Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

As dar zinau, kad lietuviskos tekstiles imones siuva ir veza i uzsieni labai grazia dizaineriska patalyne. Ir gaunasi nebrangiai, graziai, lietuviska preke kaip ir tik nezinau kur visa tai gauti galima, gal kas zino?
Atsakyti
o gal kas zinot kur yra pirkti paklodziu kur kampai su gumyte sutraukti? unsure.gif
labai pykstames su paklodem dry.gif ,pastoviai ties viduriu lovos atsiduria...
Atsakyti
Jyske buvau nusipirkusi paklode ir buvo dvi skylutes mad.gif man atrodo ten brokuotos prekes suveztos dry.gif
Atsakyti
grazi lietuviska patalyne yra parduotuveje "1000 ir 1 naktis", Vilniuje, Jaksto g. gale tongue.gif
Atsakyti
O jums lietuviskos patalynes nedazo? Nes as jau sekmingai turiu isigijusi grazios lietuviskos patalynes 2 komplektus.. tai nuo vienos atsikeliu visa malyna, nuo kitos zalia smile.gif
Atsakyti
Na nezinau, jau kelis metus naudoju lietuviska patalyne, tai tik dziaugiuosi. zinoma, perkant reikia neapsirikt. Karta gavom dovanu lietuviska is tokios plonos drobeles, tai sukosi paklode nesvietiskai, ir pagalviu uzvalkaliukai vis nusivilkdavo. Padejau giliai i spinta huh.gif Sakyciau, kad reikia nepirkti pacios pigiausios, nes ir kokybe tada blogesne. O siaip tai buna juk lietuviskos dabar labai grazios patalynes, ir kaina nera nezmoniska.
Bet vis tik man patogiausia yra ta gofruota patalyne, kurios lyginti nereikia, tik berods ji lenkiska ir gana brangi.
Atsakyti
Visa patalyne perku Gariunuose, visada pas tuos pacius vyra ir zmona, didelis pasirinkimas, su parduotuvem palyginus nedideles kainos, pataria, jei turi pinigu, kad brangesne ir kokybiskesne pirktum, ir nenusiviliu, kokybe liux, o ju brangiausi patalai parduotuvej butu pigiausi thumbup.gif wink.gif
Atsakyti
Mes naudojam "Merkio" patalyne su aviu vilna ir esam labai patenkinti.
Atsakyti
mes tai gavom dovanu veselios proga daug patalynes varvalynes, beje visa ji NET nenaudota tik kainos buvo nupleshtos, ale ypokavimai nia !!!!! laugh.gif thumbup.gif manau jau su zmona ir visais musu augintineis , o ju tikrai daug kad juos kur pierkuns , galesim ziemas leist ir prie atjungtu radijatoriu biggrin.gif thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
O kur parduoda tą merkio patalynę su avių vilna ir ar labai jau ji brangi?Aš tokios labai norėčiau.O grikių lukštų pagalvę turi bendradarbė.Sako nors ir sveika,bet galva tai kaip ant asfalto.Aš pati tai nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE (emma @ 2004 08 26, 11:04)
O kur parduoda tą merkio patalynę su avių vilna ir ar labai jau ji brangi?Aš tokios labai norėčiau.O grikių lukštų pagalvę turi bendradarbė.Sako nors ir sveika,bet galva tai kaip ant asfalto.Aš pati tai nebandžiau.

pigiausiai gali nusipirkti gariunuose wink.gif
Avies vilnos 155x200 man kainavo apie 130 Lt kiek pamenu. Parduotuveje itariu brangiau

O grikiu lukstu pagalve turi mano drauge, tai patenkinta, nesiskunde, kad kieta guleti.

Mes tai miegam su pagalvem is nat. vilnos (Eascon, Bauer). Zemos, antialergiskos, mums l patogios. Tik kad brangios. Gal yra pigesniu analogu g.gif
Atsakyti
Aš jau kurį laiką svajoju apie anklodę kimštą šilku, tik kad dvigulė kainuoja 400 Lt blink.gif , bet man labai norisi, gal kas turit? Kokia Jūsų nuomonė apie tokią anklodę? smile.gif
Atsakyti