Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

QUOTE(winterlady @ 2005 07 01, 21:37)
Patariu nesirinkt grikiu lukstu, miegi lyg ant akmens (tikra nesamone) ir dar gana sunkoka doh.gif

Miegu ant grikių lukštų pagalvės- labai thumbup.gif Nei gumulais sušoka, nei susiguli. Iš pradžių galvojau, kad ausis nugulėsiu, bet išmiegojau naktį kaip užmušta. biggrin.gif Ir visai nečeža, kaip daug kas mano.
Atsakyti
Nu nzn. man labiausiai patinka polisterines pagalves labai fainos. Tik reikia dydi pasirinkt ir kad butu kokibiskos
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 07 03, 21:59)
Miegu ant grikių lukštų pagalvės- labai thumbup.gif Nei gumulais sušoka, nei susiguli. Iš pradžių galvojau, kad ausis nugulėsiu, bet išmiegojau naktį kaip užmušta. biggrin.gif Ir visai nečeža, kaip daug kas mano.

Bet jos labai sunkios unsure.gif Nors cia pliusas, is ryto galima su jom pasimankstint mirksiukas.gif Bet jos kietos... As kietai miegu ir ant grindu be pagalves tongue.gif Na jei bunu pavargus, ir nebuna per karsta rolleyes.gif Kankina nemiga kai buna karsta sad.gif
Atsakyti
Laba diena, patarkite, kas galite. Nauja patalyne labai dažo, skalbioant nusidažo vanduo. Gal žinote, ka daryti,? Girdejau, kad reikia druskoje virinti... KGal kas patarsite? :super
Atsakyti
pirkdama pagalves ir antklodes,visad žiūriu,kad būtų galima jas skalbti skalbimo mašinoje.nuvažiavus į kaimą beveik visą naktį neužmiegu galvodama,kad toms plunksninėms pagalvėms ir vatinėlėms antklodėms apie 10 metų ir jos neskalbtos...brr
Atsakyti
QUOTE(letute @ 2005 07 04, 21:58)
Laba diena, patarkite, kas galite. Nauja patalyne labai dažo, skalbioant nusidažo vanduo. Gal žinote, ka daryti,? Girdejau, kad reikia druskoje virinti... KGal kas patarsite?  thumbup.gif

Su druska turėtų padėti, nes normaliai dažant druska dedama užfiksavimui.Matyt fabrike jos pataupė.Pabandyk karštai paprosyt - taip irgi fiksuojama, kokį paveikslėlį ant audinio užpaišius.
Atsakyti
O dar kai as nuvazuoju tai tik is vakaro krato siurpas, o is ryto ir ciaudulys ir varva nosis ir akys paraudusios, dar asaroja. Is ryto begu nosinio ir vaistu ieskot
Atsakyti
nu uzsimaniau satino patalynes, tai uzsimaniau, ale kad nuomoniu apie ja tai nepasiklausiau biggrin.gif gal kas turit? kokie atsiliepimai? kaip po skalbimo laikosi? ar sunku lygint ir t.t.? ax.gif
Atsakyti
O man idomu kiek kainuoja patalyne? As tai pirkau medziaga ir siuvausi, tai isejo 40lt (pasiuvimas nemokamai, nes siuveja nuosava biggrin.gif).
Atsakyti
turiu satinius uzvalkaliukus pagalvems+ antklodem. paklodes tai medvilnines, kadangi mano bangutis ir taip nelabai ramiai miega ir sugeba jas susukt kazikaip. o siaip man patinka ir esu patenkinta. beje patalynes dar galima rast thomas phillips parduotuvese kiek buvau (pries pora men gal) tai buvo ir vienspalviu ir ne ir satininiu ir medvilniniu -frotiniu ir tu paklodziu su gumom. 100proc. negarantuoju nes tada man nieko nereikejo tai labai nesigilinau. bet aki uzmwciau ir visai didelis pasirinkimas pasirode. kainos- proto ribose
Atsakyti

As irgi naudoju satinine patalyne. Labai patinka ir graziai atrodo. Tik va problema, kad nerandu kur nusipirkti grazios ir kokybiskos satinines patalynes.
Turima pirkau parodoje, mokejau 100 Lt ir esu labai patenkinta. Pardavejas sake, kad kai pabandysiu sia satinine, kitokios medziagos jau nenoresiu. Ir tikrai esu labai patenkinta.
Atsakyti
asara, tai ant ipakavimo is parodos turetu buti gamintojo kontaktai kokie ax.gif
Atsakyti