Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

patarkit kokios firmos uzvalakalai patalynei geriausi g.gif . Va vis man nesiseka doh.gif . Ryskesniu spalvu bijau ir pirkti. Nusiskalbia , tai ir grozio nebelieka. Ar kokia kontrastinga nusipirkus sakykim balta su melyna, tai baltos po skalbimo nelieka blink.gif verysad.gif
Atsakyti
O kur nusipirkt patlyne kuri butu patikrinta ir tiktu alergiskiems vaikams? nes merkio tai daktare nepatare naudoti, sake reikia jieskot tokiu kurios butu istestuotos ar patvirtintos kokios nors astmos ar alegologu asocijacijos. kiek ziurejau senukuose ar yske tai tokiu nera.
Atsakyti
Labas Birute,tikrai galiu pasakyti kur galima nusipirkti antialergines patalynes,vaikiska yra net su antimikrobine apsauga.Musu visa seima patenkinta.Pirkome pc Mole,patalynes parduotuveje Otile.
Atsakyti
Gal kas galit padėti dėl patalynių dydžio smile.gif
Turiu aukštą brolį - ugio du metrai. Visos kaldros per trumpos. Sumaniau dabar nupirkti patogią kaldrą, kad bent galėtų visas užsikloti. Pagal standartus - super king dydis jam būtų pats tas (220 x 260 cm), bet kiek žiūriu interneto puslapiuose (pvz Merkio), tokių dydžių jie neturi.
Žiūriu Anglijos puslapiuose - pukinių kaldrų kainos nuo 40 svarų. Tai va mastau, ar verta pirkti ir siūsti, ar Lietuvoj galima pakankamo dydžio nusipirkti.
Gal kas patarsit?
Atsakyti
QUOTE(Rubi33 @ 2008 01 18, 19:14)
Labas Birute,tikrai galiu pasakyti kur galima nusipirkti antialergines patalynes,vaikiska yra net su antimikrobine apsauga.Musu visa seima patenkinta.Pirkome pc Mole,patalynes parduotuveje Otile.

tikrai puiki parduotuve, as ten irgi ne karta pirkau patalyne, esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(birute223 @ 2008 01 18, 16:28)
O kur nusipirkt patlyne kuri butu patikrinta ir tiktu alergiskiems vaikams? nes merkio tai daktare nepatare naudoti, sake reikia jieskot tokiu kurios butu istestuotos ar patvirtintos kokios nors astmos ar alegologu asocijacijos. kiek ziurejau senukuose ar yske tai tokiu nera.

Pirkausi pries metus vaikui norvegiska patalyne, Lietuvoje tokios kaip ir nemaciau. gamintojas HOIE, ir turi jie savo alergologu patvirtinima. ten ta pataline su visokiais uzpildais nuo mikrobu ir erkuciu. Labai esu patenkinta thumbup.gif jau karta teko isplauti ir kol kas viskas ok. kazkada esu maciusi skelbimuose pardavinejant.
gali pajiesot, gal ka rasi.
Atsakyti
Dėmesio, dėmesio nail.gif

Darau eksperimentą: vakar vakare išsiunčiau 7 emailus į įvairias Lietuvos įmones su užklausimu dėl didelių matmenų patalynės, t.y. kaldros.
Kadangi vakar buvo penktadienis, tai duodu jiems tris darbo dienas atsakyti ir tada atsakymus publikuosiu čia!

Kadangi pati dirbu klientų aptarnavimo sferoje, tai labai smalsu kaip kiti tai daro cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kepure_dega @ 2008 01 18, 21:32)
Turiu aukštą brolį - ugio du metrai. Visos kaldros per trumpos. Sumaniau dabar nupirkti patogią kaldrą, kad bent galėtų visas užsikloti. Pagal standartus - super king dydis jam būtų pats tas (220 x 260 cm), bet kiek žiūriu interneto puslapiuose (pvz Merkio), tokių dydžių jie neturi.
Žiūriu Anglijos puslapiuose - pukinių kaldrų kainos nuo 40 svarų. Tai va mastau, ar verta pirkti ir siūsti, ar Lietuvoj galima pakankamo dydžio nusipirkti.
Gal kas patarsit?

Is HOBY HOLL nusipirkime patalyne, anklodes dydis 220 x 220, kai ieskaojau, didesnes nabuvau maciusi. Nors mes visiai neaukstaugiai, bet man patinka dideles anklodes ax.gif

PS nepamirsk, kad reikes anklodei uzvalkalu mirksiukas.gif zinoma galima pasisiuti.

Laukiam eksperimento rezultatu.
Atsakyti
Iki pat sausio pabaigos ,,Ermitaze" 30 procentu nuolaida visai patalynei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kepure_dega @ 2008 01 18, 22:32)
Gal kas patarsit?

mano brolis irgi aukstas, nusipirko JYSK kaldra 220x140. nerado niekur uzvalkalu nusipirkt, tai teks siutis.
Atsakyti
QUOTE(kepure_dega @ 2008 01 18, 23:32)
Gal kas patarsit?

mes JYSKe prieš 2 metus radom 240*260 esame nerealiai patenkinti tokiu dydžiu ax.gif
Atsakyti
Kaip tik siandien grizau is pc molo,buvau uzejus i Jysk,bet labai dideliu dydziu nemaciau, 220 ilgiausia buvo.Uzejau dar i otiles parduotuve, satinine patalyne ten labai grazi.Ten didziausias dydis antklodes yra 210*230,o komplektai satino 220*240.
Atsakyti