Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

Merginos,gal kuri matėt vaikiškos patalynės su filmuko RATAI herojais.Ten visokie makvynai,bruoliai.
Atsakyti
maximoj satinas, 200*220 virš 100 lt kainuoja. tai su korta ačiū sutaupėm 50lt, sumokėjom pusė sumos, visai gerai išėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 07 23, 23:01)
maximoj satinas, 200*220 virš 100 lt kainuoja. tai su korta ačiū sutaupėm 50lt, sumokėjom pusė sumos, visai gerai išėjo  thumbup.gif

O tai cia akcija dabar kokia ar kaip?
Atsakyti
Sveikos damos 4u.gif
Norejau pasiteirauti, gal cia yra klaipedieciu kurios man pasakytu kuri patalynes parduotuve klaipedoje didziausia? g.gif
gyvenu ne LT tad tikrai nezinau schmoll.gif o labai labai reikia dovanu ceki susiorganizuoti blush2.gif
gal kuri pasufleruotu man rolleyes.gif
Atsakyti
planuoju pirk patalynę gal galit patart kurią firmą ir vilnonę ar šilko pirkt.
Atsakyti
O kiek pigiau yra toj Merkio parduotuvei komplektai nei paprastose parduotuvese kituose miestuose??
O patalyne as perku visada SBA balduose ir neatsidziaugiu, nes man ji labai patinka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 07 17, 13:37)
Mokėjau 149 lt, medvilnė 100 %, dydis 200x220 , su paklode. Dabar laukiu pirmo skalbimo ir viskas bus aišku kokia kokybė.

Parasyk kokia bus kokybe po pirmo skalbimo. Nes ir as planuoju nusipirkti senukuose.
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2008 08 15, 09:35)
Parasyk kokia bus kokybe po pirmo skalbimo. Nes ir as planuoju nusipirkti senukuose.

Po vieno sklabimo lyg ir niekas nepasikeitė, kol kas viskas thumbup.gif , bet gal dar anksti džiaugtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 08 15, 13:11)
Po vieno sklabimo lyg ir niekas nepasikeitė, kol kas viskas  thumbup.gif , bet gal dar anksti džiaugtis  g.gif

Ka tik nusipirkau du komplektus rolleyes.gif Paciupinejau, svelni medziaga, minksta.
Atsakyti
Aš Gariūnuose pirkau satino patalynę, tikrai pigu ir gražu.
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2008 08 15, 13:51)
Ka tik nusipirkau du komplektus  rolleyes.gif Paciupinejau, svelni medziaga, minksta.

Kokią nusipirkai? Ieškojau Senukuose 200x175 dydžio patalynės, tai nieko doro nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 08 18, 15:13)
Kokią nusipirkai? Ieškojau Senukuose 200x175 dydžio patalynės, tai nieko doro nėra  verysad.gif

As senukuose sendien buvau uzsukus paziuret bet man nei viena nepatiko schmoll.gif
Atsakyti