Sveikos merginos Sužinojau tokkią naujovę, kad yra kirpyklų, kuriuose kaukę plaukams padaro tiesiog prie tavo akių ir jei pageidauji dar gali nusipirkt jos į namus. O kaukės kaip MILK SHAKE, nes naudojamos tos firmos priemonės ir medžiagos. Tik žinai, kad jos dar šviežesnės ir pan. Ką apie tai manote?
QUOTE(invazi @ 2007 05 30, 21:40)
Nepykit po darbo parvykau namo ir skubėjau rašyt
O kokiam salone tokia gamyba vyksta?
p.s Nepykstam
ieškom toliau tinkamiausių ir tęsiam temą
ankstesnė tema
ankstesnė tema
QUOTE(henika @ 2007 07 09, 08:58)
o man o'rising kapsulės nepadėjo. naudojau dvi savaites. po to savaitę pakaitom naudojau su renee furtherer kapsulėmis nuo slinkimo. kaip slinko taip ir toliau slenka plaunant galvą vonia užsikiša nuo iškritusių plaukų
oi prajuokinai Kas tau sake,kad ampuliu poveikis turi pasireikst per 2 savaites?Maziausiai pora menesiu panaudojus galima pastebet kazkoki rezultata.
QUOTE(Malena @ 2007 07 09, 13:20)
oi prajuokinai Kas tau sake,kad ampuliu poveikis turi pasireikst per 2 savaites?Maziausiai pora menesiu panaudojus galima pastebet kazkoki rezultata.
nu jau nereikia aiškinti anksčiau kai prasidedavo masinis plaukų slinkimas, serumai ir ampules per tas dvi savaites ženkliai pristabdydavo plaukų slinkimą.. ir net labai ženkliai. tai kaip čia tada suprasti matyt stebuklai vykdavo ir plaukai savaime nustodavo slinkti bet man slinkti nusodavo nuo kitos lakme ir nuo natur vital. o o'rising tik viena priemone padedavo - šampūnas su aha rūgštimis - su ja taip pat efektas per pota savaičių akivaizdus. taigi, iš savo praktikos padariau pagrįstą išvadą, kad dvi savaitės yra pakankamas laikotarpis pamatyti rezultatams
QUOTE(henika @ 2007 07 10, 09:15)
nu jau nereikia aiškinti anksčiau kai prasidedavo masinis plaukų slinkimas, serumai ir ampules per tas dvi savaites ženkliai pristabdydavo plaukų slinkimą.. ir net labai ženkliai. tai kaip čia tada suprasti matyt stebuklai vykdavo ir plaukai savaime nustodavo slinkti bet man slinkti nusodavo nuo kitos lakme ir nuo natur vital. o o'rising tik viena priemone padedavo - šampūnas su aha rūgštimis - su ja taip pat efektas per pota savaičių akivaizdus. taigi, iš savo praktikos padariau pagrįstą išvadą, kad dvi savaitės yra pakankamas laikotarpis pamatyti rezultatams
Pabandyk tas ampulytes pavartoti ilgiau ir pati pamatysi,nereikes nei irodinet nieko
QUOTE(vita82 @ 2007 07 12, 18:03)
Gal galit rekomenduot drėkinamąją kaukę
Naudoju is Goldwell piremoniu stipriai drekinanti sampuna ir balzama, tai labai patinka. Ir internete maciau, kad is sitos serijos yra ir drekinanti kauke, tai turetu buti irgi gera, bet dar nebandziau Pirkau Idzumi centre (Vilniuje).
QUOTE(Mylia @ 2007 07 13, 09:15)
Naudoju is Goldwell piremoniu stipriai drekinanti sampuna ir balzama, tai labai patinka. Ir internete maciau, kad is sitos serijos yra ir drekinanti kauke, tai turetu buti irgi gera, bet dar nebandziau Pirkau Idzumi centre (Vilniuje).
O kiek maždaug kainuoja Goldwell priemones?
QUOTE(vita82 @ 2007 07 13, 10:53)
ir mane kaina domina
kai baigsiu Alwaves kauke, reiks nusipirkti kokia kita, tik niekaip nenusprendziu kokia...
QUOTE(vita82 @ 2007 07 13, 10:53)
neperdaugiausiai,gal 30lt,esu turejusi kauke,bet man nepatiko,suriebaluodavo,priplodavo plaukus prie galvos ir tiek.O kad drekinimas ilgiau jaustusi,tai ne kiek..
Gal kas bandet Joico drekinamasias kaukes?