Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

QUOTE(ingeborge @ 2008 03 12, 18:11)
As pirkau patalyne Hobby hall tai  thumbup.gif nei spalvos nublunka, medvilne tanki. Tikrai kokybiska bigsmile.gif  Nu o kaina tai pavyzdziui dvigulis komplektas 129 Lt yra ir siek tiek brangesniu, tai mano galva visai normaliai ax.gif

žinau, kad kokybė ten gera, bet dydžiai netinkami verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 03 13, 19:08)

O HOBBY HALL patalynė traukiasi ar ne po skalbimo? Tai kokie pas tave dydžiai, kad sunku prisiderinti, gal nestandartiniai labai.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2008 03 14, 21:51)
O HOBBY HALL patalynė traukiasi ar ne po skalbimo? Tai kokie pas tave dydžiai, kad sunku prisiderinti, gal nestandartiniai labai.

HOBBY HALL patalyne po skalbimo tikrai nesitraukia,bent ta, kuri yra pas mane.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 03 13, 18:08)

drinks_cheers.gif verysad.gif as irgi labai noreciau is ten uzsisakyti,bet dydziai toli grazu. Reiketu nesti pas siuveja,kad nukirptu dali medziagos doh.gif Pasirinkimas neblogas, nuziurejusi esu net keleta variantu, taciau kas is to, jeigu netinkamas dydis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2008 03 14, 19:51)

turiu tik paklodes, skalbiu 95 laipsniuose, nieks nesikeičia, nei traukiasi, nei blunka schmoll.gif thumbup.gif , o dydžiai standartiniai, tik tų 'standartų' labai daug, kiekvienas savo turi smile.gif , ir stilius ne visai mūsų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 03 15, 09:53)
turiu tik paklodes, skalbiu 95 laipsniuose, nieks nesikeičia, nei traukiasi, nei blunka schmoll.gif  thumbup.gif , o dydžiai standartiniai, tik tų 'standartų' labai daug, kiekvienas savo turi smile.gif , ir stilius ne visai mūsų  rolleyes.gif

Nu jo, su tais "standartais" tai tikras kosmaras, pas kiekvienus gamintojus vis kitokie doh.gif
Mergaites, o kokio dydzio patalus jus perkat, kad paskui nebutu problemu su patalyne? Nes kai paziurejau i patalynes dydzius, tai vieni komplektai vienokiu dydziu, kiti kitokiu, bet ir vieni, ir kiti skyresi nuo kaldru ismatavimu. Susipainiojus visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 27, 15:28)
Mergaites, o kokio dydzio patalus jus perkat, kad paskui nebutu problemu su patalyne? Nes kai paziurejau i patalynes dydzius, tai vieni komplektai vienokiu dydziu, kiti kitokiu, bet ir vieni, ir kiti skyresi nuo kaldru ismatavimu. Susipainiojus visai unsure.gif

dvigulę antklodę dabar pirkau 200x220 cm, prieš tai turbūt aplankiau visas įmanomas patalynės pardavimo vietas biggrin.gif , bet išvados jokios nepasidariau schmoll.gif , visi skirtingai ir vsio. bet antklodei užvalkalų tinkančių randu, o pagalvių - nešu pas siuvėją taisyt.
su vienguliais lyg paprasčiau pasirodė, 140x200 cm daugumoj viskas.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 03 31, 11:03)
dvigulę antklodę dabar pirkau 200x220 cm, prieš tai turbūt aplankiau visas įmanomas patalynės pardavimo vietas biggrin.gif , bet išvados jokios nepasidariau schmoll.gif , visi skirtingai ir vsio. bet antklodei užvalkalų tinkančių randu, o pagalvių - nešu pas siuvėją taisyt.
su vienguliais lyg paprasčiau pasirodė, 140x200 cm daugumoj viskas.

O man 200X220 didoka. O mazesnes 180:200, bet uzvalkalu dydziai 175:200 doh.gif Kosmaras visiskas.
Atsakyti
aš irgi hobby holl'e nusižiūrėjau patalynę, na bet tie išmatavimai schmoll.gif man reiki 220x240.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 31, 12:47)
O man 200X220 didoka. O mazesnes 180:200, bet uzvalkalu dydziai 175:200  doh.gif  Kosmaras visiskas.

bet 5 cm nelabai ką reiškia, net nepajausi, kad trūksta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 04 01, 10:57)
bet 5 cm nelabai ką reiškia, net nepajausi, kad trūksta schmoll.gif

Sakai? Nu gal reiks bandyt, nes iseities nelabai yra g.gif . O pirkt ir persiut nesamone visiska. doh.gif
Atsakyti
Na, aš irgi esu pirkusi pora komplektų iš Hobby hall. Man visai nieko. Dydžiai atitinka, spalvos nenuobodžios, kokybė gera wink.gif O ir kaina nesikandžioja.
Atsakyti