Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

Norėčiau įsigyti antklodę, gal patartumėte kokiu užpildu ją pirkti: sintetiniu ar vilnos? blush2.gif
Atsakyti
zinoma, kad geriau rinktis antklode su naturalaus pluosto uzpildu. As kaip tik irgi svarstau kokia rinktis: su vilnoniu uzpildu, ar su silko, kuri yra brangesne(200lt), bet lengvesne ir svarbiausia nurodyta, kad ja galima skalbti sk. masinoj. Tik, neaisku, koks tos silkines patvarumas, gal kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(Lidija:) @ 2007 07 01, 12:17)
Turim Merkeys firmos antklod ir pagalves, uzpildas: tusciaviduris silikonizuotas poliesterinis pluostas, isore 100proc. medvelne, alergiskems zmonems. Pirkom gariunuose, labai  thumbup.gif  baltos spalvos, o krastai prasiuti salotine juostele. wub.gif

As taip pat turiu Merkio antklode ir ji yra labai gera thumbup.gif ir kas svarbiausia nealergizuoja mano vyro, o norejom jau pirkti is Merkuritos patalines komplekta tai vyrui uzteko tik prie veido prisideti pagalve ir pradejo visas kasytis ciaudeti ir t.t , o mus labai garantavo kad nealargizuoja zmoniu , gerai kad savo auksa nusivedziau i ta pristatyma, o tai buciau su visa pataline is namu isgrusta jei buciau ja nupirkus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 07 01, 21:05)
Nusprendžiau pirkti ortopedines pagalves.  biggrin.gif
Gal kas turite?
Kur geriau pirkti, nes praduotuvių priekiaujančių yra ne mažai.  g.gif

Gal paveluotai atsakau, bet mes turim Tempur pagalves. As pirkau, kai labai skaudejo kakla ir nugara. Atrodo, kad mano vadinasi "Queen Original". Pirkau pries 2 ar 3 metus. Menesi neuzmigau visai ant jos, tai pue nakties prasivartydavau, o kita puse nusnausdavau ant savo grikines pagalves. Po to pripratau ir miegu labai gerai. Kaklo irgi nebeskauda.
Po metu vyras gimtadienio proga irgi gavo dovanu Tempur, bet kita pagalve - Millennium. Karalisko dydzio negavo, tai uztenka ir tos trumpesnes.
Man patogesne manoji, gal cia tiesiog pripratimo reikalas.
Per viduriuka laikom grikiu lukstu pagalve smile.gif
Atsakyti
Norėčiau patarimo,prieš kelis metus gavau 2 Merkio pagalves su pukų-plunksnų užpildu.Nu dabar pasidarė kietos ir susiploję kaip blynas.Gal galima kaip atnaujinti,kažkaip nesinori mesti g.gif
Atsakyti
valyklose atnaujina pagalves, pakeicia uzvalkaliukus, tik nezinau kiek kainuoja
Atsakyti
Gal kas turire TRIVILITOS patalynę? Ieškau naujos žiemai, bet kad Merkio labai jau brangi verysad.gif

TRIVILITA
Atsakyti
Kur galima būtų įsigyti flanelinius patalynės užvalkalus? Man jie tokie faini, minkštučiai ir lyginti nereikia. thumbup.gif
Buvo Maximoje, bet dabar nematau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 19, 14:36)
Kur galima būtų įsigyti flanelinius patalynės užvalkalus? Man jie tokie faini, minkštučiai ir lyginti nereikia.  thumbup.gif
Buvo Maximoje, bet dabar nematau.  verysad.gif

man atrodo, Kurima prekiauja flaneliniais, bet kainos ten nemazos buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 10 19, 17:49)
man atrodo, Kurima prekiauja flaneliniais, bet kainos ten nemazos buna  blush2.gif

Žiūrėjau Kurimos puslapyje, nemačiau. g.gif Reikės jų parduotuveje apsilankyti.
Maximoje kainavo 80 litų.
Man super. Miegu jau gal 3 metai. Bet kaip nauja. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija5: 19 spalio 2007 - 17:22
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 19, 18:22)
Žiūrėjau Kurimos puslapyje, nemačiau.  g.gif Reikės jų parduotuveje apsilankyti.
Maximoje kainavo 80 litų.
Man super. Miegu jau gal 3 metai. Bet kaip nauja. thumbup.gif

man atrodo, ju puslapyje nera. Bet pamenu, kai ex bendradarbe sake, kad Kurimoj flaneline pirko ziemai patalyne, bet tai buvo pries du metus smile.gif
Apskritai, ju interneto puslapis labai lievas, galetu pasitvarkyt smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

As isigijau tikrai nuostabę patalynę,antklodes ir pagalves ,pc Mole,''Otlės'' parduotuvėje.Antklodės ir pagalvės antialerginės,minkštutės,skalbiamos,šiltos ir tikrai neprakaituojam po jom.Na patalynės komplektus pirkau satino,nes man satinas labai patinka.Naudojuos jau senokai ir tikrai thumbup.gif
Atsakyti