Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

Sveikos, norejau pasidometi gal kuri pirkote is „tavo sapnas“frotiniu ranksluostuku ax.gif ? Paziurejau ten pataline,tai atrodo tokia abejotinos kokybes g.gif (sprendziu is to, kad gamintojai skirtingi). O su tokiais dalykeliais galima taip apsipirkti doh.gif
Atsakyti
Man tai labai patiko UAB „Avytė“ produkcija. Ji siuva iš šimtaprocentinės medvilnės (drobės ir satino). Yra labai gražių patalynės komplektų suaugusiems ir vaikiškų piešinukų. Galit pažiūrėti jos internetinėje parduotuvėje adresu: http://www.avyte.lt/...s-e-parduotuve/, bet šiaip aš esu buvus pašioje įmonėje ir ten kainos mažesnės ir asortimentas didesnis. Mano tai, pavyzdžiui, patalynė visiškai nestandartinė, tai aš užsisakiau, kad man pasiūtų pagal mano patalynės išmatavimus.
Atsakyti
QUOTE(Altera @ 2009 03 05, 10:45)
Man tai labai patiko UAB „Avytė“ produkcija. Ji siuva iš šimtaprocentinės medvilnės (drobės ir satino). Yra labai gražių patalynės komplektų suaugusiems ir vaikiškų piešinukų. Galit pažiūrėti jos internetinėje parduotuvėje adresu: http://www.avyte.lt/...s-e-parduotuve/, bet šiaip aš esu buvus pašioje įmonėje ir ten kainos mažesnės ir asortimentas didesnis. Mano tai, pavyzdžiui, patalynė visiškai nestandartinė, tai aš užsisakiau, kad man pasiūtų pagal mano patalynės išmatavimus.

Grazu, grazus paveiksleliai, o kaip su kokybe ax.gif ? ar po kokiu 5-10 plovimu visas grazis neisblunka g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 03 05, 13:08)
Grazu, grazus paveiksleliai, o kaip su kokybe ax.gif ? ar po kokiu 5-10 plovimu visas grazis neisblunka g.gif ?

Mane tas pats domina, nes kaina įtartinai maža g.gif
Atsakyti
QUOTE(dani @ 2003 10 02, 19:50)
Kokie patalai patys geriausi, praktiskiausi ir patogiausi? Pvz. pagalves. Vieniems nepakartojamas dalykas pukai, kitam geriausia kitoks turinys. Tas pats su antklodemis. Dabar ieskau pagalves kaip viesbuciuose, kur nereikia dauzyti, purenti, nepraranda formos ir t.t. Tai va, o kur nusipirkti geros kokybes - nezinau. Gal kas radote saunia parduotuve?
Patalyne perku ISKU parduotuveje, nieko geresnio lig siol nemaciau. Puiki skandinaviska kokybe, geros spalvos, puikiai skalbiasi.

As pirkau is UAB "Avyte" vadinama "medicinine" pagalve: http://www.avyte.lt/...lodes/pagalves/. Nesigailiu. Ji nesusiguli, nesukrenta, labai patogi ir skalbimo masinoje galima skalbt. Yra ten ir "medicininiu" antklodziu.
Papildyta:
QUOTE(Altera @ 2009 03 07, 17:46)
As pirkau is UAB "Avyte" vadinama "medicinine" pagalve: http://www.avyte.lt/...lodes/pagalves/. Nesigailiu. Ji nesusiguli, nesukrenta, labai patogi ir skalbimo masinoje galima skalbt. Yra ten ir "medicininiu" antklodziu.

Geriausia i pacia imone nuvaziuoti. Pigiau kainuoja.
Papildyta:
QUOTE(I'm love @ 2009 03 05, 13:08)

Ne, tikrai.Pati ir vsos mano drauges isbandziusios. Be to, ten dirba labai maloni sandelininke. Parenka grazesnius, islanksto ir prie pirkejo parodo, visa piesinio grozi.
Atsakyti
nebukite reklamos aukos del tu patalyniu "be erkuciu". Jei jau kazkada namie turejot patalyne pukine ar pluksnine, tai tu erkuciu neisnaikinsite niekaip is savo namu. Jos gyvena rubuose lygiai taip pat sekmingai kaip pataluose, tik aisku prisitaiko i kokius list i kokius ne. Ar jums jos trukdo? ar jus jas matot? ar jos daro zala? Kam del to sukt galva. doh.gif
Cia panasiai kaip: suzinojau budama maza kad pas mane pilvelyje gyvena bacilos ir geros ir blogos, tai kas nuo to pasikeis? lotuliukas.gif
aisku privalumas ir viena ir kita jusu mineta patalyne jei zmogus su ja jauciasi gerai, bet baikit apie erkes kalbet lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės norėčiau paklausti apie FLOKATI patalynę. Kaip ji jums. Šiuo metu tenais akcijos ir noriu nusipirkti kaldras, tik nežinau ar jos geros?
Atsakyti
QUOTE(Altera @ 2009 03 07, 17:55)
Papildyta:
Geriausia i pacia imone nuvaziuoti. Pigiau kainuoja.
Papildyta:
Ne, tikrai.Pati ir vsos mano drauges isbandziusios. Be to, ten dirba labai maloni sandelininke. Parenka grazesnius, islanksto ir prie pirkejo parodo, visa piesinio grozi.

O kur cia imone randasi g.gif
Atsakyti
Siandien lankiausi pc Mole ir girdejau reklama per vietine radija,kad kovo 27d. nuo 18h iki 20h,parduotuveje otile visai suomiskai patalynei 30% nuolaida. Esu pirkusi satino komplektus tikrai geros kokybes,bet kainos nera zemos. Antklodes ir pagalves ten visos antialergines.
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 03 05, 12:27)
Mane tas pats domina, nes kaina įtartinai maža  g.gif

O ta įtartina kaina kuo verčia abejoti - kokybe? Bet keletu postų aukščiau rašei, kad "kaina dar nebūtinai apsprendžia kokybę Kaip ir bet kokios kitos prekės, kur mokama didesnė dalis už vardą" lotuliukas.gif

QUOTE(pelytė @ 2009 03 24, 15:16)
O kur cia imone randasi  g.gif

Internetinio įmonės puslapio apačioje parašytas adresas - Alytus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Christyyyn: 24 kovo 2009 - 16:15
Vat vat ir man idomu kaip ten su tomis flokati patalynemis? Ar verta jas pirkti? Noreciau visai seimai pakeisti patalyne ir ieskau optimaliausio varianto g.gif gal galite kas padeti ar ka pasiulyti? 4u.gif
Atsakyti
as tai patalyne siuvuosi pati,perku bazeje audinuka ir pasisiunu pagal savo patalu ismatavimus ,jai kam reikia galiu pasiuti ir jums ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti