Sveikutes! Turiu vat toki klausima... Ar kuri nors esate girdejusi apie tokia kauke su arkliu kaulu ciulpais? na kazkas panasaus
Labai buciau dekinga uz info
Sveikutes! Turiu vat toki klausima... Ar kuri nors esate girdejusi apie tokia kauke su arkliu kaulu ciulpais? na kazkas panasaus
Labai buciau dekinga uz info
Man atrodo sia kauke gali rasti Kaune,salia "fanko" sporto klubo ten yra tokia parduotuve lygtai prekes kirpyklom,tai ten kai pirkdavau sampunus tai pardaveja buvo kazka sakius,bet pati nesu jos turejus.
esu naudojus hena,fructis maitinamaja,rasos alaus kaukes,les karites sausiems plaukams
visalaik pirkdavau hena,nes patiko man jos poveikis
fructis-ne
o alaus tai gal riebiems plaukams geriau
dabar kokosu aliejus mano atradimas
Pabandžiau "Semi di lino" kaukę, visai nebloga. Plaukų neapsunkina, puresni nei paprastai pasidarė. Geras daiktas.
QUOTE(baggio @ 2007 09 24, 19:38)
O dabar is Martinos esu nusipirkusi HairWell firmos su tais ciulpais ir dar kazkokiais ekstraktais is arkliu, tai visai nieko.
Bet man paciai is tos firmos labiau patiko kauke su audiniu taukais
si kauke atgaivina nusilpusius plaukus, suteikia jiems trukstamos dregmes, stiprina, suteikia purumo. Puikiai tinka kaip profilaktine priemone vietoj balzamo arba kaip plaukus stiprinanti priemone nusilpusiems, po cheminio susukavimo arba dazymo nudegintiems plaukams.
Patiko Sweet Hair milk cream kaukė, t.y. drėkinantis maitinantis pieno kremas . Pirkau tokį, kad tiktų ir mano mergaitėms, bet atrodo, kad yra ir dažytiems plaukams, būtinai nusipirksiu . Plaukai po šito kremo blizga, gerai išsišukuoja, gražiai sugula .
Patiko Sweet Hair milk cream kaukė, t.y. drėkinantis maitinantis pieno kremas . Pirkau tokį, kad tiktų ir mano mergaitėms, bet atrodo, kad yra ir dažytiems plaukams, būtinai nusipirksiu . Plaukai po šito kremo blizga, gerai išsišukuoja, gražiai sugula .