Norėčiau įsigyti antklodę, gal patartumėte kokiu užpildu ją pirkti: sintetiniu ar vilnos?
zinoma, kad geriau rinktis antklode su naturalaus pluosto uzpildu. As kaip tik irgi svarstau kokia rinktis: su vilnoniu uzpildu, ar su silko, kuri yra brangesne(200lt), bet lengvesne ir svarbiausia nurodyta, kad ja galima skalbti sk. masinoj. Tik, neaisku, koks tos silkines patvarumas, gal kas zinot?
QUOTE(Lidija:) @ 2007 07 01, 12:17)
Turim Merkeys firmos antklod ir pagalves, uzpildas: tusciaviduris silikonizuotas poliesterinis pluostas, isore 100proc. medvelne, alergiskems zmonems. Pirkom gariunuose, labai baltos spalvos, o krastai prasiuti salotine juostele.
As taip pat turiu Merkio antklode ir ji yra labai gera ir kas svarbiausia nealergizuoja mano vyro, o norejom jau pirkti is Merkuritos patalines komplekta tai vyrui uzteko tik prie veido prisideti pagalve ir pradejo visas kasytis ciaudeti ir t.t , o mus labai garantavo kad nealargizuoja zmoniu , gerai kad savo auksa nusivedziau i ta pristatyma, o tai buciau su visa pataline is namu isgrusta jei buciau ja nupirkus
QUOTE(Marija5 @ 2007 07 01, 21:05)
Nusprendžiau pirkti ortopedines pagalves.
Gal kas turite?
Kur geriau pirkti, nes praduotuvių priekiaujančių yra ne mažai.
Gal kas turite?
Kur geriau pirkti, nes praduotuvių priekiaujančių yra ne mažai.
Gal paveluotai atsakau, bet mes turim Tempur pagalves. As pirkau, kai labai skaudejo kakla ir nugara. Atrodo, kad mano vadinasi "Queen Original". Pirkau pries 2 ar 3 metus. Menesi neuzmigau visai ant jos, tai pue nakties prasivartydavau, o kita puse nusnausdavau ant savo grikines pagalves. Po to pripratau ir miegu labai gerai. Kaklo irgi nebeskauda.
Po metu vyras gimtadienio proga irgi gavo dovanu Tempur, bet kita pagalve - Millennium. Karalisko dydzio negavo, tai uztenka ir tos trumpesnes.
Man patogesne manoji, gal cia tiesiog pripratimo reikalas.
Per viduriuka laikom grikiu lukstu pagalve
Norėčiau patarimo,prieš kelis metus gavau 2 Merkio pagalves su pukų-plunksnų užpildu.Nu dabar pasidarė kietos ir susiploję kaip blynas.Gal galima kaip atnaujinti,kažkaip nesinori mesti
valyklose atnaujina pagalves, pakeicia uzvalkaliukus, tik nezinau kiek kainuoja
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 19, 14:36)
Kur galima būtų įsigyti flanelinius patalynės užvalkalus? Man jie tokie faini, minkštučiai ir lyginti nereikia.
Buvo Maximoje, bet dabar nematau.
Buvo Maximoje, bet dabar nematau.
man atrodo, Kurima prekiauja flaneliniais, bet kainos ten nemazos buna
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 19, 18:22)
Žiūrėjau Kurimos puslapyje, nemačiau. Reikės jų parduotuveje apsilankyti.
Maximoje kainavo 80 litų.
Man super. Miegu jau gal 3 metai. Bet kaip nauja.
Maximoje kainavo 80 litų.
Man super. Miegu jau gal 3 metai. Bet kaip nauja.
man atrodo, ju puslapyje nera. Bet pamenu, kai ex bendradarbe sake, kad Kurimoj flaneline pirko ziemai patalyne, bet tai buvo pries du metus
Apskritai, ju interneto puslapis labai lievas, galetu pasitvarkyt
Labas vakaras,
As isigijau tikrai nuostabę patalynę,antklodes ir pagalves ,pc Mole,''Otlės'' parduotuvėje.Antklodės ir pagalvės antialerginės,minkštutės,skalbiamos,šiltos ir tikrai neprakaituojam po jom.Na patalynės komplektus pirkau satino,nes man satinas labai patinka.Naudojuos jau senokai ir tikrai
As isigijau tikrai nuostabę patalynę,antklodes ir pagalves ,pc Mole,''Otlės'' parduotuvėje.Antklodės ir pagalvės antialerginės,minkštutės,skalbiamos,šiltos ir tikrai neprakaituojam po jom.Na patalynės komplektus pirkau satino,nes man satinas labai patinka.Naudojuos jau senokai ir tikrai