Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

QUOTE(Rubi33 @ 2007 10 19, 19:57)
Labas vakaras,

As isigijau tikrai nuostabę patalynę,antklodes ir pagalves ,pc Mole,''Otlės'' parduotuvėje.Antklodės ir pagalvės antialerginės,minkštutės,skalbiamos,šiltos ir tikrai neprakaituojam po jom.Na patalynės komplektus pirkau satino,nes man satinas labai patinka.Naudojuos jau senokai ir tikrai  thumbup.gif

O kainos?
Ko dar ten yra?
Atsakyti
Katu,kainos nėra labai žemos,bet atitinka kokybę tikrai.Yra ir rankšluoščiai ir chalatai ir dar visko daug.Mano vyras labai priekabus prie rankšluoščių,turi labai gerai sugerti vandenį.Nupirkau vieną pabandymui,na net pagyrimą gavau,kad pagaliau išmokau nupirkt rankšluoščius.
Atsakyti
O kur rasti Merkio patalynės Kauno urmo bazėje?
Atsakyti
O mes isigijom Kurimos patalyne - vienguli ir dviguli komplekta, ir dar ciuzini uztempiancia paklode. Kainavo duag, apie 350 Lt, bet atsidziaugt tikrai negalim biggrin.gif
Ir, kas svarbiausia, nedazo, nors ryskiai geltona... Ner ka lygint su Alytaus... Super thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas galit pasakyt ka gero ar blogo apie dormeo pagalves? Ar jos ten jau tikrai stebuklingos? g.gif
Atsakyti
Pernai Gariunuose pirkom du dvigules patalynes komplektus, berods po 70 Lt, medvilniniai, bet ne Alytaus, taciau ismatavimai netikslus, vienas 10 cm. per mazas, kitas 10 cm. per didelis doh.gif .Pirkom ir antklode 200x220, mokejom 130 Lt jau su nuolaida, o tokia pacia Maximoje radau 129 Lt blink.gif
O Jus rasot kad Gariunuose pigiau, as jau ir nezinau kur patalyne pirkti, negi nuejus su metru turiu permatuot tongue.gif , eiciau i Kurima bet ten patalyne nestebuklinga o kainos dvigubos, trigubos unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2007 11 19, 00:23)
O gal kas galit pasakyt ka gero ar blogo apie dormeo pagalves? Ar jos ten jau tikrai stebuklingos? g.gif

Vyras prieš metus nupirko, bet po mėnesiuko nupirko Tempoor, tai dvi dormeo vaikams atiteko lotuliukas.gif man šiaip tempoor geresnė, nes ne tokia plokščia, o štai mažius tik ant dormeo miega ir sakė į nieką nekeistų mirksiukas.gif
Atsakyti
Atleiskit, aš nieko negirdėjau apie pagalves dormeo. Kuom kos geros ir kur jų galima rasti? Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja0 @ 2007 12 02, 13:53)
Lyocelis nera sintetika, tai - yra dirbtinis pluostas. Pasaulyje nera daug sio pluosto gamintoju, bet pats audinys rekomeduotinas patalynei. Vaikui naudok drasiai.
Papildyta:
Atsiprasau! "Comco", kaip ir "Merkys" gamina labai gera natruralaus pluosto patalyne tiek is vilnos, tiek is puku, tiek is naturalaus silko! Sukuotos vilnos "kvepuojancios" antklodes labai kokybiskos, po jomis vasara ne karsta, o ziema nesalta. thumbup.gif
Uzeik i miegamojo salona "Andeja" ir pati isitikinsi kokia tai patalyne. Cia beje, galesi palyginti kuo skirisi tikra Egipto medvilne nuo pakistanietiskos ar nuo tos pacios Alytaus.
Baisu, kai moterys didziuojasi pigiai isigyta patalyne, giriasi, kad nusipirko Egipto medvilnes patalyne uz 300Lt. Sios patalynes resursai pasaulyje yra labai riboti, ir uz tokia kaina isigijus Egipto satina, tai tas pats, kaip girtis nusipirkus "tikro aukso zieda uz 10Lt".  biggrin.gif
Beje "Andejoje" ir siaip gausus patalynes ir lovatiesiu pasirinkimas. Cia ir uzsakymai priimami patalynei ar lovatiesems nestandartinems lovoms. thumbup.gif

Gal ka geletumet pasakyti is praktikos apie pukines Merkio anklodes g.gif nusprendziau pakeisti anklode, bet kadangi anksciau turejau pukine, veliau padovanojo poliesterio, su ja man salta schmoll.gif tai nezinau kokia geriau pasirinki pukine ar vilnone g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 02 gruodžio 2007 - 14:18
Oi kiek atsilieku nuo visų patalynių doh.gif
sugalvojau Kalėdoms pasikeist patalynę, o čia tiek visokių variantų, net pasimečiau kokios čia man geriau ieškotis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 12 02, 15:14)
Gal ka geletumet pasakyti is praktikos apie pukines Merkio anklodes  g.gif  nusprendziau pakeisti anklode, bet kadangi anksciau turejau pukine, veliau padovanojo poliesterio, su ja man salta schmoll.gif tai nezinau kokia geriau pasirinki pukine ar vilnone g.gif

Tiek pukine, tiek vilnone bus silciau nei sintetine. Vilnone antklode yra "kvepuojanti", zmogus neprakaituoja. Po pukine antklode oras taip lengvai nepatenka ir susidaro "siltnamio efektas". Po abiems antklodemis silta, taciau jei zmogus linkes prakaituoti, tai geriau rinktis vilnone.
Atsakyti
Sveikos mamos,

gal kuri žinot, ku būtų galma nusipirkti satino patalynei Kaune?? Susiradau mamytę forume, kuri siuva, belieka audinio nusipirkt. Nubėgau į bazes, deja. Gal kuri kokią neblogą vietelę žinot? Pagelbėkit, ką.......
Atsakyti