Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

Silku ? blink.gif

O kaip atskirti, kad ten tikras silkas, o ne sintetika? umn.gif
Atsakyti
Na,aš tai naudoju patalynę,pagalves,kaldras iš Hobby Hall,labai patenkinta esu.Šiaip, kokybė gera ir galima mokėti iškart arba išsimokėtinai.Inkognito,šilku kimštą anklodęturbut irgi ,kiek supratau nusižiūrėjo iš ten. laugh.gif Bet man įdomiausia-koks jausmas būtų miegoti po tokia anklodę?ar neučiuožtu ji,kaip slidė nuo žmogaus laugh.gif wink.gif
Atsakyti
Aš pirkau gražų patalynės komplektą,spalvotas su mašinėlėm.Vaikui labai patiko.Atvežė į darbą pas mus ,sakė,kad Alytuj kur tai siūna.Bet iš kart įspėjo,kad skalbčiau atskirai,nes gali baltą patalynę nudažyt.Jau kelis sykius ploviau,vanduo tai tikrai žalsvas,bet kad apibluko,tai irgi nepasakyčiau.
Atsakyti
gereusia miegot ish vis be pagalves, o del tu patalyniu varvalyniu galiu pasakit tik tiek kad ir lietuvishka kokybe ale didelis ir didelis sh.... nes ishplovus apvalkalus jie taip susikraipo kad nesuprasi kas ten ish vis yra, siules yyyra susiuta kaip sakant xrenovai, nors viskas pirkta ir firmavoj pardatuvej.

del grikiu tai sako kad sweijkos pagalves, japonai ish vis miega ant kaladziu ir kaip matom nesiskundzia smile.gif o pukines kaldros ir pagalves senai atgyvenes reikalas del savo erkiu ir t.t. porolonas irgi yra didelis gaydys nes ishsklabus jis sushoka i gabalus ir tada gaunasi jau ne pagalve o ....... na patys suprantat kas . laugh.gif

o sheip paemus tai kam jum kaldros visokios ir pagalves, mano manymu vyras zmonai esam gereusia ir pagalve ir uzklotas ir visa kita skant thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Raudonplaukė @ 2004 08 26, 12:22)
pigiausiai gali nusipirkti gariunuose wink.gif
Avies vilnos 155x200 man kainavo apie 130 Lt kiek pamenu. Parduotuveje itariu brangiau

Uz 130 Lt visas dvigules patalynes komplektas kartu su pagalvem? Kazkaip per pigu biski, gal ka nors sumaisei? "Merkio" patalyne buna su ivairiais uzpildais, gal uz 130 LT su kitokiu, o ne su avies vilnos uzpildu?
Atsakyti
QUOTE (INKOGNITO @ 2004 08 26, 12:28)
Aš jau kurį laiką svajoju apie anklodę kimštą šilku, tik kad dvigulė kainuoja 400 Lt blink.gif , bet man labai norisi, gal kas turit? Kokia Jūsų nuomonė apie tokią anklodę? smile.gif

Apie silka:)

As irgi ilgai svajojau apie silko patalyne. ir ka jus manot, nusipirkau pries 2 metus Turkijoj. Gamykloj ju pacioj - nemanau, kad apgavo gamykloj:)

500 lt. kainavo. Atrodo nuostabiai, graziai, prabangiai ir t.t.
Bet labai nepatogi.
T.y. slysta, slenka.

o jau myletis tai as nekalbu kaip nepatogu.

Taigi, silkas...

dabar guli ta patalyne stalciuj po lova.
Vyras jos is vis nepernesa.
O as, sakiau, del grozio kada uzvilksiu tongue.gif
Atsakyti

Merkio f. parduotuveje Varenoje kazkur uz tokia suma ir pirkom sia vasara ----su vilnos uzpildu. Kitur turetu buti brangiau. O Gariunuose jei vogta prekiauja - ka gali zinoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglet: 27 rugpjūčio 2004 - 19:36
o kas zinote, kur galima gauti pirkti antialergines patalynes? ar tik Bauer ir Eastcon? g.gif as noreciau ne is vilnos, musu vaikutis alergiskas, tai manau, kad vilna taip pat gali alergizuoti? unsure.gif
Atsakyti
Mielos mamytes,

neskaiciau visu atsakymu, galiu pasikartoti, bet noreciau paklausti, ar kas pirkos pagalves ir kaldra is JYSK parduotuves, ten ziurejau nebloga, daniska Kronborg firmos yra. Ar ji gera? Kaip laiko? Ar galima skalbti?? Aciu panikes!
Atsakyti
QUOTE (INKOGNITO @ 2004 08 26, 12:28)
Aš jau kurį laiką svajoju apie anklodę kimštą šilku, tik kad dvigulė kainuoja 400 Lt blink.gif , bet man labai norisi, gal kas turit? Kokia Jūsų nuomonė apie tokią anklodę? smile.gif

pati geriausia nuomone- vasara nekarsta, ziema nesalta. nemainyciau i nieka kita.
Atsakyti
QUOTE (valentinka @ 2004 09 28, 06:23)
Mielos mamytes,

neskaiciau visu atsakymu, galiu pasikartoti, bet noreciau paklausti, ar kas pirkos pagalves ir kaldra is JYSK parduotuves, ten ziurejau nebloga, daniska Kronborg firmos yra. Ar ji gera? Kaip laiko? Ar galima skalbti?? Aciu panikes!

Turim Kronborg pagalves. Per pusmeti susimete i guzula mad.gif . Nerekomenduociau pirkti.
Atsakyti
"Jysk"pirkau patalynes pora komplektu,nu bet jau kaip isvyniojau blink.gif blink.gif kvapas tai klaikus buvo,net ant pakuotes parasyta,pries naudojima isskalbti,o kur gi neskalbsi? blink.gif blink.gif g.gif
.........Gal kas pirkot "JYSK'e" lateksines pagalves,galvojam vestuviu metiniu proga pasidovanoti,tik kazkaip neissirenkam kur pirkti,"LONO-141lt.,"Padvaiskas&Ko"-159lt., na o "JYKS'e"-129,ar verta moketi pigiau?????? g.gif
Atsakyti