Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

Aš esu sūnui nupirkusi Merko antklodę - skalbiamą, vilnonę. Na skalbiau jau kokius 4 kartus- vis avariju pasitaiko smile.gif bet jokio blogumo nepastebėjau- vilna nesusokusi, viskas tvarkoje.
Atsakyti
Nusprendžiau ir aš, paskaitinėjus šią temą, nupirkti sūnui Merkio komplektą.
Apžiūrėjau Urme, vienoj vietoj 145 lt, kitoje - 135 lt. Imsiu vilnonę anklodę ir pagalvę su vilnos kamuoliukais, čia tas komplektukas, kur su avyčių piešinukais.
Galvojau apie skalbiamą vilnonę anklodę, bet visgi pasilikau prie neskalbiamos vilnos.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 11 23, 20:41)
Nusprendžiau ir aš, paskaitinėjus šią temą, nupirkti sūnui Merkio komplektą.
Apžiūrėjau Urme, vienoj vietoj 145 lt, kitoje - 135 lt. Imsiu vilnonę anklodę ir pagalvę su vilnos kamuoliukais, čia tas komplektukas, kur su avyčių piešinukais.
Galvojau apie skalbiamą vilnonę anklodę, bet visgi pasilikau prie neskalbiamos vilnos.

na, va
o aš kažkaip išbraukiau merkio iš sąrašo...kitokias žiūrėsiu....
Atsakyti
QUOTE(dani @ 2003 10 02, 19:50)
Kokie patalai patys geriausi, praktiskiausi ir patogiausi? Pvz. pagalves. Vieniems nepakartojamas dalykas pukai, kitam geriausia kitoks turinys. Tas pats su antklodemis. Dabar ieskau pagalves kaip viesbuciuose, kur nereikia dauzyti, purenti, nepraranda formos ir t.t. Tai va, o kur nusipirkti geros kokybes - nezinau. Gal kas radote saunia parduotuve?
Patalyne perku ISKU parduotuveje, nieko geresnio lig siol nemaciau. Puiki skandinaviska kokybe, geros spalvos, puikiai skalbiasi.

Galiu pasiūlyti , natūralaus šiko pagalves ,bei antklodes. Pati nepersianiausiai įsigijau iš geros drauges pažystamu tokiu berniuku kurie platina jas , net nežinau iš kur jos. Bet esu labai patenkinta pirkiniu. Jei susidomėjote parašytite man į paulina869@gmail.com Pakalbėsime smulkiau.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti