Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

patalynės komplektai labai thumbup.gif Alytaus tekstilės
Atsakyti
Na būna tokios, kur su guma kraštuose. Tada jos apgaubia, nesislankioja, nesiraušklėja, nesi.. nieko biggrin.gif

Gal žinote, kur tokių yra pirkti Vilniuje?

Žinome, kad yra dėvėtų rūbų ir kt. daiktų siuntose. Tačiau nauja lova - norisi naujos ir paklodės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veikejas @ 2006 08 31, 11:53)
Na būna tokios, kur su guma kraštuose. Tada jos apgaubia, nesislankioja, nesiraušklėja, nesi.. nieko biggrin.gif

Žinome, kad yra dėvėtų rūbų ir kt. daiktų siuntose. Tačiau nauja lova - norisi naujos ir paklodės smile.gif

JYSK, Maxima, Senukai 4u.gif Galima rinktis įvairių pločių ir spalvų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veikejas @ 2006 08 31, 11:53)

tai, kad tokių paklodžių visur pilna biggrin.gif aš tai gal jau paprastų, tų kur slankioja, nežinočiau kur ieškoti g.gif
Yra net maximoj, o jei nori įmantresnių, tai užeik į kokią firminę parduotuvę, kuri prekiauja patalyne ir pasiteirauk, manu tikrai turės.
Atsakyti
Labai geros kokybės Kurimos paklodės.Kurima yra Vilkpėdėje,Viršuliškėse Mados pats parduotuvėje ,dar yra Žvėryne .
Atsakyti
LABAS,

Labai persiprašau, kad paklausiau biggrin.gif Tikrai net nemaniau, kad jų yra pilna prekybos centruose. Viska aišku - šiandien varom į paminėtas parduotuves!

Geros dienos!!!
Atsakyti
O gal zinote kur butu galima rasti nestandartiniu dydziu patalynes komplektu? Musu lovyte bus 180*220...Tai kazkaip niekur akis neuzkliuvo, kad tokiu paklodziu butu... ax.gif
Atsakyti
O kokia pataline tinka alergiskiems zmonems? Noriu nusipirkt patalyne, Siandien buvau vienoj parduotuvej tai man paaskino, kad nepirkciau naturalaus pluosto, g.gif nes ji kaip tik puola visokios erkutes ir t.t . Kad alergiskiems zmonems geriau kai vidus yra polerteris ir t;. t. ar tiesa? ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 08 19, 10:50)
o kaip merkio patalyne, kaldros, pagalves...as turiu pukine kladra, tai negaliu atsidziaugti....

QUOTE(Saulutė @ 2006 08 19, 17:09)
turiu ir kaldra, ir pagalviu, ir pleda - viskas tiesiog  thumbup.gif

o kur galima Merkio produktu isigyti Kaune g.gif
Papildyta:
QUOTE(printa @ 2006 03 30, 11:32)
Sveikutės, noriu pasigirti. Internete radau lietuviškos vilnonės patalynės gamintojus (www.arvico.lt) Prieš dvi savaites patekau į jų prezentaciją Kaune ir nusipirkau kašmyro vilnos pagalvę ir antklodę. Kainos kaip parduotuvėse thumbup.gif  O mama nusipirko vilnonę antklodę, kuri iš viršaus uždengta medvilne, nes ji kelis kart pigesnė. Kas dar turite šios firmos gaminių?  clap.gif

jei ne palaptis, kiek mokejai g.gif
Atsakyti
man dadar reikia vaikiskos kaldros, kad butu nedidele ir silta. Arba as ne cia pataikiau arba jus vaiku patalyne nesirupinat, nes cia praktiskai nieko neradau apie vaikus.
O kas del visokios BAUER patalynes, tikrai nemanau, kad ta pati firma gali nuostabiai gaminti ir puodus ir patalyne ir dar bet ka paimtum (kaip visu galu meistras). Tai paprasciausiai yra gerai isisavinti marketinginiai reikalai, kurie tikrai iskaiciuoti i kaina ir sudaro didziaja dali, kaip ir pelnas. Nesakau kad ji yra bloga bet toje keinoje yra daug procentu ne tai kas sudaro produkto kokybe.
Atsakyti
Buna, kad vaikai labai jautriai reaguoja i tas vilnones antklodes ir pagalves - bauer, merkys ir pan. Viena pazistama nupirko vaikui, sumokejo labai didele suma, bet vaikas vos tik pamiega su tokiais patalais, visas kasosi kaip kokios muses butu uzpuole. Neimanoma miegot buvo ir teko pakeist, pinigai isleisti be reikalo.
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(zis @ 2006 08 31, 15:20)
O gal zinote kur butu galima rasti nestandartiniu dydziu patalynes komplektu? Musu lovyte bus 180*220...Tai kazkaip niekur akis neuzkliuvo, kad tokiu paklodziu butu... ax.gif

Mane taip pat domina, patalynė "nestandartinių" dydžių. Pvz., man reikia užvalkalo antklodei 220 x250 cm. Gal kas matėte kur galima nusipirkti, ar pirkot 4u.gif

Kažkada mačiau, kad viena mamytė siuva pagal užsakymus patalynę, bet dabar neberandu. Tad, jei kuri "užmatėte" būčiau labai dėkinga 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti