Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

as tai siaip uzklaust norejau - kazi kas kiek laiko labiausiai rekomenduoajam patalyne keisti? ax.gif
Atsakyti
niu dar norejau klausima atnaujint 4u.gif jei kas kaune uzmatysit grazesnes patalynes, parasykit. pakeitem kaldra i dvigule, tai dabar reik susipirkt nauja patalyne ax.gif
Atsakyti
[COLOR=red]
QUOTE(vilkeS @ 2005 03 03, 14:02)
niu dar norejau klausima atnaujint  4u.gif jei kas kaune uzmatysit grazesnes patalynes, parasykit. pakeitem kaldra i dvigule, tai dabar reik susipirkt nauja patalyne  ax.gif

Labutis, as pirkau dviguli patalynes komplekta su flaneliniais uzvalkalais firmoje Merkurita. Buvau nusipirkus medvilninius, bet pakeitimui nusipirkau naujoviskus flanelinius. Jais esu labai patenkinta. Mokejau apie 80 lt. Be to jie man labai grazus biggrin.gif . Siulau ir tau pabandyt, nenusivilsi manau.
Atsakyti
Kas turi pinigeliu ne tiek, kad vaiksciotu tik i firmines parduotuves, verta apsilankyt Kalvariju turguj Vilniuj, galima labai saunios patalynes isirinkti, kaina 23 litai uz komplekta (su paklodem, 2 zmonem), tiesa, ilgiau metu intensyvaus vartojimo nelaikys, pabluks, bet man tai ji patinka, uz tokia kaina ir dazniau pakeisti galima thumbup.gif
Atsakyti
O mes noretume tokios dideles kaldros. Kuo didesne, tuo geresne=] Kur galetume tokia nusipirkti? smile.gif
Atsakyti
Kur galima nusipirkti vienspalvės patalynės, geriausia baltos arba labai šviesios, kokios kreminės ar pan.? Gal kas matėt?
Atsakyti
Kaira, mes turim 2m x 2.20 m kaldra is merkio, su vilnos uzpildu. cia tikrai jau didele dvigule kaldra. pirkti merkio patalynes daug kur yra - kaune urmo bazej turbut pigiausia, paskui senukuose buna, nevilnones tai ir maximose buna, tik kazin, ar jie tures tokiu ismatavimu. jei pinigai nelabai svarbu, tai gali paziureti ir kurimos parduotuvej kurima.lt, ten irgi tokiu ismatavimu su vilna buna. ir ne tik su vilna.

Lietuvos saulele, as irgi ieskojau kokios vienspalves, bet nelabai ka radau. galiu tik pasidalint tuom, ka maciau - senukuose kaune salia pramones maximos yra vienspalviu vokieciu gamybos uzvalkalu. as ziurejau dvigule, tai buvo sviesiai sviesiai melsva, o kaldros uzvalkalas is vienos puses visas baltas. zodziu senukuose tik maciau tokios paprastos geros kokybes neissaukiancios patalynes. tik as pati noriu satinines, tai vis dar ieskau, o senukuose gryna neslifuota medvilne.
Atsakyti
tai dabar jau as uzklausiu - gal kas zinot, kur satinines patalynes neprimargintos galima pirkti? tik uz protinga kaina smile.gif

arba gal zinot, kur satino buna pirkti, nunesciau ir pasiutu, kaip as noriu ax.gif siaip maciau tik bazej jo, bet tokio su gelytem, o as noriu vienspalvio.
Atsakyti
QUOTE(Jūratė Čiakienė @ 2004 02 11, 17:10)
Prieš 3 metus nusipirkom BAUER patalyne iš kupranugario vilnos. Labai džiaugiuos pagalvemis, taip gerai neišsimiegu niekur. Taciau yra kita problema - tai valymas. Specialiai vežu valyti kartą į metus, o pati turiu priemones, bet aišku ne tas pats kaip įmestum į skalbyklę ir išplautum. Beto kyla klausimų ar ten erkucių gali būti? g.gif Šiaip reklamistai teigia, kad negali būt, bet aš abejoju, gal kas turit BAUER patalynę, kaip ji jums?

pries metus ir as isigijau bauer kupranugario vilnos pataline.
kiek zinau ju skalbti negalima. tiesa man dovanu dave spec. sampuna ju prieziurai.
kas savaite as juos issukuoju su sepeciu, o progai pasitaikius esant dregnam orui tiesiog isnesu ir palieku kad pabutu dregmeje ir issukuoju. viena karta i men. su sampunu isplaunu. ir man kad karta i metus tikriausiai teks nesti i valykla. arba jei kas is pazystumu turi zapter firmos prietaisa panasu i siurbli, kuris valo karstais garais, o jei ne tai pasiulykite suorganizuoti namuose pas save pristatyma, tuo paciu ir isvalys. prietaisas thumbup.gif , mano drauge toki turi, buityje nepamainomas pagalbininkas, bet brangu, nors kita vertus ...
Atsakyti
dar keletas zodziu apie lietuviska pataline,
as perkilietuviska, pas mus i darba ja atveza, pasak ju is alytaus.
kaina neperdidziausia, komplektas 50-60lt. sudetis linas+medvilne.
mes ja devime jau apie 5-6 metus, skirtingu laiku pirkta, bet tureciau pasakyti, kad ji nei dazo nei taip stipriai blunka. ir stipri.
o parduotuveja teko nusipirkti kurimos frotine dvigulei lovai su gumom, tai ji pas mane po 3-4 skalbimu atrode prasciau uz pataline mano drauges, kuria ji pirko labdaroj. pagal pinigus kokybe prastoka.
Atsakyti
kad man visos tos frotines nelabai schmoll.gif siaip turiu kurimos glamzytos medziagos patalyne, ryskiu spalvu, tai skustis ja negaliu, po plovimu taip pat atrodo, dazyt nedazo, minksta.
Atsakyti
neblogai butu isigyti linines paklode su gumom thumbup.gif , bet kaz kaip niekur neteko sutikti, gal kartais kam nors yra teke matyti?
Atsakyti