O kokio dydžio pagalves pirkti, kad paskui nevargti dėl užvalkalų?
QUOTE(Akropolina @ 2008 02 26, 16:40)
O kokio dydžio pagalves pirkti, kad paskui nevargti dėl užvalkalų?
Geras klausimas... Kai pažiūriu ant pakuočių, tai komplektai gali būti bent 10 (ar net daugiau) skirtingų išmatavimų. Jau turint pagalves ir antklodes ne visada nusipirksi norimus užvalkalus, reikia tiksliai žiūrėt išmatavimus. O jie skirtingų firmų laaaabai skirtingi. Tai 5 cm siauresni, tai kokie dideli. Pvz. Phillipsiniai pagalvių užvalkalai 80x80. Nu lietuviškos pagalvės paskęsta juose..., o vat antklodės siauresnės. Pirkau lietuviškus užvalkaliukus pagalvėms - 2 vienokios spalvos, 2 kitokios. Ir ką jūs manot - vienas kvadratinis, kitas stačiakampis (išmatavimų nepamenu)...ir taip abu komplektai. Tai kaip užvilkt...
O pagalves manau pirk tokias, kokios tau atrodo patogesnės Užvalkalus kaip nors pritaikysi. Tos 80x80 man atrodo baisingai didelės, tai aš naujas pirksiu 50x70.
Šiandien buvau kaziuko mugėje Kaune, tai labai apsidžiaugiau, kai pamačiau latvius prekiaujančius satino patalyne, esu turėjusi iš ankščiau, tai kokybė nusipirkau kelis komplektus: su tulpėm o sūnus norėjo avangardinės tai pats išsirinko. Komplektuko kaina 80Lt. Komplekte du pagalvių užvalkaliukai paklodė ir užvalkalas anklodei. Čia vienguliai
Na ka, Vytureli, pasidziaukim kartu, as taip pat kaziuko mugej pirkau patalyne pas latvius, tik as pirkau dviguli komplekta uz 130 litu
Dvigulį Alytaus tekstilės komplektą pirkau Kalvarijų turguje už 70 Lt -audinys satinas su linu
Mes susidureme su patalynes problema Nesakau,kad pasirinkimas mazas, bet niekur nemaciau tiesiog vienspalves baltos arba rudos patalynes. Visi komplektai geleti, margi, spalvoti, arba vienspalviai zali, melyni, raudoni
Ismaiseme daug parduotuviu, bet niekas man nepatiko Neisivaizduoju net ka pirkti reikes Visiskai nusivylusi as patalyne Negi reikes siuti
Ismaiseme daug parduotuviu, bet niekas man nepatiko Neisivaizduoju net ka pirkti reikes Visiskai nusivylusi as patalyne Negi reikes siuti
QUOTE(activ @ 2008 03 10, 10:26)
Mes susidureme su patalynes problema Nesakau,kad pasirinkimas mazas, bet niekur nemaciau tiesiog vienspalves baltos arba rudos patalynes. Visi komplektai geleti, margi, spalvoti, arba vienspalviai zali, melyni, raudoni
visiškai sutinku , aš irgi rudos ieškau, nors man ir marga tiktų, bet tie ornamentai , negaliu žiūrėt, siaubingi , labai gaila, kad neturėjau galimybės į kaziuką palėkt , be to, kainos kosminės, komplektai nuo 200 lt, o pažiūrėt baisu
siūti galvoju, bet kur audinių rast? nevilty aš dėl patalynės
QUOTE(Mantilė @ 2008 03 09, 23:55)
Dvigulį Alytaus tekstilės komplektą pirkau Kalvarijų turguje už 70 Lt -audinys satinas su linu
Jau bemaz metai kaip Alytaus tekstilė bankrutavus, ar isitikinus, kad tai butent jos gaminys
QUOTE(Asio @ 2008 03 10, 20:23)
Jau bemaz metai kaip Alytaus tekstilė bankrutavus, ar isitikinus, kad tai butent jos gaminys
As irgi tą patį pagalvojau. Ir dar ar Alytaus tekstilė gamino satiną?
QUOTE(activ @ 2008 03 10, 10:26)
QUOTE(yuki @ 2008 03 10, 13:47)
visiškai sutinku , aš irgi rudos ieškau, nors man ir marga tiktų, bet tie ornamentai , negaliu žiūrėt, siaubingi , labai gaila, kad neturėjau galimybės į kaziuką palėkt , be to, kainos kosminės, komplektai nuo 200 lt, o pažiūrėt baisu
Rudos patalynės mačiau, bet tik Vilniuj,"Sba idėjos namams" parduotuvėj.
Ši parduotuvė prie Ukmergės gatvėje esančios Maximos.
As pirkau patalyne Hobby hall tai nei spalvos nublunka, medvilne tanki. Tikrai kokybiska Nu o kaina tai pavyzdziui dvigulis komplektas 129 Lt yra ir siek tiek brangesniu, tai mano galva visai normaliai
QUOTE(Asio @ 2008 03 10, 19:23)
dar yra jų gaminių - labai daug likučių likę kiek žinau