Gal kas turit lietuviskus paltalus ir atklodes is UAB Merkys? Mane sudomino ju pukines atklodes bei pagalves? Kazin kaip su ta kokybe?
QUOTE(tastyte @ 2009 10 30, 12:15)
Gal kas turit lietuviskus paltalus ir atklodes is UAB Merkys? Mane sudomino ju pukines atklodes bei pagalves? Kazin kaip su ta kokybe?
Pati neturiu ,bet yra is pazystamu kas turi Tikrai pat enkinti
QUOTE(tastyte @ 2009 10 30, 11:15)
Pas mane merkio, bet vilna
Pirksiu
Dar turiu toki klausimuka kokia dydzio reiktu pirkti antklode jei lovos plotis 1,6m *2 m. ?
Gal dabar kur Kaune matėt nuolaidos PAKLODEI SU GUMA, ir SINTETINIO VIDAUS PAGALVĖM?
Papildyta:
Gal 200 220 jei dviese po viena, kad šonuose būtų rezervas
Papildyta:
QUOTE(tastyte @ 2009 11 05, 12:44)
Dar turiu toki klausimuka kokia dydzio reiktu pirkti antklode jei lovos plotis 1,6m *2 m. ?
QUOTE(Alinutia @ 2009 11 05, 15:44)
Gal dabar kur Kaune matėt nuolaidos PAKLODEI SU GUMA, ir SINTETINIO VIDAUS PAGALVĖM?
Papildyta:
Papildyta:
Taip dviese, o kaip kitaip Mintys sukasi apie rezerva tikrai bet kiek, nes galimi 3 variantai: 1,75m, 2,0 m ir 2,2 m
QUOTE(tastyte @ 2009 11 05, 11:44)
Pas mane 220
220x240 geriausiai
QUOTE(#Mia# @ 2009 10 27, 20:31)
Seniausiai nebera Alytaus tekstiles medziagos, jau n metu, todel jusu giminaite nebent kazkada ten dirbo ir laaaaaabai daug prisikrovus laiko,kitu atveju tai rusiska arba Pakistano medziaga.
dar yra estiškų medžiagų pas juos. draugė pirko, džiaugiasi
Galiu pasakyti, kad kaip tik Kaune parodoj yra labai geros patalynes stendas. Ji vadinasi "Namu tekstile". Pries du metus taip pat parodoj pirkau pas juos satinine ir labai dziaugiuos. Taip pat esu pirkus ir flaneline ir vilnonius superinius ir grazius dekucius, staltieses lengvai nusivalancias. Lekiu snd. nusipirkti paklodziu
Papildyta:
As nusipirkau Merkio vilnones anklodes ir antciuzini vilnoni toki stora nekirptos vilnos. Patikekit - Rojus. Nors turiu ju ir sintetines, bet kaip pasidomejau vilnos savybem, tai nebenoriu jokiu sintetiku
Papildyta:
QUOTE(tastyte @ 2009 10 30, 12:15)
As nusipirkau Merkio vilnones anklodes ir antciuzini vilnoni toki stora nekirptos vilnos. Patikekit - Rojus. Nors turiu ju ir sintetines, bet kaip pasidomejau vilnos savybem, tai nebenoriu jokiu sintetiku
QUOTE(tastyte @ 2009 11 05, 20:34)
Taip dviese, o kaip kitaip Mintys sukasi apie rezerva tikrai bet kiek, nes galimi 3 variantai: 1,75m, 2,0 m ir 2,2 m
užsukit čia pasižiūrėt www.jusujaukumui.lt , mes visada miegodavom 200x220 dviese ir pilnai uŽteko, dabar nusipirkom 210x230, tai skirtumo nera.