Aš visada apsiperku "Nakties svajoj". Tai patalynės gamintojai, kurie tiekia savo gaminius į tokias parduotuves kaip, jau minėta, "1000 ir 1 naktis", "Flokatis" ir t.t. Radau ju kontaktus ant pakuotes, kai lankiausi šiose parduotuvėse
. Patalynės komplektą, kurį buvau nusižiūrėjusi svajoj įsigijau 40 Lt pigiau
. Nuo tada ten ir lėkiu, kai tik prireikia dovanos ar norisi atsinaujinti miegamaji. Ten visada maloniai aptarnaus ir patars, pagamins bet kokio reikiamo dydžio ir komplektacijos patalynės komplektą. Ir pasirinkimas tiek margų, tiek vienspalvių komplektų yra didelis. Ir svarbiausia kokybiški audiniai, turiu jau kelis metus, tai nei nubluko, nei susitraukė, nei dažo
. Man tai labiausiai patiko satinas ir trikotažas, labai švelnūs prie kūno. O dėl JYSK patalynės, tai bijau ten pirkti po to, kai iš pažystamos išgirdau, kad po skalbimo iš patalo barbė dingo, tai dukrytei isterija buvo
. O gariūnuose meluoje išsitiesę, pardavinėja Pakistano audinio komplektus, o sako cia lietuviski, Alytaus ir dar su linu. Brangesni gal ir neblogos kokybės, bet kai kurie jų dažo, reik tada rinktis pastelinių atspalvių.
"Kurimoj" lenkiška produkcija, tai nelabai pasitikiu, vat ispaniskas satinas girdėjau geras, bet kaina kandžiojasi
. Vat kas nori įsigyti kaldras ar pagalves rekomenduočiau "Merkio" - jei iš natūralaus pluošto, "Comco" - jei iš sintetinio. Na ir žinoma kiek girdėjau "Bauerio" irgi gera produkcija, bet ir kaina nemaža.