Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Prieskoninė @ 2007 09 24, 21:28)
dėkuj už nuomonę.. atbaidei nuo pirkimo biggrin.gif

gal tada jau geriau sviestmedzio alieju pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 09 24, 19:21)
Sveikutes! Turiu vat toki klausima...  ax.gif Ar kuri nors esate girdejusi apie tokia kauke su arkliu kaulu ciulpais? na kazkas panasaus lotuliukas.gif
Labai buciau dekinga uz info rolleyes.gif

Viena forumietė [ilgais, gražiais pl] labai gyrė, bet ar tik ne vaistinėj ją pirko g.gif
Atsakyti
Siaip as kaukes naudoju labai retai, bet atvesus orams man ji labai pravercia. As naudoju Generos kauke plaukams su zolelemis ir esu patenkinta kokybe
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 09 26, 19:39)
Siaip as kaukes naudoju labai retai, bet atvesus orams man ji labai pravercia. As naudoju Generos kauke plaukams su zolelemis ir esu patenkinta kokybe

o koki poveiki daro?
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 09 24, 22:03)
gal tada jau geriau sviestmedzio alieju pirkt  smile.gif

jau turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 09 24, 17:21)
Sveikutes! Turiu vat toki klausima...  ax.gif Ar kuri nors esate girdejusi apie tokia kauke su arkliu kaulu ciulpais? na kazkas panasaus lotuliukas.gif
Labai buciau dekinga uz info rolleyes.gif

Man atrodo sia kauke gali rasti Kaune,salia "fanko" sporto klubo ten yra tokia parduotuve lygtai prekes kirpyklom,tai ten kai pirkdavau sampunus tai pardaveja buvo kazka sakius,bet pati nesu jos turejus.
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 09 21, 15:50)
esu naudojus hena,fructis maitinamaja,rasos alaus kaukes,les karites sausiems plaukams
visalaik pirkdavau hena,nes patiko man jos poveikis
fructis-ne
o alaus tai gal riebiems plaukams geriau g.gif
dabar kokosu aliejus mano atradimas thumbup.gif

O kur henna perkat? As anksciau irgi pirkdavau droge, o dabar kazko jau nebematau
Atsakyti
Pabandžiau "Semi di lino" kaukę, visai nebloga. Plaukų neapsunkina, puresni nei paprastai pasidarė. Geras daiktas.

QUOTE(baggio @ 2007 09 24, 19:38)
O dabar is Martinos esu nusipirkusi HairWell firmos su tais ciulpais ir dar kazkokiais ekstraktais is arkliu, tai visai nieko.
Bet man paciai is tos firmos labiau patiko kauke su audiniu taukais

Ir negaila jums, moteros, gyvūnų...
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2007 09 26, 20:46)
o koki poveiki daro?

si kauke atgaivina nusilpusius plaukus, suteikia jiems trukstamos dregmes, stiprina, suteikia purumo. Puikiai tinka kaip profilaktine priemone vietoj balzamo arba kaip plaukus stiprinanti priemone nusilpusiems, po cheminio susukavimo arba dazymo nudegintiems plaukams.
Atsakyti
Patiko Sweet Hair milk cream kaukė, t.y. drėkinantis maitinantis pieno kremas thumbup.gif . Pirkau tokį, kad tiktų ir mano mergaitėms, bet atrodo, kad yra ir dažytiems plaukams, būtinai nusipirksiu ax.gif . Plaukai po šito kremo blizga, gerai išsišukuoja, gražiai sugula smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 09 27, 23:37)
Patiko Sweet Hair milk cream kaukė, t.y. drėkinantis maitinantis pieno kremas  thumbup.gif . Pirkau tokį, kad tiktų ir mano mergaitėms, bet atrodo, kad yra ir dažytiems plaukams, būtinai nusipirksiu  ax.gif . Plaukai po šito kremo blizga, gerai išsišukuoja, gražiai sugula  smile.gif .

O cia is profu kosmetikos rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 09 27, 23:46)
O cia is profu kosmetikos  rolleyes.gif ?

Ne, pirkau "Sarmoje", ir kainavo tik 18 Lt už 500 ml. Indelis kaip grietinės ax.gif .
Atsakyti