif

Supratau ax.gif O tai cia ta spiring firma is prof kosmetikos? Tai ko nesiryzai pamegint isgasdino tie kaulu ciulpai lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 09 28, 14:55)
Supratau  ax.gif  O tai cia ta spiring firma is prof kosmetikos? Tai ko nesiryzai pamegint isgasdino tie kaulu ciulpai lotuliukas.gif ?

yep profesionali kosmetika
siaip nezinau kas isgasdino.... gal tai kad ji gelsvos spalvos blush2.gif o ir siaip tuo metu kiek pamenu turejau beveik desimti plauku kaukiu tai kaip ir nebuvo butinumo dar kazka bandyti (isskyrus pirkti doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti