Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

QUOTE(yuki @ 2008 04 01, 10:57)
bet 5 cm nelabai ką reiškia, net nepajausi, kad trūksta schmoll.gif

Jei antklode didesne nors ir 5cm nei uzvalkalas,tai deja turi didele reiksme.Man pvz.antklode turi laisvai guleti uzvalkale,o ne guzuota.Cia gal kaip kam.Nekaikurie ir dvigulia susikisa i viengules antklodes uzvalkala ir sako kad gerai.
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 04 02, 18:49)
Jei antklode didesne nors ir 5cm nei uzvalkalas,tai deja turi didele reiksme.Man pvz.antklode turi laisvai guleti uzvalkale,o ne guzuota.Cia gal kaip kam.Nekaikurie  ir dvigulia susikisa i viengules antklodes uzvalkala ir sako kad gerai.

Pritariu drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 01, 11:06)
Sakai? Nu gal reiks bandyt, nes iseities nelabai yra g.gif . O pirkt ir persiut nesamone visiska. doh.gif

normaliai žinok, pagalvių užvalkalus nunešiau čia kaimuky, už 5 lt pamažino, man super toks sprendimas thumbup.gif

QUOTE(irmaMO @ 2008 04 02, 18:49)
Jei antklode didesne nors ir 5cm nei uzvalkalas,tai deja turi didele reiksme.Man pvz.antklode turi laisvai guleti uzvalkale,o ne guzuota.Cia gal kaip kam.Nekaikurie  ir dvigulia susikisa i viengules antklodes uzvalkala ir sako kad gerai.

apie kraštutinumus nešneku cool.gif
bet, įtariu, gali nuo pačios antklodės priklausyt. jei kokią storą naudojat, tai gal ir vienas cm jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 04 03, 09:14)
normaliai žinok, pagalvių užvalkalus nunešiau čia kaimuky, už 5 lt pamažino, man super toks sprendimas thumbup.gif
apie kraštutinumus nešneku cool.gif
bet, įtariu, gali nuo pačios antklodės priklausyt. jei kokią storą naudojat, tai gal ir vienas cm jaučiasi.

Tai pamazint as ir pati galiu rolleyes.gif Bet vistiek laiko uzima, kol prisiruosi ir pan. O kai perki, tai jau norisi iskart ir naudot. rolleyes.gif O be to jei jau uzsiimt tokiais siuvimo darbais reikia, tai gal geriau nusipirkt medziagos ir paciai viska pasisiut tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 03 balandžio 2008 - 08:23
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 03, 09:22)
tai gal geriau nusipirkt medziagos ir paciai viska pasisiut tongue.gif

o kur audinių gaut? ar būna audinių parduotuvėse? specialiai neieškojau, bet akys nėra užkliuvusios niekad unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 04 04, 10:57)
o kur audinių gaut? ar būna audinių parduotuvėse? specialiai neieškojau, bet akys nėra užkliuvusios niekad unsure.gif

As irgi neuzmaciau, bet va dabar kai tokia mintis i galva sove, tai reiks paieskot. Manau tikrai buna mirksiukas.gif Gal netgi kokiuose gariunuose galima rast g.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 04 04, 11:57)

as tai siulyciau i audrineta savanoriuose nueit ten kur antrame aukste uzuolaidu salonas. yra patalynes audiniu labai graziu thumbup.gif as ten uzsisakiau tai man labai patinka, nes abi puses pasidariau skirtinkas, labai gerai pasiuvo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonavysnia @ 2008 04 10, 20:50)
as tai siulyciau i audrineta savanoriuose nueit ten kur antrame aukste uzuolaidu salonas. yra patalynes audiniu labai graziu  thumbup.gif  as ten uzsisakiau tai man labai patinka, nes abi puses pasidariau skirtinkas, labai gerai pasiuvo!  thumbup.gif

savanoriai mums geroookai toli biggrin.gif , bet idėja gal ir nieko - užuolaidų salonuose pasiteiraut g.gif
Atsakyti
JYSKe labai daug kokybisku ir nebrangiu pataliniu, nuolat ten perkames
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 04 11, 17:01)
JYSKe labai daug kokybisku ir nebrangiu pataliniu, nuolat ten perkames

tai taip, ir maximoje patalyne gali isigyti, bet buna isimciu kai dydziai nestandartiniai arba spalveles kartais nekokios g.gif todel ir sakau kad tada geriausia pasisiuti kokio reikia dydzio ir is kokio nori audinio thumbup.gif
Atsakyti

http://www.tavosapna...nes-komplektai/
[/quote]
Sveikos 4u.gif gal kuri esate pirkusi sioje internetineje parduotuveje sau patalyne g.gif Man tai labai patiko keletas komplektuku, bet pries perkant noretusi naudojancio nuomone isgirsti ax.gif Kazkaip nesinoretu apsigauti schmoll.gif
Atsakyti
O gal esate uzsisake is otto katalogo patalynes komplektu?Kelis nusiziurejau labai faini tik nezinau kaip kokybe ,kaip skalbiasi......... ax.gif 4u.gif
Atsakyti