Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

QUOTE(doviliuke21 @ 2008 12 06, 21:53)
Va labai grazi ir kokibiska patalyne Cia wub.gif

grazu o kaip kainos?
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2008 12 07, 14:53)
Pas mane visa patalyne is HobbyHall. Esu patenkinta.Uzvalkalai storos medziagos,ryskus,nenusiskalbia,portugalu gamybos.Jei kitu gamintoju tai plonesni.Pagalves ir antklodes irgi neblogos,lengvos,purios.Tik nepatiko pagalve su vilnos uzpildu,kazkaip gumulais susoko,toks jausmas,kad to uzpildo galetu buti daugiau  bigsmile.gif

aciu mergaites uz info mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
as su mama visada perku patalyne 'kurimoj'.. labai esam patenkintos! kiek jau esam pirkusios, tai nei viena nenusiskalbe, nenusipumpuravo, o kas man labiausiai patinka, tai visa patalyne su uztrauktukais! zodziu rekomenduoju visoms visoms! biggrin.gifD dar vakar buvom kalediniu dovanu ieskoti, tai uzmatem , kad 'deco' kurimoj dideles nuolaidos, nes jie issikelia berods smile.gif) tai zodziu, patrynem rankytem, leksim siaubt patalus biggrin.gifD tikrai apsimoka smile.gif tai tiek..

Papildyta:
beje 'deco' tai cia klaipedoj smile.gif)
tikiuosi, kam nors pravers si info wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Jei ka domina patalyne, parduodu kokybiska, ivairiu spalvu(melyna su geltonom zvaigzdem ir menuliais, su gelytem, su kvadratais, burbulais,, ir kt..) flaneline patalyne, labai grazios, minsktos ir storos, jokios sintetikos. Ypatingai tinka ziema, nes jos nesaltos. Yra labai grazi vaikiska. Jei ka domina galiu atsiusti foto (cia nemoku idet schmoll.gif ).
Atsakyti
QUOTE(minimoo @ 2008 12 09, 22:31)
as su mama visada perku patalyne 'kurimoj'.. labai esam patenkintos! kiek jau esam pirkusios, tai nei viena nenusiskalbe, nenusipumpuravo, o kas man labiausiai patinka, tai visa patalyne su uztrauktukais! zodziu rekomenduoju visoms visoms! biggrin.gifD dar vakar buvom kalediniu dovanu ieskoti, tai uzmatem , kad 'deco' kurimoj dideles nuolaidos, nes jie issikelia berods smile.gif) tai zodziu, patrynem rankytem, leksim siaubt patalus biggrin.gifD  tikrai apsimoka smile.gif tai tiek..
Papildyta:
beje 'deco' tai cia klaipedoj smile.gif)
tikiuosi, kam nors pravers si info wink.gif

Ir aš nusipirkau iš Kurimos smile.gif O kur yra Deco Klaipėdoj?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 12 10, 17:41)
Ir aš nusipirkau iš Kurimos  smile.gif  O kur yra Deco Klaipėdoj?

ammm uz 'silo' paejus yra 'minijos baldai', tai vat tam paciam pastate yra dar ir 'deco' . as pati visai nesenai suzinojau, kad dar ten toks dalykas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2008 12 07, 16:36)
grazu o kaip kainos?

kainos sąlyginės, pirkau 1,8x2,0 tai už vieną mokėjau 189 lt, už kitą 169 lt. pirkau dovanų kalėdoms, tai dėl kokybės nieko negalėsiu pasakyti.
Atsakyti
Na nežinau, aš tiek pinigų neturiu Lietuvij pirkti patalynę g.gif , kažkada nusipirkau išsvajotą satininę, ji nusiskalbė per keletą kartų, tai dabar iš LaRedoute'o siunčiuosi- ir spalvos gražios, ir kainos nekanda. O jei dar išpardavimai, tai malonumas, o ne pirkimas... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 12 15, 01:02)
Na nežinau, aš tiek pinigų neturiu Lietuvij pirkti patalynę  g.gif , kažkada nusipirkau išsvajotą satininę, ji nusiskalbė per keletą kartų, tai dabar iš LaRedoute'o siunčiuosi- ir spalvos gražios, ir kainos nekanda. O jei dar išpardavimai, tai malonumas, o ne pirkimas...  bigsmile.gif

ir kokia kaina gaunas is ten siunciantis?? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas, mergynos. Nusipirkau 2 šeiminius komplektus internet-parduotuveje www.home-textile.lt. Klaipėdoj šeiminį praktiškai neimanona rasti. Patalynė gražį ir kokybyšką, šiek tiek brangoka, bet už tai koplektė viskas yra (paklodė, 2 užvalkalai, 4 pagalvės užvalkalai. Tiktai atkreipkit demesį visi pagalvės užvalkalai 50 x 70, o ne 70x70 cm).
Atsakyti
Gal kas zinot, kur lovatiesiu pasirinkimas nemazas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 12 21, 21:12)
Gal kas zinot, kur lovatiesiu pasirinkimas nemazas? smile.gif

toj pacioj 'kurimoj' esu macius smile.gif bet ten nedaug istikro. nebent gal vln daugiau visko.
Atsakyti