Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

NU jei Kurimoj klausei kurios krutesnes ju ar Merkio
tai aisku sake,kad ju.. Pasiziurek Bazej Raudonam pasaze kur Merkio
patalais prekiauja-manau kaina bus zymiai geresne o, kokybe manau
tikrai ne prastesne.
Atsakyti
niu va, buvau bazej smile.gif pirkau merkio kaldra 2x2.2 su vilnos uzpildu uz 175 litus. thumbup.gif
2x2 ten kainavo mazdaug 150-160 litu (60 litu pigiau nei senukuose!!!).
pirkau tam raudonam pasaze, iejau pro vienas duris ir vos ne iskart buvo skyriu patalynes - tai ten ir pagriebiau. daugiau neieskojau, kai pamaciau, kad ir taip daug pigiau ax.gif
dabar neatsidziaugiu, apvilkau naujais uzvalkalais, tai jau kaip graziai atrodo wub.gif reik kaip nors sulaukt valentino dienos ir tik tada uzklot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkeS: 07 vasario 2005 - 18:01
vilkeS noriu ir as klausimeli uzduoti blush2.gif kiek suprantu cia jus apie dvigules kalndras vis diskuotuojat ir pirkaidvigule taip ?
O gal netycia zinai ar kuri kita is jusu zino kiek viengules ju kaldros kainuoja?
Atsakyti
as pirkau dvigule kaldra 2x2.2 kauno urmo bazeje raudonajame pasaze.
viengules su vilna tiksliai nepasakysiu kiek kainuoja, bet tikrai iki 100 litu, bijau sumeluot, bet lyg kainas maciau apie 70 litu. bet tiksliai nepamenu.
senukuose tai tiksliai jos brangesnes keliomis desimtimis litu. neapsimoka net ziureti. be to, bazej daug didesnis rastu, spalvu pasirinkimas.
Atsakyti
siandien dar buvau bazej, tai nezinau, viengules dvigules kaldros merkio buvo nuo 68 iki 175 litu. kur kurios ir su kokiais uzpildais tai nesuziurejau - bet ir vilnoniu ten buvo, ir su medvilne, poliesteriu.
Atsakyti
As tai vasarai kaldra satinine nusipirkau su poliesterio uzpildu ir plaut galima ir miegot miela 50 lt
Atsakyti
As tai Bazej pirkau kaldras,tai lygtais po 65 lt.paprastos,viduje sudygsniuota medvilne,grazi virsutine medziaga,Alytaus gamybos,labai esu patenkinta ir siltos ,ir lengvos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 09 vasario 2005 - 10:17
QUOTE(renax @ 2005 02 09, 09:58)
As tai vasarai kaldra satinine nusipirkau su poliesterio uzpildu ir plaut galima ir miegot miela 50 lt

bet poliesteris nepraleidzia oro, nekvepuoja oda. nezinau, mano sesuo medike tai labai ispeike sintetinio uzpildo patalyne.. aisku, man pvz irgi ji miela paciupinet - lengvute, puri, minksta.. bet kazkaip tais nesinori tos sintetikos.
Atsakyti
Bazeje "Merkio" patalu yra net keliose vietose. Nezinau ar cia ta pati firma ar ne, bet pasiziurekit, gal ir cia kaina biskeli skirsis. Patalu skyrius yra 5 sandelyje, pirmoje rampoje ir dar kazkur, bet kur tiksliai nezinau, reiketu paieskot rolleyes.gif
Atsakyti
Vilkes deja nelabai pasirinkimo yra vilnone antielergetine virs tukstancio o sintetika galima plaut erkuciu ner . Tas mane ir vilioja , svarbu kad vidus kamuolinis butu ir impilas naturalus smile.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom Merkio vilnone antklode Gariunuose thumbup.gif , labai ja dziaugiames, tokia minkstute ir lengvute ir labai silta thumbup.gif , bet ne per silta,jauciasi kad vasara po ja tikrai nebus karsta. Mes pirkome vilnone karsta is merino vilnos pagal Bauer technologija. Ja kuo puikiausiai galima skalbti (tik musu skalbianke per maza sad.gif ) ir valyti chemiskai. Ismatavimai 2x2.20, kaina 180-170 lt (cia kaip nusideresit smile.gif ). Is pradziu galvojom pirkti antklode su vilnos uzpildu (uzvilkta medvilne), kaina ta pati, bet pasitaike labai fainas pardavejas, kuris mums daug naudingos informacijos suteike ir patare rinktis kita. Ir del skalbimo, tai jie nesa i Akropoli kai pavasari buna nuolaidos thumbup.gif . Ir isvis patalyne bei patalus verta apziureti Gariunuose, nes ten tikrai daug pigiau nei parduotuvej, pavyzdziui tokia antklode,kaip mes nusipirkom, VCUP kainuoja virs 200 lt, vat. O veza jie is tu paciu gamintoju.
O Kurimos patalynes nemazas pasirinkimas buvo Virsuliskiu Madoj
Atsakyti
QUOTE(*Džela* @ 2005 02 10, 10:16)
Bazeje "Merkio" patalu yra net keliose vietose. Nezinau ar cia ta pati firma ar ne, bet pasiziurekit, gal ir cia kaina biskeli skirsis. Patalu skyrius yra 5 sandelyje, pirmoje rampoje ir dar kazkur, bet kur tiksliai nezinau, reiketu paieskot  rolleyes.gif

raudonam pasaze pirmoj salej pora vietu dar yra. siaip bazej kainos gali varijuoti iki 10 litu smile.gif
Atsakyti