Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

As tai "Jysk"esu pora komplektu pirkus,kokybe medziagos tai tikrai nebloga,pasiuta gal prasciau ir dar labai kvapas ne koks buvo ispakavus,bet po skalbimo viskas thumbup.gif ,o ten ir ant etiketes buvo parasyta pries naudojima-isskalbti! ax.gif
Sestadieni buvau "Plazoj" na pasiziurejus i patalynes kainas doh.gif 300 uz komplekta,na tai jau cia plesikai ir dar pasakoja apie auksta kokybe,nors pardaveja tikrai nemanau,kad sau galetu leisti pirkti uz tokia kaina blush2.gif vienas toks komplektas buvo virs 100 lt. baisu ziuret ir i medziaga, ir i kokybe,nes tokie turguje po 25 litus!
,o ten "Plaza".... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 04 vasario 2005 - 10:59
Gal kas matė dvigulę patalynę tinkančią Valentino dienai? Raudona ar juoda su raudonu, gal koks šilkas ar pusiau-šilkas?
Ar tiesiog sexy ar romantiška? wub.gif

Dabar Akropolyje yra komplektukų, bet dvigulės -tik vienas raštas, o ir kokybė siaubinga. Pirmą kartą ta lietuviška medvilnė dar gerai atrodo, bet po skalbimo - klaikiai. cry.gif
Atsakyti
nu va, tai pasirodo visuotine beda su ta patalyne cry.gif as irgi valentino dienai naujo komplekto dairausi kaip tik. noriu ko nors tikrai labai grazaus ax.gif bet nesiseka rasti sad.gif
siaip merginos girdavo vis ta hobby hall patalyne, bet kad jie uzsidaro lietuvos rinkoj, o as taip is ju nieko ir neuzsisakiau..
reiks dar siandien paziuret 1000 ir 1 naktis. bet kazkaip abejoju, kad ka rasiu.. o uz 300 as irgi nenoriu pirkti smile.gif
Atsakyti
jei važiuosi į 1000 ir 1 naktį, parašyk ar radai ką nors tinkamo ten?

Jaučiu, reikia į Gariūnus važiuoti, pasirinkimas turėtų būti didelis.
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 04, 14:27)
Jaučiu, reikia į Gariūnus važiuoti, pasirinkimas turėtų būti didelis.

As pernai pirkau Kalvariju turguj, mokejau apie 40lt, bet ir siandien atrodo kaip nauja thumbup.gif Na, neskaitant vienos isardytos pagalves uzvalkaliuko siules biggrin.gif Ir faina tokia- visa raudona, ispaisyta sirdutemis. Beje, komplekte buvo uzvalkalas antklodei+ 2uzvalkaleliai pagalvems+ paklode (o ju daznai komplekte nebuna...)

Siaip graziu patalyniu turetumet rasti "Nakties svajoje" (berods teisingai pavadinima pamenu...) adresas- Kareiviu 7. Kokios kainos- nezinau, bet kokybe ir rastai grazus, nes jie siuna viesbuciams smile.gif
Atsakyti
nu va. buvau kaune 1000 ir 1 nakty. tiksliau buvau prie pastato, kur jie buvo isikure. o dabar visi daiktai isnesti ir jokio rastelio, kad issikelia kur nors, kada dirbs ar dar ko. likau nesupratus.
tai nuejau i kurima parduotuve ir nusipirkau ten labai grazius apvalkalus.
tik dabar turiu beda.. pardaveja ikalbejo imti 2,20x2metru dvigule patalyne, nors buvau numacius kaldra 2x2. nu bet galvojau vis tiek rasiu, o kad platesne, tai dar geriau. bet merkio patalyne tik 2x2 didziausia.. cry.gif jysk paziurejau, tai ten tik su poliesterio uzpildu tokia cry.gif o man reikia su vilna..
aisku, reiks kita savaite kitoj kurimos parduotuvej paziuret, jie tipo turi sake. bet jei ten kainos dideles ar dar kas, tai nezinau, kur dar galima paieskot patalu? unsure.gif
Atsakyti
tiesa, jei apie kurima ir valentino diena, tai satininiu jie ten tik pora turejo. o kad juoda ar raudona su juodu, tai tokiu nemaciau. viena buvo lyg satininie raudona su kazkokia ten spalva, bet nieko tokio labai ypatingo. ten siaip visokiu kitokiu spalvu ir medvilnes gofruotos tai didziausias pasirinkimas. viena labai grazia persikine maciau, tik kad pagal spalva mum netinka ji ax.gif
Atsakyti
Kazkada Jyske ziurineju Merkio kaldras ir tokia bobele man
sako: vaikeli tik cia nepirk,zinok bazej tokios pacios gerokai pigiau,
jei atmintis neklysta minejo 5 sand..
Atsakyti
nu va kiek naujos info, aciu 4u.gif jei ka ten ieskosiu. siaip issiaiskinau, kad ir merkys gamina 2x2.2, tik senukai tokiu negauna, o maxima tik su poliesteriu gauna. tai gal netycia bazej rasiu ax.gif
o siaip gal kast kurimos patalus ar uzvalkalus turit? kokie atsiliepimai butu? ax.gif

dar del valentino dienos jei kam idomu, tai senukuose yra medvilniniai uzvalkalai ant balto fono su raudonom sirdutem ir auksine spalva kazkas parasineta. nieko prabangaus, bet jei sirduciu ieskot, ten galit rast smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkeS: 06 vasario 2005 - 11:30
O as Maximoj maciau patalyne tamsiam fone raudonos sirdeles,
kaina rodos aapie 30 lt. Man visai patiko
Atsakyti
VilkeS prisiminiau Bazej Raudonajam pasaze yra
daug merkio patalu. Kai nusipirksi parasyk kainas,
nes ir man ydomu.
Atsakyti
Siandien i Baze dar nuvaziuosiu. reiks man merkio patalu visgi dairytis..
Pasiskambinau i kurima, kaldru tokiu tai turi su vilna, bet kainuoja tai jos brangiau. tik kad pas juos ten merinosu vilna naudoja, siaip tipo krutesnes tos kaldros nei merkio, bet nezinau, ar verta uz tai 100 litu daugiau sumoket g.gif
zodziu 2x2.2 kaldra vasarine kainuoja 300 litu, ziemine 350 litu. ir dar yra kazkokios krutos is dvieju plonesniu susiseganciu, dar ten jose kazkoks pribumbasas, tai kainuoja truputi virs 500.
merkio tokio dydzio kaldra su vilna apie 250 turetu kainuoti g.gif
Atsakyti