Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

o tu firma ar privatus asmuo parasyki i az
Atsakyti
Merginos,sakykit,kur Vilniuje galima isigyti silkiniu pagalves uzvalkalu?noriu ne viso komplekto,bet tik pagalvei 1 ar 2 uzvalkalu
Atsakyti
ingule, kvepia komercija g.gif
Atsakyti
O kur Kaune galima nusipirkti normalias pagalves už normalią kainą???Normali pagalvė, tai ne ta, kur mėnesį pagulėjus, suplonėja perpus, norėčiau kietesnės ir didesnės. Kartą Merkio pasiūlė pagalves, pačiupinėjom ir labai patiko, bet kai išgirdom, kad pagalvė kainuoja 270 blink.gif apsisukom ir išėjom biggrin.gif Aš pati turiu Merkio pagalves visas, bet matomai kamšale nedidelis kiekis plunksnų ir pūkų, todėl jau mane nervuoja miegot ant skystalo doh.gif
Atsakyti
O ka galvojete apie linine pataline?
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2009 08 29, 23:24)
O kur Kaune galima nusipirkti normalias pagalves už normalią kainą???Normali pagalvė, tai ne ta, kur mėnesį pagulėjus, suplonėja perpus, norėčiau kietesnės ir didesnės. Kartą Merkio pasiūlė pagalves, pačiupinėjom ir labai patiko, bet kai išgirdom, kad pagalvė kainuoja 270 blink.gif apsisukom ir išėjom biggrin.gif Aš pati turiu Merkio pagalves visas, bet matomai kamšale nedidelis kiekis plunksnų ir pūkų, todėl jau mane nervuoja miegot ant skystalo doh.gif

Vilniuj, baldų rojuj, kur breckle čiužiniai, mačiau akciją vokiškom pūkinėm-plunksninėm pagalvėm. Kainų neįsidėmėjau, bet, spėju, kad mažiau nei 270 už vnt.
Ten parduodamos sintetinės pagalvės ir antklodės padarė gerą įspūdį.
Atsakyti
Labukas 4u.gif . Čia kažkuri mergaitė gyrė patalynę pirktą iš bazės 5 sandėlio. Aš žvalgiausi į patalynę vaiko lovai. Yra tikrai gražių, ryškių thumbup.gif . Lyg tai alytaus tekstilės. Tai man įdomu ar kuri nors turit tokią vaikišką patalynę, ar ji nenusiskalbia po poros kartų?
Ir dar klausimukas, gal matėt kur nors nebrangiai pirkt vaikiskos patalynės su ratasi? Nes tam 5 sandėly, tai ji brangi sakyčiau. Užvalkalas pagalvei ir antklodei 95Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2009 09 11, 20:02)
Labukas 4u.gif . Čia kažkuri mergaitė gyrė patalynę pirktą iš bazės 5 sandėlio. Aš žvalgiausi į patalynę vaiko lovai. Yra tikrai gražių, ryškių thumbup.gif . Lyg tai alytaus tekstilės. Tai man įdomu ar kuri nors turit tokią vaikišką patalynę, ar ji nenusiskalbia po poros kartų?
Ir dar klausimukas, gal matėt kur nors nebrangiai pirkt vaikiskos patalynės su ratasi? Nes tam 5  sandėly, tai ji  brangi sakyčiau. Užvalkalas pagalvei ir antklodei 95Lt doh.gif

As esu pirkusi ir sau ir vaikams, puiki patalyne. Sau pirkau tikrai nelietuviska, berods viena Lenku, kita Latviu, man pasirode svelnesnes ir minkstesnes us Lietuviu linine. O vaikiska gal ir Lietuviu siuvimo. Kaip tik praeita savaite uzejau, ir maciau "Ratai" , tik paziurejau, atsilaikiau ir nepirkau biggrin.gif
Su tuo "pigiau" atsargiai, nusipirksi turguje uz 25 Lt, tai po pirmo skalbimo issiskersuos, issitampys.

Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2009 09 11, 20:02)
Ir dar klausimukas, gal matėt kur nors nebrangiai pirkt vaikiskos patalynės su ratasi? Nes tam 5  sandėly, tai ji  brangi sakyčiau. Užvalkalas pagalvei ir antklodei 95Lt doh.gif

Oho ziaurei brangi bet jei apie ta snekam tai Buvo taip kad atsikelem spalvoti (Dazo)
Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2009 09 11, 21:21)
Oho ziaurei brangi bet jei apie ta snekam tai Buvo taip kad atsikelem spalvoti (Dazo)

Na as pabandysiu nusipirkti medzegele koke maciau o po to pasisiusiu ir isbandysiu uzsukit veliau arba parasykit man i az pasakysiu kaip sekesi
Atsakyti
kur geriausia pirkti silkine apatlyne? ermitaze nera dydziu, man reikia viengules
Atsakyti
Mamytes,

Parduodu vaikiska medvilnine patalyne is Anglijos uz prieinama kaina. Visa info ir nuotraukos http://public.fotki.com/sekretore84/ 4u.gif
Jei kils klausimu - rasykite i AZ, su malonumu atsakysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2009 04 15, 00:48)
Tai kaip mamytes, ta Kebliko imones patalyne gera? nenublunka spalvos po poros skalbimu,zodziu kaip kokybe jos?

kosmaras doh.gif niekam nepatarsiu,dazo, net lovos gobelena ir ciuzini uzdaze!skalbimas nepadejo verysad.gif
Atsakyti