Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

QUOTE(Pingvinukas @ 2007 01 11, 10:45)
O gal būna ir negėlėtų  mirksiukas.gif

Dar bandykite JYSKE pažiūrėti  4u.gif

Merkio ta kuri tiko buvo negeleta, bet va pagalves, kurios tinka rudom gelem ispaisytos verysad.gif

JYSKE ziurejom, bet jei yra anklode, nera pagalves. Ir yra tik vienas tinkamas variantas (be pagalves) pasirinkimo ners doh.gif ir siais laikais negalima gauti to ko nori schmoll.gif schmoll.gif

O nesinori nusipirkti skirtinga anklode ir skirtingas pagaves, juk ilgam perkam...
Atsakyti
bet pati baisiausia firma yra MERKURITA prekiaujanti patalyne, si firma ne tik ivilioja i savo prezentacijas, kvietimuosae nurodydama kad vyks pokylis chm chm..... "pokylyje" buvome pavaisinti pigiausio vyno taure, o toliau prezentacija, na isklausem, susigundem lateksine pagalve, imokejom pinigelius ir laukem kol pristatys i namus.... esme tokia, kad nuo sausiu 16 dienos, laukiam iki siol... o pristatyti turejo per kelias dienas, taciau..... jau nakalbu apie tai kad tos pagalves simtais kainuoja.
Atsakyti
Tiesa pasakius patalynes taip ir nenusipirkom... dabar esu isvaziavusi, bet kai grisiu net nezianu kur nueiti... Jau net pati nebezinau kokios noriu ar su naturaliu uzpildu ar su sintetiniu... Reikes bandyti issiaiskinti as ir kaip geriau g.gif
Atsakyti
Gal teko girdėti apie patalynę su Lyocelio (medžių lapų užpildu) arba kukurūzų užpildu? Turiu alergišką vaiką, ar tokioj patalynėj labai nesiveistų erkės? Ar po ja neprakaituojama? g.gif
Atsakyti
Aš visada apsiperku "Nakties svajoj". Tai patalynės gamintojai, kurie tiekia savo gaminius į tokias parduotuves kaip, jau minėta, "1000 ir 1 naktis", "Flokatis" ir t.t. Radau ju kontaktus ant pakuotes, kai lankiausi šiose parduotuvėse biggrin.gif. Patalynės komplektą, kurį buvau nusižiūrėjusi svajoj įsigijau 40 Lt pigiau 4u.gif . Nuo tada ten ir lėkiu, kai tik prireikia dovanos ar norisi atsinaujinti miegamaji. Ten visada maloniai aptarnaus ir patars, pagamins bet kokio reikiamo dydžio ir komplektacijos patalynės komplektą. Ir pasirinkimas tiek margų, tiek vienspalvių komplektų yra didelis. Ir svarbiausia kokybiški audiniai, turiu jau kelis metus, tai nei nubluko, nei susitraukė, nei dažo thumbup.gif . Man tai labiausiai patiko satinas ir trikotažas, labai švelnūs prie kūno. O dėl JYSK patalynės, tai bijau ten pirkti po to, kai iš pažystamos išgirdau, kad po skalbimo iš patalo barbė dingo, tai dukrytei isterija buvo schmoll.gif. O gariūnuose meluoje išsitiesę, pardavinėja Pakistano audinio komplektus, o sako cia lietuviski, Alytaus ir dar su linu. Brangesni gal ir neblogos kokybės, bet kai kurie jų dažo, reik tada rinktis pastelinių atspalvių. g.gif "Kurimoj" lenkiška produkcija, tai nelabai pasitikiu, vat ispaniskas satinas girdėjau geras, bet kaina kandžiojasi blink.gif. Vat kas nori įsigyti kaldras ar pagalves rekomenduočiau "Merkio" - jei iš natūralaus pluošto, "Comco" - jei iš sintetinio. Na ir žinoma kiek girdėjau "Bauerio" irgi gera produkcija, bet ir kaina nemaža.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2007 01 08, 20:01)
O kur nusipirkti anklodę ir pagalves, o ne jų užvalkalus? Vilniuje ieškojau, bet pasiūla labai maža. Noriu su pukų ir plunksnų užpildu, 200x220 ar panašaus dydžio, vienspalvės, bet neryškios ir geros kokybės. Labai prašau patarti 4u.gif O gal patarsit sintetinę? Kuri geriau? Kailinės nenoriu (nepatogu įvilkus į užvalkalą, sukrenta, bent jau man smile.gif )
Labai gera ir kokybiska patalyne yra Isku luksio g. vilniuje ten tikrai geras pasirinkimas ir kokybe thumbup.gif tik va kainyte kandziojasi doh.gif
kai miegi antklodes visai nejauti nes ji vos 200 g. sveria ax.gif

http://intsrv.isku.lt/lit/index_l.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picolo: 21 balandžio 2007 - 08:43
QUOTE(niuxe @ 2007 04 20, 21:51)
Aš visada apsiperku "Nakties svajoj".

Taip isgyrei, kad labai noreciau apsilankyt toj parduotuvej, gal galetum parasyti "Nakties svajos" adresa ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 01 10, 11:21)
Mes pirkome Gariūnuose Merkio gamybos, esame patenkinti  4u.gif Merkio produkcija prekiauja ir VCUP  4u.gif

kiek mokejot uz Merkio patalus? Nusiziurejau Jyske ir galvoju ar verta vaziuot i Gariunus, ar ten pigiau g.gif
Atsakyti
Ta "Nakties svaja" yra Kareivių g. 6, Žirmūnuose, šalia mokesčių inspekcijos, toks naujai renovuotas pastatas su mėlynais langais. Ten galima įsigyti patalynės komplektus. Retkarčiais ir jie turi antklodžių bei pagalvių. Aš šiaip naudoju sintaponines antklodes ir pagalves, iš patyrimo galiu pasakyti, kad sintaponinė antklodė nešiojasi gerai, ją galima skalbt, žiemą su ja šilta, o vasarą nekaršta. smile.gif O vat pagalvės nelabai. schmoll.gif Kadangi pirkau sintaponines pagalves su burbuliniu užpildu, jos tarnauja man ilgiau, tačiau manau, kad kitą kartą pirksiu pukines g.gif.
Atsakyti
Aciu, niuxe 4u.gif
Sunui padovanojo Merkio vilnone antklodele, labai jau lengva ir minksta ji, tai ir pati uzsinorejau tokios, daug kas giria sintepona, bet man labiau norisi naturalaus kamsalo.
pagalves esu bandziusi grikines, ortopedines, sintetines, bet pukines vis tiek patogiausios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niuxe @ 2007 04 20, 22:51)
Aš visada apsiperku "Nakties svajoj". Tai patalynės gamintojai, kurie tiekia savo gaminius į tokias parduotuves kaip, jau minėta, "1000 ir 1 naktis", "Flokatis" ir t.t. Radau ju kontaktus ant pakuotes, kai lankiausi šiose parduotuvėse  biggrin.gif. Patalynės komplektą, kurį buvau nusižiūrėjusi svajoj įsigijau 40 Lt pigiau  4u.gif . Nuo tada ten ir lėkiu, kai tik prireikia dovanos ar norisi atsinaujinti miegamaji. Ten visada maloniai aptarnaus ir patars, pagamins bet kokio reikiamo dydžio ir komplektacijos patalynės komplektą. Ir pasirinkimas tiek margų, tiek vienspalvių komplektų yra didelis. Ir svarbiausia kokybiški audiniai, turiu jau kelis metus, tai nei nubluko, nei susitraukė, nei dažo  thumbup.gif . Man tai labiausiai patiko satinas ir trikotažas, labai švelnūs prie kūno. O dėl JYSK patalynės, tai bijau ten pirkti po to, kai iš pažystamos išgirdau, kad po skalbimo iš patalo barbė dingo, tai dukrytei isterija buvo  schmoll.gif. O gariūnuose meluoje išsitiesę, pardavinėja Pakistano audinio komplektus, o sako cia lietuviski, Alytaus ir dar su linu. Brangesni gal ir neblogos kokybės, bet kai kurie jų dažo, reik tada rinktis pastelinių atspalvių. g.gif  "Kurimoj" lenkiška produkcija, tai nelabai pasitikiu, vat ispaniskas satinas girdėjau geras, bet kaina kandžiojasi  blink.gif. Vat kas nori įsigyti kaldras ar pagalves rekomenduočiau "Merkio" - jei iš natūralaus pluošto, "Comco" - jei iš sintetinio. Na ir žinoma kiek girdėjau "Bauerio" irgi gera produkcija, bet ir kaina nemaža.

Noriu paprieštarauti dėl JYSK'o patalynės. Sūnui su "vėžliukais nynzėm" pirkom prieš tris metus, ir po šiai dienai ji visiškai nenubluko ( kuo pati buvau giliai nustebusi). Todėl praeitų Kalėdų proga nupirkom dukrytei su Princesėm. Taip pat kuo puikiausiai skalbiasi, ir net nebando blukti. Abidvi patalynės mėlynos su ryšiais paveikslėliais. Tiesa, jos tikrai nepigios- apie 100 Lt kainavo.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 12 14, 20:28)
as gariunuose perku patalyne ir kokybe nesiskundziu - yra labai aukstos kokybes patalynes uzvalkalu ir pacios patalynes  thumbup.gif

pas mumi irgi tik "alytaus tekstilės" audiniai thumbup.gif Tvirtas audinys, niekas nepersišviečia ir raštų įvairių gražių bei įdomių yra:)
jie senukuose 30% brangiau nei turguje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa G.: 05 gegužės 2007 - 09:00
QUOTE(picolo @ 2007 04 21, 08:40)
Labai gera ir kokybiska patalyne yra Isku luksio g. vilniuje ten tikrai geras pasirinkimas ir kokybe  thumbup.gif tik va kainyte kandziojasi  doh.gif
kai miegi antklodes visai nejauti nes ji vos 200 g. sveria  ax.gif

http://intsrv.isku.lt/lit/index_l.html

Aciu 4u.gif kai tik grisiu i LT, butinai ten nueisiu. Dabar vyras vienas miega, tai jam ir senoji tinka ax.gif
Atsakyti