Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

mes dviese turim 175*200, tik sunku užvalkalų rasti, todėl sekančią pirksiu 200*200 ax.gif
Atsakyti
turiu Alytaus drobes uzvalkalu komplekta 185x215 doh.gif labai grazus, bet neturiu kur panaudoti, nes miegam po atskiromis blush2.gif
kur gauti tokiu ismatavimu antklode g.gif
Atsakyti
Patalynės komplektas iš puikios kokybės 100%medvilninės 140g/m2 drobelės. Natūrali tekstilė leidžia odai laisvai kvėpuoti, puikiai nešiojasi! Standartinis siūlomas komplektas: 2 užvalkalai pagalvei 70x70 (be 5 cm sparnelio), užvalkalas antklode 220x240 i ir paklodė 220x240 iš tokio pat audinio kaip ir užvalkalas antklodei. kaina 109litai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 11 10, 19:46)
Patalynės komplektas iš puikios kokybės 100%medvilninės 140g/m2 drobelės. Natūrali tekstilė leidžia odai laisvai kvėpuoti, puikiai nešiojasi! Standartinis siūlomas komplektas: 2 užvalkalai pagalvei 70x70 (be 5 cm sparnelio), užvalkalas antklode 220x240 i ir paklodė 220x240  iš tokio pat audinio kaip ir užvalkalas antklodei. kaina 109litai

user posted image

Grazus man tas komplektelis wub.gif Mano silpnybe jau pirkti vis naujus patalynes kompektus...
Atsakyti
QUOTE(tastyte @ 2009 11 11, 08:53)
Grazus man tas komplektelis  wub.gif Mano silpnybe jau pirkti vis naujus patalynes kompektus...

tai labai prasom 4u.gif yra ir kitu labai graziu smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
noriu pasidalinti savo ispudziais, vestuviu metiniu proga gavome dovanu kupona is salono "1000 ir 1 naktis". Likom nustebe koks ten didelis pasirinkimas prekiu, nusipirkom antklodes, labai fainas. Kaina ne maza, bet laikausi nuomones, kad kokybiskas daiktas turi kainuoti. O tu kainu yra ivairiu. Pati galvojau, kad toj parduotuvej brangu, bet ivairiu kainu yra bigsmile.gif
Ziauriai grazus chalatai, ir ne kokie sintetiniai, nuo kuriu plaukai isielektrina doh.gif . o jau vaikam kokiu prekiu turi ir vokeliai, pledukai...patalynes komplektu su kempiniukais, princesem, jei tik vaiku turite, kuriems patinka filmuku herojai, tikrai galima nudziuginti.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 11 13, 23:03)
tai labai prasom  4u.gif yra ir kitu labai graziu smile.gif

100% medvilnes 220x240, 200x200,140x200 ir kt.
satinas, pranangus satininis zakardas
vaikiski komplektukai
va cia
Atsakyti
sveikutes,gal kas galite parekomenduoti gera antialergiska patalyne,ieskaus sau kaldros,per google paieskojus radau nemazai ju,bet noreciau nuomoniu ir patarimo,gal kas yra isigyjes ir patenkintas?
Atsakyti
klausykit, o kaip su merkio patalyne
čia temoj tik geri atsiliepimai, o ar buvo kam nors sukritus, sušokus į gabalus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monrutė: 23 lapkričio 2009 - 15:54
As irgi labai ieskau geros patalynes, antialergiskos ir patogios, tegu ir kiek brangesnes, bet neisivaizduoja ka pasirinkt:oh Merkio tai labai nusivyliau: antklodes su vilnos uzpilu sunkios, karsta man po jom ir neisimiegu kaip reikiant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davaida @ 2009 11 23, 16:56)
As irgi labai ieskau geros patalynes, antialergiskos ir patogios, tegu ir kiek brangesnes, bet neisivaizduoja ka pasirinkt:oh Merkio tai labai nusivyliau: antklodes su vilnos uzpilu sunkios, karsta man po jom ir neisimiegu kaip reikiant ax.gif

aišku
nes kaip tik renkamės, ir nustebau, kad apie merkį jau išgirstu ir blogų atsiliepimų ax.gif
Atsakyti