QUOTE(Kristalinee @ 2008 11 11, 12:59)
gariunuose
o kaip kokybe ?
nes ka turgui perku vinkartiniai daiktai ,labai esu nusivylusi turginiu asortimentu
jau geriau interneetu parsisiuti ir brangiau moket
o kaip kokybe ?
nes ka turgui perku vinkartiniai daiktai ,labai esu nusivylusi turginiu asortimentu
jau geriau interneetu parsisiuti ir brangiau moket
Kiek esu pirkusi Gariunuose patalynes, tai teko nusivilti, bet paskaiciau SM forume, kad randa visai neblogu..dar karta surizikavau..ir tikrai negaliu atsidziaugti, labai labai kokybiska, super..ju puslapis http://www.namutekstile.lt
Sveikutes Gal zinote kur galima bubu nusipirkti paklodziu apvaliai lovai?
QUOTE(Sontelis @ 2008 11 16, 00:22)
Sveikutes Gal zinote kur galima bubu nusipirkti paklodziu apvaliai lovai?
pasiteirauk TRIVILITOJE arba PADVAISKE. Tikrai padės, nes tas lovas ir gamina.
sakykit merginos ar esat pirkusios is hobyhol patalus ir patalyne?kaip ten kokybe?ruosiuos pasidovanot kaledoms pasakykit nuomone.aciu
QUOTE(zirniuke @ 2008 11 20, 19:40)
sakykit merginos ar esat pirkusios is hobyhol patalus ir patalyne?kaip ten kokybe?ruosiuos pasidovanot kaledoms pasakykit nuomone.aciu
Paskaityk temoje HOBYHALL, ten yra visokių nuomonių
QUOTE(zirniuke @ 2008 11 20, 19:40)
Anksciau pirkdavau ir kokybe .Jau kelinti metai ir nenusiskalbia,tik reikia ziureti kur gamintos.Man labiausiai patiko,kur Turkijoje ar Portugalijoje.O dabar hobby hall ziauriai kainas uzsikele plius dar siuntimas.
QUOTE(zirniuke @ 2008 11 20, 20:40)
Pas mane visa patalyne is HobbyHall. Esu patenkinta.Uzvalkalai storos medziagos,ryskus,nenusiskalbia,portugalu gamybos.Jei kitu gamintoju tai plonesni.Pagalves ir antklodes irgi neblogos,lengvos,purios.Tik nepatiko pagalve su vilnos uzpildu,kazkaip gumulais susoko,toks jausmas,kad to uzpildo galetu buti daugiau