QUOTE (Makarska @ 2004 09 28, 15:32) |
Turim Kronborg pagalves. Per pusmeti susimete i guzula . Nerekomenduociau pirkti. |
O kokias pagalves pirkote, su plunksnomis, tas brangesnes?
QUOTE (INKOGNITO @ 2004 08 26, 12:28) |
Aš jau kurį laiką svajoju apie anklodę kimštą šilku, tik kad dvigulė kainuoja 400 Lt , bet man labai norisi, gal kas turit? Kokia Jūsų nuomonė apie tokią anklodę? |
Turim tokia ir tikrai nesigailim , tikrai demesio vertas daiktas
Kai reikia patalynes, visada vaziuoju i Gariunus. Kiek pirkau parduotuvese, kiek gavau dovanu, nei viena nebuvo tokia gera kaip is Gariunu. Ten ir pigiau ir graziau. O paklodes su gumom, tai super
Niekas daugiau nepirkote Kronborg plunksininiu pagalviu ir kaldra is Jysk parduotuves??
Patarkite, labai patiko siaip, bet ar verta pirkti?
Patarkite, labai patiko siaip, bet ar verta pirkti?
As pirkau "JYSK"e plunksnines "Merkio"pagalves,jos fainos,tokios minkstos ir purios,labai gerai sveciams-as jas susuku ir sudedu maisiuka,neuzima daug vietos! ....O tas Kronborg irgi turiu dvi,man tai jos nesiskiria nuo "Merkio",nu gal daugiau prikimstos!
Tai sakai neblogos, remka?
O merkio tai cia lietuviskos, as Kaune Jyske tai nemaciau kazkodel??
bet reikes nelekti paziureti ir nusipirkti, nes senokai jau ziuriu, bet va radau skyreli, sakau paklausinesiu atsiliepimus, gal visai neverta.
O merkio tai cia lietuviskos, as Kaune Jyske tai nemaciau kazkodel??
bet reikes nelekti paziureti ir nusipirkti, nes senokai jau ziuriu, bet va radau skyreli, sakau paklausinesiu atsiliepimus, gal visai neverta.
Sveikutės! Norėčiau nusipirkti sau su vyru ir vaikui naują patalynę (pagalves ir antklodes) Tik pasimečiau pasiūlos gausoje. Vaikui noriu, kad būtų žiemą šilta, o vasarą vėsu, nealergiška, gerai nešiotūsi, galima būtų skalbti skalbimo mašinoje, nesušoktų į gabalus ir aišku kad būtų pigi. Rinkčiausi aukso viduriuką, kaip sako, - ne pačią brangiausią, bet ir nepigiausią. Kur galima būtų rasti didelį patalynės pasirinkimą? O kaip Merkio kokybė? Patarkit, mielosios.
As turiu "Merkio" patalus su naturalia vilna. Siaip tai as su ja miegu ir vasara ir ziema. Kokybe tikrai patenkinta, kaina manau irgi normali. Tik skalbti jos negalima ir manau, kad jeigu pirksi patalus su naturaliu pluostu, tai skalbiamu tikrai nerasi. Turbut "Merkio" yra ir sintetiniu patalu, tai jie jau labiau tiketina, kad skalbiami (nors as pati sintetine patalyne nesidomejau).
Merkio patalai tikrai geri. nejauciu skirtumo nuo Bauer ar Eastcon. O kaian nepalyginamai mazesne. Taupant pinigelisu verat pavaziuoti i Graiunus, ten jos sociai ir pigiau
O juos galima plauti spec. priemonem vilnai rankomis
Bet vasara miegot mums karstoka, adijalus naudojam.
O juos galima plauti spec. priemonem vilnai rankomis
Bet vasara miegot mums karstoka, adijalus naudojam.
as irgi dabar dairausi patalynes ir galvoju apie ta pacia merkio su vilna
tik neapsisprendziu del kaldros - maciau dvigules ismatavimai 2x2m. nezinau, gal didesne yra merkio. kitu firmu tai tiksliai zinau, kad yra 2.20x2.10 pvz. tai idomu, ar geriau didesne pirkti, ar 2x2 uztenka?
beje, gal zinot, kur kaune rasti grazesniu apvalkalu patalynei? ziurejau plazoj - pagal mano ismatavimus ir spalva nieko gero nera, senukuose irgi nieko gero, maximose visokiose irgi nepatinka.. tai kur ieskot tos grazios patalynes?
tik neapsisprendziu del kaldros - maciau dvigules ismatavimai 2x2m. nezinau, gal didesne yra merkio. kitu firmu tai tiksliai zinau, kad yra 2.20x2.10 pvz. tai idomu, ar geriau didesne pirkti, ar 2x2 uztenka?
beje, gal zinot, kur kaune rasti grazesniu apvalkalu patalynei? ziurejau plazoj - pagal mano ismatavimus ir spalva nieko gero nera, senukuose irgi nieko gero, maximose visokiose irgi nepatinka.. tai kur ieskot tos grazios patalynes?