Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

O kokio dydžio pagalves pirkti, kad paskui nevargti dėl užvalkalų?
Atsakyti
QUOTE(Akropolina @ 2008 02 26, 16:40)
O kokio dydžio pagalves pirkti, kad paskui nevargti dėl užvalkalų?

Geras klausimas... lotuliukas.gif Kai pažiūriu ant pakuočių, tai komplektai gali būti bent 10 (ar net daugiau) skirtingų išmatavimų. Jau turint pagalves ir antklodes ne visada nusipirksi norimus užvalkalus, reikia tiksliai žiūrėt išmatavimus. O jie skirtingų firmų laaaabai skirtingi. doh.gif Tai 5 cm siauresni, tai doh.gif kokie dideli. Pvz. Phillipsiniai pagalvių užvalkalai 80x80. Nu lietuviškos pagalvės paskęsta juose..., o vat antklodės siauresnės. Pirkau lietuviškus užvalkaliukus pagalvėms - 2 vienokios spalvos, 2 kitokios. Ir ką jūs manot - vienas kvadratinis, kitas stačiakampis (išmatavimų nepamenu)...ir taip abu komplektai. Tai kaip užvilkt... g.gif
O pagalves manau pirk tokias, kokios tau atrodo patogesnės mirksiukas.gif Užvalkalus kaip nors pritaikysi. Tos 80x80 man atrodo baisingai didelės, tai aš naujas pirksiu 50x70.
Atsakyti
Šiandien buvau kaziuko mugėje Kaune, tai labai apsidžiaugiau, kai pamačiau latvius prekiaujančius satino patalyne, esu turėjusi iš ankščiau, tai kokybė thumbup.gif thumbup.gif nusipirkau kelis komplektus: su tulpėm blush2.gif o sūnus norėjo avangardinės tai pats išsirinko. Komplektuko kaina 80Lt. Komplekte du pagalvių užvalkaliukai paklodė ir užvalkalas anklodei. Čia vienguliai tongue.gif
Atsakyti
Na ka, Vytureli, pasidziaukim kartu, thumbup.gif as taip pat kaziuko mugej pirkau patalyne pas latvius, tik as pirkau dviguli komplekta uz 130 litu
Atsakyti
Dvigulį Alytaus tekstilės komplektą pirkau Kalvarijų turguje už 70 Lt -audinys satinas su linu thumbup.gif
Atsakyti
Mes susidureme su patalynes problema doh.gif Nesakau,kad pasirinkimas mazas, bet niekur nemaciau tiesiog vienspalves baltos arba rudos patalynes. Visi komplektai geleti, margi, spalvoti, arba vienspalviai zali, melyni, raudoni doh.gif
Ismaiseme daug parduotuviu, bet niekas man nepatiko doh.gif Neisivaizduoju net ka pirkti reikes verysad.gif Visiskai nusivylusi as patalyne unsure.gif Negi reikes siuti blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 03 10, 10:26)
Mes susidureme su patalynes problema doh.gif Nesakau,kad pasirinkimas mazas, bet niekur nemaciau tiesiog vienspalves baltos arba rudos patalynes. Visi komplektai geleti, margi, spalvoti, arba vienspalviai zali, melyni, raudoni doh.gif
Ismaiseme daug parduotuviu, bet niekas man nepatiko doh.gif Neisivaizduoju net ka pirkti reikes verysad.gif Visiskai nusivylusi as patalyne unsure.gif Negi reikes siuti blink.gif  biggrin.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif verysad.gif , aš irgi rudos ieškau, nors man ir marga tiktų, bet tie ornamentai blink.gif , negaliu žiūrėt, siaubingi doh.gif , labai gaila, kad neturėjau galimybės į kaziuką palėkt verysad.gif , be to, kainos kosminės, komplektai nuo 200 lt, o pažiūrėt baisu blink.gif
siūti galvoju, bet kur audinių rast? g.gif nevilty aš dėl patalynės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2008 03 09, 23:55)
Dvigulį Alytaus tekstilės komplektą pirkau Kalvarijų turguje už 70 Lt -audinys satinas su linu thumbup.gif

Jau bemaz metai kaip Alytaus tekstilė bankrutavus, ar isitikinus, kad tai butent jos gaminys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2008 03 10, 20:23)
Jau bemaz metai kaip Alytaus tekstilė bankrutavus, ar isitikinus, kad tai butent jos gaminys  g.gif

As irgi tą patį pagalvojau. Ir dar ar Alytaus tekstilė gamino satiną?
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 03 10, 10:26)
Ismaiseme daug parduotuviu, bet niekas man nepatiko doh.gif Neisivaizduoju net ka pirkti reikes verysad.gif Visiskai nusivylusi as patalyne unsure.gif Negi reikes siuti blink.gif  biggrin.gif

QUOTE(yuki @ 2008 03 10, 13:47)
visiškai sutinku drinks_cheers.gif  verysad.gif , aš irgi rudos ieškau, nors man ir marga tiktų, bet tie ornamentai blink.gif , negaliu žiūrėt, siaubingi doh.gif , labai gaila, kad neturėjau galimybės į kaziuką palėkt verysad.gif , be to, kainos kosminės, komplektai nuo 200 lt, o pažiūrėt baisu blink.gif
siūti galvoju, bet kur audinių rast? g.gif nevilty aš dėl patalynės cool.gif

Rudos patalynės mačiau, bet tik Vilniuj,"Sba idėjos namams" parduotuvėj.
Ši parduotuvė prie Ukmergės gatvėje esančios Maximos.
Atsakyti
As pirkau patalyne Hobby hall tai thumbup.gif nei spalvos nublunka, medvilne tanki. Tikrai kokybiska bigsmile.gif Nu o kaina tai pavyzdziui dvigulis komplektas 129 Lt yra ir siek tiek brangesniu, tai mano galva visai normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2008 03 10, 19:23)
Jau bemaz metai kaip Alytaus tekstilė bankrutavus, ar isitikinus, kad tai butent jos gaminys  g.gif

dar yra jų gaminių - labai daug likučių likę kiek žinau smile.gif
Atsakyti