siandien nardydama internete aptikau toki puslapiuka kainos tikrai nedideles bent man taip pasirode ir naktinuku labai graziu radau gal kas esate pirke is cia?
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 08 22, 17:22)
As senukuose sendien buvau uzsukus paziuret bet man nei viena nepatiko
Aš pirkau patalynę Megoj, o vakar buvau draugystės senukuose, tai irgi nieko gero nemačiau, pasirinkimas nekoks.
QUOTE(Jolete @ 2008 08 24, 11:05)
Aš pirkau patalynę Megoj, o vakar buvau draugystės senukuose, tai irgi nieko gero nemačiau, pasirinkimas nekoks.
reikes vaziuoti i SBA baldus ten kur visada graziu randu... Db yra viena tokia na tikrai grazute maciau pries 2 savaites bet kaina biskiuka kandziojasi tai net nezinau ka daryt...
Sveikutes mergaites
Gal kas man suteiktu info ,ar kas esate pirke 100% lino patalynes
Noriu isigyti ir va cia labai fainu radau http://www.baltijosl.../6721_thumb.jpg gal kas pirkote is sios firmos,kokie atsilepimai ,jei kas pirkot.
Nebenoriu tu sintetinu ,geraiu 3 geras patalynes turet nei kruva sinteniu.
Gal kas man suteiktu info ,ar kas esate pirke 100% lino patalynes
Noriu isigyti ir va cia labai fainu radau http://www.baltijosl.../6721_thumb.jpg gal kas pirkote is sios firmos,kokie atsilepimai ,jei kas pirkot.
Nebenoriu tu sintetinu ,geraiu 3 geras patalynes turet nei kruva sinteniu.
QUOTE(Kliuxė @ 2008 08 23, 18:16)
siandien nardydama internete aptikau toki puslapiuka kainos tikrai nedideles bent man taip pasirode ir naktinuku labai graziu radau gal kas esate pirke is cia?
is sito puslapiuko daug kas ja upirko ir gyre
nes cia siuna is lietuvisku audiniu, nes tokiu pat audiniu pati maciau parduotuvej kur pati perku
manau ir kokybe tikrai gera
nes tuo labiau kaina tai tikrai normali
<MILANA> niekada nepirkau ir nesisiuvau sintetiniu patalu
tikrai geriau isigyk pora geru lininiu ar medvilniniu nei kalna pigiu sintetiniu
o kur galima nusipirkti paduskas ? nu tos tokios atsiguli ir ikrenti man visai nepatinka gal kur galima kokybisku nusipirkti ?
QUOTE(estutė @ 2008 11 10, 19:55)
labai geros pagalvės vcup 1- ame aukšte ir vaikams ir suaugusiems :rolleyes
Kuo jos tokios geros?
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 26, 15:05)
is sito puslapiuko daug kas ja upirko ir gyre
nes cia siuna is lietuvisku audiniu, nes tokiu pat audiniu pati maciau parduotuvej kur pati perku
Tikrai audiniai ne lietuviski. Mes patys perkam tuos audinius is sandelio todel galiu garantuoti. Kai kurie tikrai labai geri.
Lietuviskas tik siuvimas.
Pasidalinsiu patirtimi, gal kam pravers. Pirkau Gariunuose Merkio pukines pagalves 70x70 po 45lt, Merkio sinteponine ziemine kaldra 200x220 po 70lt. Namu tekstiles padalynes komplektus po 70lt, Senukuose tokie patys po 100lt..
QUOTE(Mojito @ 2008 11 11, 12:29)
Pasidalinsiu patirtimi, gal kam pravers. Pirkau Gariunuose Merkio pukines pagalves 70x70 po 45lt, Merkio sinteponine ziemine kaldra 200x220 po 70lt. Namu tekstiles padalynes komplektus po 70lt, Senukuose tokie patys po 100lt..
gariunuose
o kaip kokybe ?
nes ka turgui perku vinkartiniai daiktai ,labai esu nusivylusi turginiu asortimentu
jau geriau interneetu parsisiuti ir brangiau moket
Papildyta:
QUOTE(Eligint @ 2008 11 11, 06:59)
Kuo jos tokios geros?
man ir idomu
na tu tokiu paduskeliu pukiniu vadinamu kur menesiuka paguli o paskui susiguli tas pukas kainos po 35-45lt tai manau nieko vertos